Salibandyn Harrastetoiminta OLS Leijonaliigajoukkueissa

OLS Leijonaliigan tarkoituksena on tarjota helppo ja mielekäs tapa aloittaa salibandyn pelaaminen Oulun Luistinseurassa. Toiminta alkaa elokuussa ja loppuu Toukokuun lopulla ja se pyritään keskittämään mahdollisimman lähelle kotia. Kausi määräytyy aina sen mukaan, miten koulujen ja liikuntalaitosten salit tulevat käyttöön.

OLS Leijonaliigan uuden kauden ilmoittautuminen avataan aina Toukokuussa.

Eri kaupunginosiin perustetaan joukkueita, jotka harjoittelevat yhdessä oman alueen koulujen liikuntasaleissa tai Oulun kaupungin liikuntalaitoksissa. Joukkueet erotellaan eläintunnuksin.

Aluejako on viitteellinen ja löytyy alla olevasta linkistä.Jos kyseisen alueen joukkueessa on tilaa, voitte ilmoittautua joukkueeseen mukaan. joukkueen harjoitusajat ja -paikat, sekä ohjaajien yhteystiedot löytyvät jouokkueiden omilta nettisivuilta.

Kaikille uusille pelaajille tarjotaan kaksi maksutonta tutustumiskertaa joukkueen mukana.

Jos joukkue, johon ilmoittauduitte, ei ole vielä toiminnassa, Pyrimme perustamaan uusia joukkueita eri alueille ja eri ikäluokkiin. joukkueen aloittamisesta i9nformoimme sähköpostilla kaikkia kyseiseen joukkueeseen ilmoittautuneita.

Kaikki uudet joukkueet pyritään muodostamaan mukaan ilmoittautuneista pelaajista kauden alussa elo-syyskuun aikana. Uuden joukkueen perustaminen ja toiminnan käyntiin saaminen vaatii, että joukkueeseen ilmoittautuneiden pelaajien vanhemmista saadaan ohjaajia tarvittava määrä. Jokaisella joukkueella tulisi olla 3 - 4 ohjaajaa, jotta toiminta on vakaalla pohjalla heti käynnistymisestä lähtien.

Joukkueiden koko määräytyy ohjaajien mukaan, mutta maksimissaan joukkueessa voi olla 20 pelaajaa.

Kaikille uusille ohjaajille pidetään kauden alussa SSBL:n Säbämestarikoulutus. Tapahtumasta tulee kaikille ohjaajille sähköpostilla tiedote ennen koulutusta.

Korvauksena työstä maksetaan vastuuohjaajalle kausimaksun suuruinen kulukorvaus sekä seuran valmentajapaita. Apuohjaajalle kulukorvaus on puolet kausimaksusta.


JOS OLET KIINNOSTUNUT TOIMIMAAN OHJAAJANA, LUE LISÄÄ ALTA LÖYTYVÄSTÄ "VANHEMPAIN ROOLI OLS HARRASTETOIMINNASSA" LINKISTÄ.
ilmoittautuminen joukkueisiin

Kauden lopussa avaamme ilmoittautumisen kaikille mukanaoleville pelaajille huhtikuun aikana, jolloin kaikilla on mahdollista varata pelipaikka myös tulevale kaudelle. Tästä tulee infoa kaikille joukkueen valmentajille.

Kaikille avoin ilmoittautuminen avautuu touko-kesäkuun vaihteessa, ja ilmoittautuminen on mahdollista koko kauden ajan. Kesken kauden mukaan tulijoiden on ensin oltava yhteydessä joukkueen ohjaajiin. Ohjaajien yhteystiedot löytyvät joukkueiden nettisivuilta. Joukkueiden nettisivuille pääset tästä.

ILMOITTAUTUMINEN KAUDELLE 2017 - 2018 AVATAAN 29.5.2017 
yhteystiedot

OLS harrastetoiminnasta lisätietoja saat Leijonaliigavastaavalta.


Leijonaliiga ja tyttösalibandy:

Juha-Matti "Juice" Mustonen
juice.mustonen@ols.fi
044 - 751 8774

Toimenkuva: Leijonaliiga, Leijonaliigajoukkueet, Kerhotoiminta sekä Tyttösalibandy