OLS saa vieraakseen Happeen välipäivän väännössä

Share |
29.12.2017

Miesten Salibandyliigassa pelataan ennen uuden vuoden vaihtumista vielä viiden ottelun kierros. Vantaalla TPS haastaa EräViikingit, SPV isännöi Seinäjoella Salbaa, LASB ja Nokian KrP iskevät yhteen Lahdessa ja Steelers yrittää saada vyölleen lisää pisteitä SB Welhojen kustannuksella Hämeenlinnassa. Oulussa OLS isännöi välipäivän väännössä vanhaa tuttua vastustajaa Jyväskylän Happeeta. Ottelu alkaa Kastellin monitoimitalolla klo. 18:00.

Kartsy_vs_happee.jpg

Petteri Kääriäinen kohtaa lauantaina taas tuttuja vieraita Jyväskylästä. Kuva: Esa Jokinen

Happee on tällä hetkellä runkosarjassa sijalla kuusi. Se on kasannut pelaamistaan viidestätoista ottelusta 19 pistettä. Viimeisestä kuudesta ottelustaan se on voittanut kolme ja hävinnyt kolme ottelua. Viimeisimmässä ottelussa ennen joulutaukoa se hävisi EräViikingeille kotonaan lukemin 7-9. Happeen paras pistemies on ollut Jami Manninen, joka on tehnyt pelaamissaan 15 ottelussa yhteensä 31 tehopistettä. Mannisen perässä joukkueen sisäisessä pistepörssissä tulevat kokenut keskushyökkääjä Petri Kauko (15, 7+15=22) sekä Veli-Matti Hynynen (14, 15+5=20). Alkukaudesta loukkaantuneena ollut Peter Kotilainen (9, 4+5=9) on hiljalleen löytänyt myös kadoksissa ollutta virettään ja OLS:n pitääkin olla vikkelän hyökkääjän kanssa todella tarkkana. Happeen maalilla torjuntavastuuta ovat pääosin kantaneet Markus Laakso (11 ottelua, 77,33 %) sekä Miro Tuomala (5 ottelua, 84,75%).

Kotijoukkue OLS majailee tällä hetkellä pudotuspeliviivan alapuolella sijalla yksitoista. Matkaa pudotuspeleihin oikeuttavaan kahdeksanteen sijaan on tällä hetkellä kolme pistettä. Pisteitä keltasinisillä on kasassa neljästätoista ottelusta kaksitoista. Joukkue on ottanut kuusi voittoa ja hävinnyt kahdeksan kertaa. Viimeisestä kuudesta ottelustaan OLS on voittanut Happeen tapaan kolme ja hävinnyt kolme ottelua.

sarjataulokko_ja_kuntopuntari_happee.PNG

Salibandyliigan sarjataulukko ja kuntopuntari 29.12.2017 

OLS painii edelleen pienten loukkaantumishuolten kanssa. Pitkäaikaispotilaat Antti Nieminen ja Petri Rantala ovat edelleen poissa kokoonpanosta. Poissa on hyvin suurella todennäköisyydellä myös hyökkääjä Tatu Kiipeli, joka loukkasi nilkkansa ennen joulua pelatussa Suomen cupin ottelussa Kooveeta vastaan. Ennen joulutaukoa loukkaantuneiden listalla ollut maalivahti Ville Mestari palaa sen sijaan kokoonpanoon. Anton Kallvik vaihtoi ennen joulua maisemaa ja uusvanha pelipaikka löytyy loppukaudella Divarin Blue Foxista.

Loukkaantumisista huolimatta joukkue on pystynyt valmistautumaan pienen joulutauon jälkeen täysipainoisesti tulevaan otteluun.

- Vietimme urheilijan joulua ja palasimme joukkueharjoituksiin heti Tapaninpäivän jälkeen, kertoo jyväskyläläislähtöinen OLS-hyökkääjä Petteri Kääriäinen.

- Emme ole sen suuremmin paneutuneet "Hirviin", vaan keskittyneet enemmän omaan pelaamiseen. Katsottiin toki videolta "Tsäkin (Petri Kauko) ja "Velsan" (Veli-Matti Hynynen) kulmavapari, jolla he ovat tottuneet kylvämään vuosien varrella tuhojaan hyökkäyspäässä.

Vaajakosken FCV:n kasvatti on pelannut suurimman osan urastaan Happeessa. Ennen siirtymistään OLS:n paitaan kaudelle 2015-2016, mies pääsi juhlimaan hirvipaidassa Suomen mestaruutta kaudella 2014-2015. Kokeneelle hyökkääjälle pelaaminen Happeeta vastaan on aina tunteita herättävä asia.

- Kyllä ottelussa on kieltämättä tavallista peliä enemmän merkitystä. On hienoa päästä taas pelaamaan vanhoja joukkuekavereita vastaan. Toivottavasti otteluun tulisi vähän pihapelihenkeä kentälle! Erityistarkkailuun tulen itse ottamaan Jaska Kuneliuksen viivapommin ja aina vaarallinen "Jalkatopi" (Toni Kuosmanen) on myös saatava kiinni, Kääriäinen veistelee pilke silmäkulmassaan.

OLS - Happee
La 30.12 klo. 18:00
Kastellin monitoimitalo

LIPUT OVELTA (Vain käteinen käy maksuvälineenä):
Aikuiset - 10€
Lapset/nuoret, eläkeläiset ja varusmiehet - 8€
OP omistaja-asiakas - 8€
Opiskelijat - 7€ 
Pohjoista Voimaa -etuasiakkaat - 7€ (https://www.oulunenergia.fi/asiointi/asiakasedut/etuasiakas)
Tähtikortilla 2€ alennus normaalihintaisesta lipusta
Lapset alle 10v. - ei pääsymaksua

LIPUT ENNAKKOON:
https://liveto.fi/fi/tapahtumat/ols-happee/

OLS:n lisenssipelaajat ovat oikeutettuja vapaaseen sisäänpääsyyn OLS-pelaajakortilla

22.09.2018Hirviteatterissa nähtiin viitteitä paremmasta, mutta OLS-maaleja vain yksi
22.09.2018OLS-miehet valmiina esitykseen Hirviteatterissa
20.09.2018Seuraa Salibandyliigaa edullisesti ja tue OLS:n toimintaa
16.09.2018Oilers iski tylysti isäntien virheistä
14.09.2018Suomi-sählyn tulevaisuus saapuu Ouluun
12.09.2018Superlauantai Oulun Energia Areenalla la 10.11.2018
12.09.2018OLS järjestää kerhoriehan edustusjoukkueen avauspelin yhteyteen 16.9.2018 Kastellissa
12.09.2018Aloita salibandyharrastus Oulun Luistinseurassa
11.09.2018OLS-miesten kausikortit kaudelle 2018-2019 myynnissä
27.08.2018Miehet kärsivät murskatappion, mutta sunnuntaina ilme oli voittoisa

Siirry arkistoon »