Ohjelma:
klo 14.00 OLS-Classic
klo 17.00 ETTA-Tiikerit

Liput:
Tapahtuman lippu maksaa 16€. Lapset, jotka eivät tarvitse omaa istumapaikkaa, pääsevät ilmaiseksi sisään. Yksittäisiin otteluihin ei myydä erikseen lippuja! Tapahtumassa ei ole numeroituja istumapaikkoja. Tule siis ajoissa, niin pääset parhaille paikoille.
Tapahtuman ennakkolipunmyynnistä ovat vastanneet junioriseurat yli lajirajojen! Lippuja on annettu ennakkoon myyntiin kaikille halukkaille junioriseuroille. 

OLS:n toimisto myy lippuja tapahtumaan arkisin klo. 10-15 osoitteessa Rommakkokatu 30, 90120 Oulu. HUOM! Maksu käteisellä.

Kausikortit:
ETTA:n ja OLS:n kausi- ja VIP-kortit oikeuttavat tapahtuman sisäänpääsyyn ilman akkreditointia.

Lippuja myyneet seurat:

Oulu: OLS, Oulun Kisko
Oulunsalo: Oulunsalon Vasama
Kempele: Kempeleen Lentopallo
Pudasjärvi: Pudasjärven Urheilijat
Raahe: Raahen Lentopallo

Ravintolat:

ETTA ja OLS järjestävät tapahtuman yhteistyössä Oulun Kärppien kanssa mikä takaa sen, että Jäähallin ravintolat toimivat täydellä teholla. Käytävillä sijaitsevien kioskien ja olutmyyntipisteiden lisäksi yleisöä palvelee Ravintola Routa, mikä sijaitsee Jäähallin kaupungin puoleisessa päädyssä.

Osoite:
Raksilan Jäähalli, Teuvo Pakkalan katu 11, 90100 Oulu

Pysäköinti:
Tapahtumapäivänä voi pysäköidä Ouluhallin pysäköintialueelle, Raksilan markettien pysäköintialueelle (kiekko 2h klo 8-14) tai Energia-Areenan VIP- ja mediapaikoitukseen. VIP- ja mediaparkissa tarvitaan pysäköintiin oikeuttava VIP- tai lehdistökortti.
Oulun keskustaan matkaa Raksilan Jäähallilta on n. 1,5 kilometriä.
Taksitolppa sijaitsee Projob Klubin edessä.