Taistelu suorasta säilymisestä jatkuu sunnuntaina Kastellissa Esport Oilersia vastaan

Share |
02.03.2018

Salibandyliigan runkosarja alkaa kääntymään kohti huipennustaan ja panosta viimeisille kierroksille riittää niin pudotuspeli- kuin playout -viivankin tuntumassa. Suoran putoajankaan osalta peli ei ole vielä selvä. OLS kohtaa sunnuntaina kauden toiseksi viimeisessä runkosarjan ottelussaan Kastellin monitoimitalolla Esport Oilersin. Ottelu alkaa klo. 18:00.

OLS_oilers.jpg

Oilers voitti kauden ensimmäisen keskinäisen kohtaamisen Espoossa lukemin 7-4. OLS:lla on siis sunnuntaina revanssin paikka. Kuva: Joonas Laru

Oilers on sarjassa tällä hetkellä kahdeksantena ja se on kiinni viimeisessä pudotuspelipaikassa. Sillä on jäljellä vielä kolme ottelua. LASB hengittää espoolaisten niskaan kolmen pisteen päässä, joten pudotuspelipaikka ei ole vielä varmistunut ja pelattavaa riittää runkosarjan viimeisiin otteluihin asti. Oilersin vire on tämän vuoden puolella ollut liigan heikoimpia, sillä se on voittanut kahdeksasta viime ottelustaan vain kaksi ja hävinnyt kuudesti. Viimeisimmässä ottelussa paikallisvastustaja Westend Indians vei Espoon herruuden voittamalla "Öljymiehet" selvin lukemin 1-9. Oilers kohtaa lauantaina Seinäjoella SPV:n ennen sunnuntain Oulun vierailua, joten aivan tuoreilla jaloilla he eivät pääse lähtemään sunnuntain OLS -otteluun.

Heikki Luukkosen käskyttämän joukkueen tehokkaimpia pelaajia ovat tällä kaudella olleet Riku Holopainen (23 ott. 22+12=34), Casper Pfitzner (19 ott. 20+8=28) ja Matias Kaartinen (22 ott. 1+26=27). Oilers menetti vuodenvaihteessa yhden tärkeimmistä pelaajistaan, kun Markus Markkola lähti vaihto-opintojen perässä ulkomaille loppukaudeksi.

Keltasinisten vire on Oilersin tapaan ollut tämän vuoden puolella alavireinen, mutta viime ottelun upea nousu 7-2 -tappioasemasta Nokian KrP:n vieraana oli osoitus venymiskyvystä ja oman pelin löytymisestä suvantovaiheen jälkeen. Etenkin viimeinen 30 minuuttia tuosta KrP -ottelusta oli mallikasta pelaamista ja lupaa hyvää runkosarjan huipentaviin viimeisiin otteluihin. Positiivinen signaali viikonloppuna oli myös suurimman maalintekovastuun tällä kaudella kantaneiden Valtteri Parviaisen (21 maalia) ja Tatu Kiipelin (20 maalia) maalijyvän löytyminen vaikeamman jakson jälkeen. Näiden miesten tehoja kaivataan myös viimeisissä otteluissa.

Playout -skenaario:

OLS on tällä hetkellä viimeisellä suoran säilyjän paikalla sijalla 11. SB Welhot on kymmenentenä pisteen OLS:aa edellä. Playout- viivan alapuolella 12. olevaan Steelersiin on eroa vain yksi piste ja 13. olevaan Kooveeseen kolme pistettä. Suoran putoajan paikalla olevaan Rauman Salbaan matkaa on viisi pistettä. Runkosarjan viimeisillä kierroksilla jää siis runsaasti jännitettävää, mutta OLS:n osalta kaikki on omissa käsissä suoran säilymisen osalta.

Sarjataulukko_2.3.2018.PNG

Sarjataulukko 2.3.2018

OLS_jaljella_olevat.PNG

Welhojen_ottelut.PNG

Steelersin_ottelut.PNG

Kooveen_ottelut.PNG

Salban_ottelut.PNG

OLS:n, SB Welhojen, Kooveen, Steelersin ja Salban jäljellä olevat ottelut.

OLS - Esport Oilers
Kastellin monitoimitalo
Su 4.3. klo. 18:00


Veikkauskorttia näyttämällä sisään kaksi yhden hinnalla!

LIPUT OVELTA (Vain käteinen käy maksuvälineenä):
Aikuiset - 10€
Lapset/nuoret, eläkeläiset ja varusmiehet - 8€
OP omistaja-asiakas - 8€
Opiskelijat - 7€ 
Pohjoista Voimaa -etuasiakkaat - 7€ (https://www.oulunenergia.fi/asiointi/asiakasedut/etuasiakas)
Tähtikortilla 2€ alennus normaalihintaisesta lipusta
Lapset alle 10v. - ei pääsymaksua

LIPUT ENNAKKOON:
https://liveto.fi/fi/tapahtumat/ols-oilers/

OLS:n lisenssipelaajat ovat oikeutettuja vapaaseen sisäänpääsyyn OLS-pelaajakortilla

23.03.2018Antti Suomela ei jatka ensi kaudella OLS:ssa
15.03.2018Eetu Vehanen siirtyy ensi kaudeksi Sveitsiin
09.03.2018OLS murtamaan terästä. Runkosarja huipentuu lauantaina isojen panosten ottelussa
04.03.2018OLS nousi Laurilan johdolla voittoon Esport Oilersista ja pois karsijan paikalta
02.03.2018Taistelu suorasta säilymisestä jatkuu sunnuntaina Kastellissa Esport Oilersia vastaan
26.02.2018Viikonlopun saldona yksi piste. Runkosarjan loppuun jää hurjat panokset
23.02.2018Miehillä edessään tärkeä vierasviikonloppu
16.02.2018Miesten edustusjoukkueella edessään kahden kotipelin viikonloppu
10.02.2018"Kotituplan" ensimmäinen näytös. OLS isännöi tänään EräViikinkejä.
29.01.2018Miehille tappio Tampereella. Neljä maalia eteen oli liikaa.

Siirry arkistoon »