Share |

OLS C04 Kilpa

KAUSI 2018-2019

Haemme joukkueeseemme uusia pelaajia ja maalivahtia. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan treeneihimme, jos pelihommat kiinnostavat hyvässä joukkueessa ja kannustavassa ilmapiirissä.

Treenimme ovat

  • ti 16:45-18:30 Hiukkavaaran koulu
  • to 18:30-20:30 Kasarmi
  • pe 17:00 - 18:45 Kastelli B

Joukkueemme on 2004-syntyneiden poikien kilpajoukkue, joka toimii yhteistyössä Maajoukkuetie-toimintaan valitun edustusjoukkueen kanssa. 

Me tulemme pelaamaan oman ikäluokkamme Pohjoisen ja Oulun alueen alueellisia sarjoja, kun taas edustusjoukkue kilpailee valtakunnallisella tasolla.

Aluesarjan ja Oxdogin lisäksi pelaamme säännöllisesti harjoituspelejä Oulun ympäristössä. Keväällä osallistumme muutamiin turnauksiin Oulun alueella sekä teemme mahdollisuuksien mukaan turnausmatkan vähän kauemmas. Aikaisemmin olemme osallistuneet mm. Tallink Floorball -turnaukseen Tallinnassa ja Särkänniemi-cupiin Tampereella.

Valmennuksessa tavoitteenamme on antaa pelaajillemme hyvät eväät urheilulliseen elämäntapaan joka kantaa mahdollisuuksien mukaan vielä säbäuraa pidemmälle. Säbässä tavoitteenamme on auttaa jokaista pelaaja saavuttamaan oman huipputasonsa. Uskomme, että avain tähän on hyvä itseluottamus, joka rakennetaan pikkuhiljaa kannustamalla ja kokeilemalla. Toivon mukaan tämä näkyy myös kentällä ennakkoluulottomina ja rohkeina ratkaisuina. 

Harjoittelemme talvikaudella 3-4 kertaa viikossa. Näistä 2-3 on saliharjoitusta ja 1 on fysiikkatreeni. Harjoituksissa pyrimme opiskelemaan asioita pelaamisen ja pienpelin kautta. Pelaamaan oppii pelaamalla enemmän. Meille on tärkeää, että treenitapahtumat ovat kokonaisuudessaan tehokkaita ja ettei aika mene seisoskeluun ja ihmettelyyn. Treeniemme kesto on n. 1.5 - 2h, josta saliharjoitus on 1h ja alku- ja loppuverkan osuus on 30min.

Fysiikkatreeneissä olemme pyrkineet monipuolisuuteen käymällä viimeisten kahden vuoden aikana Voimalassa Crossfit-treeneissä. Tarkoituksemme on jatkaa tätä hyväksi koettua yhteistyötä myös tulevalla kaudella.

 

Valmentajat: 

Kaj Päivärinta, kaj.paivarinta@gmail.com

Petri Salo

Joukkueenjohtaja:

Päivi Järvinen

****

Kiitämme yhteistyökumppaneitamme kaudella 2017/2018