Share |

OLS D04 Kilpa

KAUSI 2017-2018

Kausi on jo alkanut, mutta muutama innokas pelimies mahtuu vielä mukaan. Ota yhteyttä ja tule näyttäytymään, jos kovat pelit kilpajoukkueessa kiinnostaa.

Tulemme osallistumaan tällä kaudella oman 2004 ikäluokamme aluesarjaan sekä Oxdog D-sarjaan. Tämän lisäksi pelaamme sopivaksi katsomamme määrän harjoituspelejä Oulun ympäristössä. Keväällä tulemme osallistumaan muutamaan turnaukseen Oulun alueella sekä mahdollisuuksien mukaan kauempana Suomessa. Viime keväänä kävimme Tampereella.

Valmennuksessa keskitymme yksilöiden kehittämiseen, joten meillä kaikki pelaavat ja peliaika pidetään tasaisena. Ilmapiiri on ohjaava ja kannustava. Pelaajien tulee uskaltaa yrittää tehdä hyväksi katsomiaan ratkaisuja. Epäonnistumisia ei saa pelätä, vaan ne ovat toisinaan välttämättömiä askeleita osana oppimista. 

Harjoittelemme 3-4 kertaa viikossa. Näistä 3 on saliharjoitusta ja 1 fysiikkatreeni. Pyrimme opiskelemaan kaikki asiat pelin kautta. Harjoituksissa pelaamme siis paljon pienpelejä.  Meille on tärkeää, että treenitapahtumat ovat tehokkaita ja ettei aika mene seisoskeluun Siksi treeniemme kesto on n. 1.5h, josta saliharjoitus on 1h ja fysiikkatreenin osuus on 30min. 

Päävalmentaja:
Kaj Päivärinta, kaj.paivarinta@gmail.com

Valmentajat:
Petri Salo
Jussi Hovila

Joukkueenjohtaja:
Pirjo Pietiläinen, pirjo.pietilainen@gmail.com, 

****

Kiitämme yhteistyökumppaneitamme kaudella 2017/2018