B-tyttöjen SM-karsinnat pelataan viikonloppuna Oulussa - C1-pojat jatkokarsinnoissa Lappeenrannassa

Share |
25.08.2017

B-tyttöjen SM-karsinnat käynnistyvät viikonloppuna. Oulussa pelataan kaksi lohkoa, toinen Kastellissa ja toinen Zemppi Arenassa. Mukana ovat oululaisista joukkueista OLS:n ja SSRA:n B-tytöt, jotka pelaavat samassa C-lohkossa Zemppi Arenalla.

Joukkueen päävalmentaja Juice Mustosen mukaan OLS:n tytöt lähtevät haastajina karsintoihin. 

- Kesällä joukkueella oli omatoimijakso ja palautteen puolesta se on mennyt aika vaihtelevasti. Elokuun alusta ollaan harjoiteltu joukkueena ja muutamia lisäyksiä rinkiin on tullut vielä viime viikkojen aikana. Paljon olemme pelanneet harjoitusmatseja ja ihan hyvältä alkaa näyttämään. Meillä oli haastavat lähtökohdat kauteen lähdettäessä, sillä vaihtuvuus oli joukkueessamme todella suurta. 6 pelaajaa jäi viime vuoden joukkueesta, uusia tuli keväällä mukaan mukavasti ja omia junioreita on kasvanut B-tytöiksi. Myös muutama C-juniori on otettu mukaan rinkiin, joilla on hyvät edellytykset pärjätä myös vanhemmissa junioreissa. Lisäksi on muutama C SM-tyttöjen pelaaja tulee mukaan karsintoihin. Yhteensä 20 pelaajan rinki on kasassa. Oman jännityksen antaa kahdessa paikassa pelattavat karsinnat, kun omat järjestelyt on Kastellissa ja joukkue Kempeleessä.

- Meidän täytyy olla realistisia ja tiedostaa omat mahdollisuutemme karsinnoissa. SSRA ja Steelers ovat ennakkoon kovimmat joukkueet, mutta muut meidän pitäisi pystyä haastamaan. Tavoitteenamme on päästä sunnuntain jatkokarsintapeliin. 

Tulospalvelu: http://floorball.fi/tulokset/#/sarja/b-tytot-tb-smk-b-tb-smk-c/2256 

B-tytot_SM.PNG

---

C1-poikien edustusjoukkueen jatkokarsinnat pelataan viikonloppuna. Matka käy Lappeenrantaan, jossa lohko 1:ssa vastaan asettuvat Loiske Esport ja ÅIF. Lohkon voittaja kohtaa lohko 2:n (HIFK, NST, PSS) voittajan ja pääsee karsimaan paikasta SM-sarjaan. 

Tulospalvelu: http://floorball.fi/tulokset/#/sarja/c1-pojat-pc1vk-1/2595

c1_jatkokarsinnat.PNG

20.11.2017Miehille viikonloppuna tärkeät liigapisteet, Oulun herruus ja Suomen Cupin puolivälieräpaikka
18.11.2017Lauantaina liigaa, sunnuntaina Suomen Cupissa paikallisderby
17.11.2017Terveystalo ja Oulun Luistinseura ry jatkavat yhteistyötä pitkäaikaisella sopimuksella.
13.11.2017OLS taipui lauantaina SPV:lle
10.11.2017Pelaajahaastattelussa liigadebytantti Anton Kallvik - "Noilla paikoilla mitä minulla on ollut tähän asti, olisi maalitilin pitänyt jo aueta"
09.11.2017Miehet kohtaavat lauantaina vanhoja tuttuja vilisevän SPV:n.
29.10.2017OLS haki arvokkaan voiton EräViikingeistä. Bonuksena jatkopaikka Suomen Cupin kuudennelle kierrokselle
29.10.2017Classic kaatoi OLS:n 1850 katsojan edessä. Kolmannen erän hylätty maali jäi puhuttamaan
25.10.2017OLS mukana oululaisessa Tyttöjen marraskuu -tapahtumassa!
15.10.2017Welhot taikoi vaisun OLS:n kumoon

Siirry arkistoon »