Miehet vierailevat lauantaina Hirviteatterissa. Sunnuntaina kotona vastassa Koovee

Share |
22.09.2017

Miesten Salibandyliiga jatkuu OLS:n osalta tulevana viikonloppuna kahdella ottelulla. Joukkue matkustaa lauantaina Jyväskylään kovassa vireessä olevan Happeen vieraaksi ja sunnuntaina vastaan asettuu kotiottelussa Kastellin monitoimitalolla Tampereen Koovee.

OLS avasi liigan viime viikonloppuna kotitappiolla Rauman Salballe. OLS:n tehohyökkääjä Valtteri Parviaisen kertoo katseiden kääntyneen hyvän aikaa sitten tulevaan viikonloppuun.

- Ensimmäinen tappio on nollattu jo hyvin ja ollaan pystytty keskittymään viikonlopun vastustajien opiskeluun. Pääpaino on ollut edellispelin heikkouksien kehittämisessä.

Vake_vs_Happee.jpg

Valtteri Parviainen (vas.) on päässyt hyvään vauhtiin. Lauantaina mies saa vääntää Juuso Heikkistä (oik.) ja Happeeta vastaan. Kuva: Esa Jokinen

Lauantain vastustaja Happee aloitti liigan vakuuttavalla 4-10 -vierasvoitolla viime kauden finalistista EräViikingeistä. Ilman tähtipelaajaansa Peter Kotilaista pelannut joukkue esiintyi tasapainoisesti ja osoitti vakuuttavaa hyökkäyspeliä tehot 2+2 iskeneen paluumuuttaja Jami Mannisen johdolla.

Happee on vahvistanut rivejään viime kaudesta Mannisen lisäksi Kooveesta siirtyneellä Lassi Kotovaaralla, Sveitsistä palanneella Panu Kotilaisella, Welhoista siirtyneellä Pauno Kajoksisella sekä EräViikingeistä hirvipaitaan siirtyneellä maalivahti Markus Laaksolla. Laakso ei vielä ensimmäisessä ottelussa ollut edustuskelpoinen, mutta lauantaina miehen paperit ovat kunnossa. Kajoksinen kuntouttaa itseään eikä ole vielä pelikunnossa. Lähtijäpuolella Happeella ei ole uransa päättänyttä maalivahti Tuomas Turusta lukuun ottamatta merkittäviä menetyksiä, joten joukkueen voidaan sanoa vahvistuneen viime kaudesta.

"Hirviteatteri" on viime vuosina ollut keltasinisille hankala paikka, eikä täyttä pistepottia ole pystytty tuomaan Ouluun miesmuistiin. Salbaa vastaan kaksi maalia tehnyt Parviainen uskoo kuitenkin joukkueen mahdollisuuksiin lauantain ottelussa.

 - Jos saamme tehtyä hirvien äärimmäisen tehokkaan hyökkäyspelin mahdollisimman vaikeaksi, niin meillä on hyvät saumat varastaa pisteet. Onneksi joukkueesta löytyy myös hirvenkaatospesialisti Petri Niemelä, joka on kuuleman mukaan luvannut hirvikäristykset viikonlopuksi.

Sunnuntain vastustaja Koovee piti avauskierroksella viime kauden pronssijoukkue SPV:tä vieraissa tiukilla ja hävisi ottelun lopulta niukasti 5-4. Koovee nojaa pelissään vahvaan ykkösketjuun, jonka muodostavat Perttu Koljonen, joukkueen viime kauden tehokkain pelaaja Samuli Salomaa sekä paikallisvastustaja Classicista Kooveeseen vaihtanut liukasliikkeinen laitahyökkääjä Riku Reunamäki. Päävastuun maalinsuulla Kooveella kantaa Arvid Vonk. Myös Koovee pelaa lauantaina, kun se kohtaa kotonaan Indiansin. Kumpikin joukkue lähtee otteluun siis samalta viivalta rasituksen suhteen.

- Sunnuntaina on varmasti luvassa hurmospeli. Koko joukkue haluaa Salba-pelin jälkeen näyttää kotiyleisölle, ettei se ollut lähelläkään joukkueen tämän hetkistä tasoa. Ilmassa on luultavasti myös ensimmäisen kotipelin jälkeistä vapautuneisuutta, kommentoi Parviainen.

Pahoista polvivaivoista viime kausina kärsinyt hyökkääjä nautti viime viikonloppuna täysin rinnoin pelaamisesta, mutta sanoo koneista löytyvän vielä lisää irroitettavaa.

- Pelaaminen tuntui mahtavalta. Peli Salbaa vastaan ei itseltänikään mennyt kovin hyvin, mutta muutama onnistuminen alkuun antaa paljon lisämotivaatiota kuntoutuksen "viimesenteille". Oli mukava huomata, että pysyy taas vauhdissa mukana.

 

Happee - OLS 

La 23.9 klo. 14:00
Jyväskylän monitoimitalo
Ottelu katsottavissa Elisa Viihde Sport / Fanseat -kanavalla - https://elisaviihde.fi/urheilu/

 

OLS - Koovee

Sunnuntaina 24.9 klo. 18:00
Kastellin monitoimitalo

Liput:

Aikuiset - 10€
Lapset/nuoret, eläkeläiset ja varusmiehet - 8€
OP omistaja-asiakas - 8€
Opiskelijat - 7€ 
Pohjoista Voimaa -etuasiakkaat - 7€ (https://www.oulunenergia.fi/asiointi/asiakasedut/etuasiakas)

Tähtikortilla 2€ alennus normaalihintaisesta lipusta
Lapset alle 10v. - ei pääsymaksua

 

Kausikortti - 85€ (myynnissä lipunmyynnissä)

OLS:n lisenssipelaajat ovat oikeutettuja vapaaseen sisäänpääsyyn OLS-pelaajakortilla.

 

Ottelussa myydään pääsylippuja 28.10 järjestettävään Superlauantai -tapahtumaan Oulun Energia areenalla. Lipun hinta on 16€.

 

LUE MYÖS:

Pääkallon joukkue-ennakko Happeesta:

http://paakallo.fi/2017/09/paakalloennakko-happee-onnistui-siirtomarkkinoilla-suuntana-superfinaali/

 

Pääkallon joukkue-ennakko Kooveesta:

http://paakallo.fi/2017/09/paakalloennakko-lupaukset-lujilla-kooveen-nuorten-kollien-kanttia-testataan/

28.05.2018Aloita salibandyharrastus Oulun Luistinseurassa
26.04.2018OLS:lle suora paikka A-poikien valtakunnalliseen 1. divisioonaan. TRY IN -harjoitukset käynnistyvät.
09.04.2018Junioreiden edustus- ja kilpajoukkueiden muodostaminen kaudelle 2018-2019 käynnissä
31.05.2018Jani Lämsästä OLS salibandyn valmennuspäällikkö
03.05.2018OLS B-juniorit kaudella 2018-2019
30.04.2018Miehet solmivat tärkeitä jatkosopimuksia
19.04.2018OLS A -poikien joukkueen rakentaminen kaudelle 2018-2019 käynnissä
29.03.2018Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja
23.03.2018Antti Suomela ei jatka ensi kaudella OLS:ssa
15.03.2018Eetu Vehanen siirtyy ensi kaudeksi Sveitsiin

Siirry arkistoon »