OLS murtamaan terästä. Runkosarja huipentuu lauantaina isojen panosten ottelussa

Share |
09.03.2018

Salibandyliigan runkosarja päättyy lauantaina yhtä aikaa klo. 17:00 pelattaviin seitsemään otteluun. Päätöskierrokselle riittää panosta ja mielenkiintoa monella tapaa. Kierroksella ratkeaa viimeisen pudotuspelipaikan lisäksi suora putoaja, suorat säilyjät ensi kauden Salibandyliigaan, sekä playout -karsintoihin joutuvat joukkueet.

Runkosarjan viimeisen kierroksen ottelut ovat:

OLS - Steelers
Koovee - Happee
EräViikingit - Oilers
LASB - SPV
TPS - Classic
Nokian KrP - Salba
Indians - SB Welhot

sarjataulukko_ennen_viimeista_kierrosta.PNG

Sarjataulukko ennen viimeistä kierrosta.

OLS - Steelers ottelussa panoksena on, ei enempää eikä vähempää, kuin suora paikka Salibandyliigaan kaudelle 2018-2019. Oululaiset ovat tällä hetkellä pisteen edellä hämeenlinnalaisia viimeisellä suoran säilyjän paikalla. Mikäli OLS voittaa ottelun varsinaisella peliajalla tai ottelu on varsinaisen peliajan päättyessä tasan, säilyttää se paikkansa suoraan liigassa. Jos taas Steelers voittaa varsinaisella peliajalla on OLS:n kohtalona pelata sarjapaikastaan playout -karsinnoissa, jonka voittaja säilyttää paikkansa ensi kauden liigassa ja häviäjä joutuu karsimaan paikastaan divarin toiseksi parasta joukkuetta vastaan liigakarsintasarjassa.

Mahdollista on sekin, että sekä OLS, että Steelers säilyttävät molemmat paikkansa suoraan ensi kauden Salibandyliigaan ja Kuopiolainen SB Welhot joutuu karsimaan sarjapaikastaan. Tämä skenaario toteutuu jos Steelers voittaa päätöskierroksen ottelun jatkoajan tai rangaistuslaukauskilpailun jälkeen ja samaan aikaan SB Welhot häviää oman ottelunsa varsinaisella peliajalla Westend Indiansille niin, että heidän maalieronsa on heikompi kuin Steelersillä.

ols_kv-29.jpgTuuletteleeko OLS lauantaina viimeistä kertaa tälle kaudelle? Kuva: Ari Arola

OLS voitti Steelersin kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Hämeenlinnassa lukemin 3-8. Ottelua värittivät useat jäähyt mukaan luettuna Steelersin Nico Jonaesonin saama tunteita ja keskustelua herättänyt  punainen kortti Valtteri Parviaisen telomisesta. (Lue Lisää: http://paakallo.fi/2018/01/ols-katkaisi-tappioputken-hameenlinnassa-jonaeson-naki-punaista-katso-sunnuntain-salibandytulokset/) On selvää, että lauantain ottelustakaan ei tunnetta tule kentältä puuttumaan.

OLS katkaisi viime sunnuntaina Oilersia vastaan seitsemän ottelun voitottoman putkensa ja tunnelmat joukkueessa olivat ottelun jälkeen vapautuneet. Oilers -voitto antaa varmasti lisää itseluottamusta tärkeään Steelers -kamppailuun, johon joukkue on pystynyt valmistautumaan terveenä koko viikon. Vain Petri Rantala on varmuudella pois pelaavasta kokoonpanosta.

Steelers on ollut loppukaudesta hyvässä vireessä ja napsinut viimeisestä neljästä pelaamastaan ottelustaan pisteitä. "Teräsmiehet" ovat kaataneet LASB:n, SPV:n ja Oilersin ja hävinnyt jatkoajalla Indiansille. Joukkueen pelillinen johtaja on liigan pistepörssissä yhdeksäntenä oleva vaarallinen hyökkääjä Ville Lastikka, joka OLS:n pitää pystyä pimentämään mahdollisimman hyvin.

OLS - Steelers
La 10.3. klo. 17:00
Kastellin monitoimitalo

Ennakkoliput:

https://liveto.fi/en/tapahtumat/ols-steelers/

Liput ovelta (vain käteinen):

Aikuiset - 10€
Lapset/nuoret, eläkeläiset ja varusmiehet - 8€
OP omistaja-asiakas - 8€
Opiskelijat - 7€ 
Pohjoista Voimaa -etuasiakkaat - 7€ (https://www.oulunenergia.fi/asiointi/asiakasedut/etuasiakas)
Tähtikortilla 2€ alennus normaalihintaisesta lipusta
Lapset alle 10v. - ei pääsymaksua

OLS:n lisenssipelaajat ovat oikeutettuja vapaaseen sisäänpääsyyn OLS-pelaajakortilla

28.05.2018Aloita salibandyharrastus Oulun Luistinseurassa
26.04.2018OLS:lle suora paikka A-poikien valtakunnalliseen 1. divisioonaan. TRY IN -harjoitukset käynnistyvät.
09.04.2018Junioreiden edustus- ja kilpajoukkueiden muodostaminen kaudelle 2018-2019 käynnissä
31.05.2018Jani Lämsästä OLS salibandyn valmennuspäällikkö
03.05.2018OLS B-juniorit kaudella 2018-2019
30.04.2018Miehet solmivat tärkeitä jatkosopimuksia
19.04.2018OLS A -poikien joukkueen rakentaminen kaudelle 2018-2019 käynnissä
29.03.2018Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja
23.03.2018Antti Suomela ei jatka ensi kaudella OLS:ssa
15.03.2018Eetu Vehanen siirtyy ensi kaudeksi Sveitsiin

Siirry arkistoon »