ILMOITTAUTUMISEN KAUDELLE 2020-2021

Avaamme kokonaan uudet harrastejoukkueet 2007 ja 2008-syntyneille pelaajille. Ryhmät on tarkoitettu pelaajille, joilla on jo aikaisempaa pelikokemusta. Harjoitukset on kauden aikana kaksi kertaa viikossa ja ryhmät pelaavat Leijonaliigaa omassa ikäluokassa.

Ryhmät ovat ns. ylialueellisia ryhmiä. Tämä tarkoittaa, ettei harjoitukset ole välttämättä lähialueella vaan keskitetysti Oulun alueen liikuntalaitoksissa. Alla on linkit, joista joukkeuisiin pääsee ilmoittautumaan mukaan.

Leijonat 07

Leijonat 08

Nuoremmille ikäryhmille (2009 - 2016-syntyneet) avaamme ilmoittautumisen aluekohtaisesti. Jokainen voi valita lähialueen ja ilmoittautua mukaan toimintaan sitä kautta. Ohjaamme kaikki ilmoittautuneet ikäluokan mukaan omiin ryhmiin ja käynnistämme toiminnan elo-syyskuun aikana. Alueille pääsette ilmoittautumaan mukaan alta.

Pohjoinen

Keskusta

Itä

Etelä

PELIKERHOTOIMINTA

Tarjoamme kerran viikossa toimivan pelikerhokonseptin, jossa tarjoituksena on toimina enemmän iltapäiväkerhomaisesti kerran viikossa pienpelien merkeissä. Pelikerhot eivät osallistu seuran järjestämään Leijonaliigatoimintaan. Pelikerhot on tarkoitettu kaikille 2009 - 2014-syntyneille lapsille.

Ilmoittautuminen pelikerhoihin löytyy alta

Pelikerhot

TYTTÖSALIBANDY

Tytöille avaamme omat kerhoryhmät eri alueille. Tyttöjen kerhoryhmät menevät eläintunnuksin eri alueiden mukaan. Alla on tyttökerhoihin ilmoittautumislinkit.

Tytöt III Karhut 13-15 (Etelä)

Tytöt III Tiikerit 13-15 (Itä)

Tytöt III Ketut 13-15 (Keskusta)

Tytöt III Leopardit 13-15 (Pohjoinen)

Vanhemmille tytöille on tarjolla kolme omaa ryhmää, jotka ovat tarkoitettu kaikille halukkaille. Tyttöjen alakouluryhmät on jaettu kahteen, 1. - 3. luokkalaiset ovat omana ryhmänä (Tytöt II) ja 4. - 6. luokkalaiset omana (Tytöt I). Lisäksi avaamme kaikille halukkaille pelaajille oman harrasteryhmän, joka kulkee nimellä Tytöt Akatemia. Akatemian tarkoitus on tarjota harrastusmahdollisuus heille, jotka eivät ole löytäneet itselle ryhmää harrastaa.

Alla on näiden ryhmien ilmoittautumislinkit.

Tytöt Akatemia

Tytöt I

Tytöt II

Kausi starttaa kaikkien harasteryhmien osalta elo-syyskuun aikana. Aloituksesta ilmoitetaan kaikille ryhmäkohtaisesti ennen harjoitusten alkua.

Tervetuloa mukaan kaudelle 2020-2021!