Varainkeruu

Tue toimintaamme!

06 kilpajoukkue on reipasilmeinen, innokas ja iloinen joukkue. Pelaamme salibandyä aluesarjasssa ja Oxdog-sarjassa Oulun seudulla. Viime kaudella joukkue aloitti uutena joukkueena ja jokainen pelaaja kehittyi valtavasti. Kauden huippuhetkiä oli turnausmatka Tampereella, josta kotiin tuomisina oli sarjan toinen sija, ja roppakaupalla kokemusta ja uutta rohkeutta pelata täysillä. Kesällä joukkuetta täydennettiin muutamilla uusilla pojilla ja nyt odotamme innolla alkavaa kautta.

Voit tukea joukkuettamme haluamallasi summalla, alkaen 30e. Sponsorinamme saat näkyvyyden nettisivuillamme, linkitettynä yrityksesi sivuille. Sinulla on myös mahdollisuus päästä näkyviin joukkueen vaatetuksessa. Sponsorointiasioissa ota yhteyttä joukkueenjohtajaan tiinarautalin5(at)gmail.com.
Sponsorointisopimus

Sopimuksen voi täyttää kuka tahansa joukkueen vanhemmista. Lomaketta tehdään kaksi saman sisältöistä kappaletta. Toinen annetaan joukkueen toimintaa tukevalle yritykselle ja toinen toimitetaan joukkueenjohtajalle. Joukkueen rahastonhoitaja kirjoittaa tämän jälkee laskun yritykselle tuen maksua varten.