leijonaliiga 2017 - 2018

Tervetuloa OLS Leijonaliigan sivuille. Leijonaliiga on harrastesarja Oulun ja Pohjois-Suomen joukkueille. Sarjoja on tarjolla niin tytöille kuin pojille. 

Leijonaliigan kauden 2017 - 2018 säännöt löydät tästä.


sarjat

sarjamaksu

Leijonaliigamaksut ovat kaudelle 2017 - 2018 seuraavat:

Poikien sarja C, maksu 570€

Poikien sarjat D, E, maksu on 420€

Poikien sarja G maksu on 340€

Tyttöjen sarjat D ja E maksu on 420€

Tyttöjen sarja F maksu on 340€

Maskuun sisältyy: 

  • Joukkueen osallistuminen sarjaan
  • Osallistumismitali
  • Tuomarit
  • Sarjan koordinointi

OLS Leijonaliigassa pelaajilla tulee olla SSBL:n kerhopassi pelitapahtumia varten. Lisensseihin pääset tutustumaan tästä. Kerhopassin hinta on 5€ ilman vakuutusta ja 10€ vakuutuksen kanssa


säännöt

Leijonaliigassa on käytössä SSBL:n pelimaailman säännöt pienin muunnoksin.

Otteluaika on G- ja F-pojissa sekä F- ja E-tytöissä 1 x 25. E-, D- ja C-pojissa peliaika on  2 x 15 minuuttia. Erien välissä on noin 1 minuutin mittainen erätauko.

G-poikien ja F-tyttöjen sarjassa on käytössä vaihtovihellykset. Vaihtojen pituus on noin 1,5 minuuttia ja ottelu jatkuu vaihtovihellyksen jälkeen joko keskipisteeltä, kulmapisteeltä tai vapaalyönnillä, riipuen onko peli ollut vihellyksen aikana missä päin kenttää ja onko vaihto tapahtunut rikkeen jälkeen.

Pelit pelataan 5 vs 5, paitsi G-pojissa ja F-tytöissä pelit pelataan 4 vs 4 peleinä. Maaleissa on maalinpienennytelementit käytössä.


miten pelataan

Poikien sarjoissa joukkueet on jaettu lohkoihin. 

Lohkojen määrä riippuu osallistuvien joukkueiden määrästä sarjaan. Jokaiselle joukkueelle tulee vähintään 14 ottelua kauden aikana.

Tytöissä joukkueet pelaavat useamman kierroksen jonka jälkeen on vuorossa finaaliturnaus. Kierrosten lukumäärä riippuu osallistuvien joukkueiden määrästä.

Finaaliturnauksessa kaikille joukkueille on taattuna vähintään 2 ottelua.


tuomarit

G-poikien sekä F-tyttöjen sarjassa on tuomarin tilalla pelinohjaaja, jonka ensisijaisena tarkoituskena on opastaa sääntöjen mukaiseen peliin. Pelinohjaajan ei tarvitse olla liiton kouluttama.

Muissa sarjoissa tuomareina toimii liiton tuomarit. C-poikien sarjassa on 2 tuomaria / ottelu.


YHTEYSTIEDOT


Juha-Matti "Juice" Mustonen
OLS Leijonaliigavastaava
044 - 751 8774
juice.mustonen@ols.fi