"Kotituplan" ensimmäinen näytös. OLS isännöi tänään EräViikinkejä.

Share |
10.02.2018

Salibandyliigan runkosarja alkaa hiljalleen kääntymään kohti viimeistä neljännestä ja taistelu sijoituksista käy kiivaana. OLS taistelee vielä kynsin ja hampain pudotuspelipaikasta ja se tarvitsee kipeästi pisteitä, jotta toiveet kevään ratkaisupeleihin pääsystä pysyvät hengissä.

laurila_vs_ervi.JPG

Juho Laurila pääsee pitkän tauon jälkeen tänään tositoimiin kotihallissa. Kuva: Jarmo Koskela

Illan vastustaja EräViikingit on tällä hetkellä runkosarjassa sijalla neljä. Joukkue on pelannut 19 ottelua ja saalistanut näistä 25 pistettä. Se on tehnyt sarjassa neljänneksi eniten maaleja (135) ja päästänyt 105 maalia, jolla sijoitutaan ylempään keskikastiin kyseisessä tilastossa. Viimeisestä neljästä ottelusta Eräviikingit on kärsinyt kolme tappiota (Nokian KrP:lle, Classicille ja TPS:lle), joten Mika ”Amu” Ahosen miehistö on varmasti latautunut illan kamppailuun hyvin. EräViikinkien riveistä löytyy oululaisyleisölle myös tuttuja kasvoja sillä ex-OLS Veli-Pekka Turula nähtänee tänään helsinkiläisten kokoonpanossa. Mielenkiintoista on myös nähdä onko loukkaantuneena ollut maajoukkuemies Miko Kailiala pelikuntoinen illan ottelussa.

OLS on sarjassa tällä hetkellä kymmenentenä 16 sarjapisteellään. Voittoja tilille on kertynyt seitsemän kappaletta, kaksi kertaa joukkue on hävinnyt jatkoajalla ja yhdeksän kertaa keltasiniset ovat jääneet kokonaan ilman pisteitä. Matkaa viimeistä pudotuspelipaikkaa pitävään Esport Oilersiin on kuusi pistettä, joten kirittävää vielä riittää. OLS on pelannut yhden ottelun espoolaisia vähemmän. Kotijoukkueen selkeä vahvuus tällä kaudella on ollut tiivis puolustuspeli. Se on päästänyt sarjassa Classicin jälkeen toiseksi vähiten maaleja. Tiivis puolustuspeli on tänäänkin varmasti avain voittoon.

OLS:n loukkaantumishuolet ovat helpottamaan päin ja päävalmentaja Eetu Vehasella on käytössään pitkästä aikaa kaikki pelaajat illan otteluun. Loukkaantumiset ovat silti vielä hieman häirinneet valmistautumista viikonloppuun. Osa loukkaantuneista pelaajista ei ole vielä 100-prosenttisessa pelikunnossa.

-  Aavistuksen rikkonainen pari viikkoinen takana, mutta se ei ole vaikuttanut tekemisen laatuun. Olemme parannelleet vielä vaivaisia ja sairaspotilaita kuntoon. Tällä hetkellä joukkueen puolustuspeli on sen verran hyvällä mallilla, niin olemme saaneet laittaa pääpainoa oman hyökkäyspelin kehittämiseen. Lisäksi kävimme joukkueella kokeilemassa oikeaa luistinrytkettä viime viikonloppuna pipolätkän merkeissä, OLS-hyökkääjä Juho Laurila kertoo.

OLS-leirissä ei olla otettu paineita viikonlopun pelien merkityksestä vaan pyritään keskittymään peliin kerrallaan. Usko pudotuspelipaikkaan on vielä vahva.

- Toki panosta loppukaudeksi löytyy yllin kyllin, mutta en usko sen konkretisoituvan mailan puristamisena. Lähdetään nauttimaan ja voittamaan jokainen peli ja katsotaan runkosarjan lopussa mihin se riitti. Joukkueessa riittää uskoa pleijaripaikkaan!

 Illan vastustaja EräViikingit on Laurilalle tuttu alkukauden ottelusta. Silloin OLS oli vierasottelussa maalin verran parempi ja voitto ottelun 4-5.

- ”Ervit” on ailahtelevaisen alkukauden jälkeen palannut omalle tasolleen. Heillä on valtava hyökkäysvoima ja he pyrkivät pitämään kovaa tempoa pallossa. Henkilökohtaisesti toivon, että Veli-Pekka Turula on toipunut pelikuntoon. ”Vellulle” vaan kovasti terveisiä ja tervetuloa Ouluun!

OLS - EräViikingit

18:00 @ Kastellin monitoimitalo

LIPUT OVELTA (Käteinen):
Aikuiset - 10€
Lapset/nuoret, eläkeläiset ja varusmiehet - 8€
OP omistaja-asiakas - 8€
Opiskelijat - 7€ 
Pohjoista Voimaa -etuasiakkaat - 7€ (https://www.oulunenergia.fi/asiointi/asiakasedut/etuasiakas)
Tähtikortilla 2€ alennus normaalihintaisesta lipusta
Lapset alle 10v. - ei pääsymaksua

LIPUT ENNAKKOON:
https://liveto.fi/fi/tapahtumat/ols-eraviikingit/

OLS:n lisenssipelaajat ovat oikeutettuja vapaaseen sisäänpääsyyn OLS-pelaajakortilla

19.11.2018MM-kisatauolle makean voiton turvin
16.11.2018Vaasan kautta vuoden viimeiseen kotiotteluun Kastelliin
10.11.2018SPV haki pisteet Raksilasta
09.11.2018Jäähallipeliin kahden ottelun voittoputkessa
07.11.2018Terveystalo Oulun tapaturmapäivystys
03.11.2018Miehillä kahden ottelun ja kolmen panoksen viikonloppu
16.10.2018Classic ja Indians vahvoja isäntiä
13.10.2018Vierastuplassa vastassa Classic ja Indians
07.10.2018Koiviston huippuotteet riittivät pisteeseen
07.10.2018Hannu Koivisto tänään tositoimissa Kooveeta vastaan

Siirry arkistoon »