Miesten tiivistahtinen joulukuu käynnistyy. Sunnuntaina Kastellissa vastassa LASB

Share |
01.12.2017

OLS saa tulevana sunnuntaina Kastellin joulukuisessa illassa vastaansa LASB:n Lahdesta. Ottelu aloittaa oululaisten osalta todella tiiviin joulukuun, sillä se pelaa ennen vuodenvaihdetta vielä kuusi ottelua.

Ville_Mestari.PNG

Ville Mestari on tälläkin kaudella kantanut OLS:n ykkösmaalivahdin viittaa. Mies lähtee tulevan sunnuntain otteluun luottavaisin mielin. Kuva Jarmo Koskela

OLS ja LASB ovat kohdanneet historian aikana kahdesti. Molemmat ottelut pelattiin viime kaudella ja nämä päättyivät kumpikin OLS:n voittoon. Lahtelaiset ovat tällä hetkellä runkosarjan kymmenennellä sijalla. Oranssipaidat ovat kasanneet pelaamistaan yhdestätoista ottelusta 10 pistettä. Viidestä edellisestä ottelusta alla on kaksi voittoa ja kolme tappiota. Kaikki kolme tappiota ovat tulleet peräkkäin. Salibandyliigassa joukkue kärsi tappiot Steelersille ja SPV:lle ja lisäksi Suomen Cupin neljännesvälierissä joukkue koki yllätystappion 2. divisioonassa pelaavalle Kirkkonummen Rangersille. Voitot tulivat Oilersista ja Indiansista.

LASB nojaa pelissään vahvaan hyökkäykseen taitavien nuorten pelaajiensa johdolla. Joukkueen kultakimpale on sisäistä pistepörssiä johtava Justus Kainulainen, joka on tehnyt pelaamissaan 7 ottelussa pisteitä yli kahden pisteen keskiarvolla (7, 12+7=19). Justuksen velipojat Rasmus Kainulainen (11, 10+5=15)  ja Roope Kainulainen (11, 6+7=13) miehittävät pörssin seuraavat sijat. Kaapo Kettunen (11, T% 77,86, 204 torjuntaa) on pelannut kaikki joukkueensa 11 ottelua

OLS majailee tällä hetkellä tasaisessa sarjassa sijassa 12. kahden pisteen päässä LASB:sta yhden ottelun vähemmän pelanneena. Pisteitä keltasinisillä on kasassa kymmenestä ottelusta kahdeksan. Joukkue on ottanut neljä voittoa ja kuudesti sille on syötetty tappion karvasta kalkkia. Viidestä viimeisestä ottelusta OLS on voittanut kolme ja hävinnyt kaksi. Voitot tulivat liigassa Nokian KrP:stä ja EräViikingeistä sekä Suomen Cupissa Merikoski SBT:stä, tappiot Classicille ja SPV:lle.

OLS:n sisäistä pistepörssiä on koko alkukauden ajan hallinnut hyvän maalivireen löytänyt Valtteri Parviainen (9, 13+4=17), joka on osunut yhdeksässä ottelussa jo 13 kertaa maalipuiden väliin. Tatu Kiipeli (10, 9+5=14), Nieminen (10, 3+9=12) ja puolustaja Antti Suomela (10, 1+8=9) tulevat seuraavina sisäisessä pistepörssissä.

ols_lasb_sarjataulukko.PNG

Sarjataulukko 1.12.2017

Sunnuntain ottelusta keltasinisten kokoonpanosta varmuudella sivussa ovat Antti Nieminen ja Petri Rantala. Niemisen huolena on takareisivamma, joka pitää miehen sivussa todennäköisesti ainakin 3-4 viikkoa. Rantalan pelikuntoa seurataan päivä kerrallaan. Puolustaja Lauri Tiira on sairastellut pitkin viikkoa ja osallistuminen sunnuntain peliin on sekin epävarmaa.

Oululaisten torjuntavastuussa ovat tällä kaudella olleet Ville Mestari (9 ottelua, T% 74,00, 148 torjuntaa) ja Vinski Kivilompolo (1 ottelu, T% 78,95, 15 torjuntaa), joka torjui alkukauden TPS -ottelussa. Sunnuntain ottelussa torjuntavastuussa on todennäköisesti Mestari. Päävastuun kantanut veräjänvartija näkee niin joukkueen, kuin omissakin otteissa vielä paljon parannettavaa.

- Kausi on mennyt aika ailahtelevasti tähän asti niin itsellä kuin joukkueellakin. Välillä ollaan haettu kovia voittoja ja välillä tiputeltu pisteitä ns. ennakolta heikommille joukkueille. Viimeisestä liigaottelusta Nokian KrP:tä vastaan saatiin pirun tärkeät pinnat, jotka helpottivat joukkueen ilmapiiriä.

Sunnuntain LASB otteluun maalivahdilla on kova luotto. Joukkue on saanut valmistautua peliin rauhassa ja ehtinyt myös viettämään aikaa joukkueen kesken.

- Tässä oli pelitön viikko alla. Olemme saaneet harjoitella ja valmistautua hyvin, sekä parannella pikkuvammoja pois. Ehdittiinhän me pikkujoulutkin porukalla viettää! Hyvillä fiiliksillä mennään, reeneissä on meininki  ja tekeminen ollut hyvää ja ukot on iskussa. Kyllä nyt on kova tunne, että sunnuntaina saadaan tuo orastava maalinteko-ongelmakin poljettua suohon ja ketsuppipullo tärähtää useammalla ukolla auki. Haiskahtaa siis vahvasti kotivoitolta.

Sarjan tilastot: http://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/miesten-salibandyliiga-runkosarja/2193?id=2758&name=OLS

LIPUT ENNAKKOON:
https://liveto.fi/fi/tapahtumat/ols-lasb/

LIPUT OVELTA (Vain käteinen käy maksuvälineenä):
Aikuiset - 10€
Lapset/nuoret, eläkeläiset ja varusmiehet - 8€
OP omistaja-asiakas - 8€
Opiskelijat - 7€ 
Pohjoista Voimaa -etuasiakkaat - 7€ (https://www.oulunenergia.fi/asiointi/asiakasedut/etuasiakas)
Tähtikortilla 2€ alennus normaalihintaisesta lipusta
Lapset alle 10v. - ei pääsymaksua

OLS:n lisenssipelaajat ovat oikeutettuja vapaaseen sisäänpääsyyn OLS-pelaajakortilla

 

 

 

17.12.2017OLS Suomen cupin välieriin huikean jatkoaikatrillerin jälkeen.
16.12.2017Salba vei voiton OLS:n nenän edestä päätöserässä
16.12.2017Miehet kohtaavat tänään Raumalla Salban - Kivilompolo aloittaa maalissa, Parviaiselle uran 100. ottelu Salibandyliigan runkosarjassa
13.12.2017Arinan Kannustajiin 2017 liittyminen loppusuoralla
08.12.2017Miehet jatkamaan hyvää virettään viikonloppuna Kooveen ja Oilersin vieraaksi
03.12.2017Tiivis puolustuspeli siivitti OLS:n voittoon LASB:sta tasaisessa ja vähämaalisessa ottelussa
01.12.2017Miesten tiivistahtinen joulukuu käynnistyy. Sunnuntaina Kastellissa vastassa LASB
20.11.2017Miehille viikonloppuna tärkeät liigapisteet, Oulun herruus ja Suomen Cupin puolivälieräpaikka
18.11.2017Lauantaina liigaa, sunnuntaina Suomen Cupissa paikallisderby
17.11.2017Terveystalo ja Oulun Luistinseura ry jatkavat yhteistyötä pitkäaikaisella sopimuksella.

Siirry arkistoon »