OLS:n miesten joukkue kokenutta nimeä vaille valmis

16.08.2018

Tulevaan liigakauteen valmistautuvan OLS:n miesten edustusjoukkueen pelaajarunko on kasassa. Listalta puuttuu vielä kokeneen Niko Kvistin (kuva) nimi, mutta Kvist on harjoitellut joukkueen mukana alusta asti.

26_-_KVIST_Niko.JPG

"Nikon kanssa neuvottelut ovat vielä käynnissä. Muilta osin joukkue on kasassa", ensimmäiseen kauteensa liigajoukkueen kanssa valmistautuva päävalmentaja Jani Lipsanen kertoo.

Seuran ulkopuolelta joukkueeseen saapuvat Tuukka Kivioja Limingasta ja Viktori Niemi Blue Foxista. Kivioja harjoitteli OLS:n mukana jo viime kesänä.

"Tuukka oli ilmeisesti ollut lähellä sopimusta jo vuosi sitten. Saamme ryhmään Tuukasta erittäin tunnollisen harjoittelijan ja taitavan hyökkäyspään pelaajan."

Niemi kävi joukkueessa näytillä kaksien harjoitusten verran ja Lipsanen näkee pelurissa lunastamatonta potentiaalia, jota nyt lähdetään kaivamaan esiin.

"Tarjotaan nyt Viktorille mahdollisuutta kaivaa itsestä urheilija esille. Ominaisuuksia pallolliseen tekemiseen on olemassa, mutta hirvittävästi riittää ihan raakaa perustyötä ennen kuin Viktori voi sanoa olevansa liigapelaaja", Lipsanen näkee.

Joukkueen mukana kesän harjoitelleet Valtteri Veikkola, Ville Liimatta ja Eerik Lukkari aloittavat kautensa Limingan Niittomiesten riveissä.

"Farmisopimusta on tarkoitus jatkaa LNM:n kanssa ja tiivistää yhteistyötä edustusjoukkueiden kesken entisestään. Joukkueet harjoittelevat yhdessä kerran viikkoon. Kaikki kolme Limingan mukana aloittavaa pelaajaa vetivät kesän hienosti mukana, mutta katsottiin, että heidän on kokonaisuuden kannalta tässä vaiheessa vielä parempi aloittaa kausi Limingan riveissä", Lipsanen sanoo.

Viime kauden lähtijöitä on siis pääasiassa paikattu omista junioreista tai lähialueen seuroista. Se on Lipsasen mukaan ylpeyden aihe.

"Aika monessa paikassa ja lajissa se on seuroilla tavoitetilana, että pystytään itse tuottamaan pelaajia omiin ja välillä muidenkin tarpeisiin. Nyt täytyy vain taas ottaa yksilöinä meillä jokaisen seuraavia askelia, niin homma nytkähtää isossakin kuvassa reilusti eteenpäin."

Tuukka Haudanlampi alle 19-vuotiaiden maajoukkueeseen

Joukkueen juniorikaartin tulokkaista laitahyökkääjä Tuukka Haudanlampi (kuva) valittiin eilen Suomen tuoreimpaan alle 19-vuotiaiden maajoukkueeseen, joka kohtaa elokuun lopussa Latvian miesten maajoukkueeseen. Alle 19-vuotiaiden MM-kisat pelataan keväällä 2019.

"Hän on yksi niistä pelaajista, joilta odotamme läpimurtoa liigatasolle tulevalla kaudella."

Miesten joukkue aloittaa harjoituspelinsä liigajoukkueita vastaan tulevana lauantaina Kuopiossa, jossa se kohtaa SB Welhot. 25-26.8 joukkue pelaa viikonlopun aikana vieraissa sekä SPV:tä, että Nokian KrP:tä vastaan.

"Sen lisäksi me tosiaan pelaamme Limingan kanssa joka viikko läpi kauden ja nyt Merikosken Divari-nousun myötä meillä on tässä lähellä yksi pääsarjajoukkue lisää, jota vastaan voimme nopeallakin aikataululla sopia harjoitusotteluita. Mutta on se selvä asia, että tulevat kolme ottelua muita liigajengejä vastaan antavat meille sen suurimman suunnan, missä menemme tällä hetkellä", Lipsanen päättää.

Maalivahdit:

Ville Mestari
Vinski Kivilompolo
Janne Karvonen

Puolustajat:

Mika Kaitera
Olli Wikstedt
Eetu Ijäs
Lauri Tiira
Tommi Wiander
Otto Kurronen (OLS A-juniorit)
Aleksi Porola (OLS A-juniorit)
Viktori Niemi (Blue Fox)

Hyökkääjät:

Tatu Kiipeli
Petri Rantala
Petteri Kääriäinen
Antti Nieminen
Anssi Välitalo
Valtteri Parviainen
Petri Niemelä
Ville Turula
Tuukka Kivioja (LNM)
Mika Hirsikorpi (OLS A-juniorit)
Petri Viittanen (OLS A-juniorit)
Tuukka Haudanlampi (OLS A-juniorit)

01.06.2020OLS AVAA ILMOITTAUTUMISEN KAUDELLE 2020-2021
24.04.2020Tukea vähävaraisille liikuntaharrastukseen
07.04.2020Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin
31.03.2020Joukkueharjoitukset tauolla 13.5. asti
23.03.2020OLS-legendoja: Petri Turunen - mies, joka ei esittelyjä kaipaa
20.03.2020Kapteeni Mikko Saarnio: "Joukkue uusiutunut oikeaan suuntaan"
20.03.2020C2-poikien edustus- ja kilpajoukkueiden kasaaminen alkaa
19.03.2020D-ikäluokkaan tulee talenttiryhmä-toimintaa
19.03.2020Seurakortin ostamalla tuet OLS:n vähävaraisten harrastamista
18.03.2020C1-edustus: 2005 syntyneiden edustusjoukkueen kasaaminen käynnistyy

Siirry arkistoon »