Ville Mestarin paluu pelikentille viivästyy, Hannu Koivisto palaa OLS-paitaan

25.09.2018

Kesällä polvioperaatiossa käyneen Ville Mestarin paluu pelikentille viivästyy. Maalivahdin polvi vaatii pidemmän kuntoutuksen.

"Viimeinen tieto on, että Ville joutuu huilaamaan nyt kokonaan kaikesta polvea kuormittavasta harjoittelusta kolme viikkoa ja sen jälkeen aletaan uudelleen laittamaan miestä kuntoon. Voi hyvin olla, että paluu pelikentille menee jopa aina MM-kisojen jälkeiseen aikaan joulukuulle", OLS:n päävalmentaja Jani Lipsanen avaa tilannetta.

hannukoivisto.PNG

OLS onkin reagoinut tilanteeseen ja paluun joukkueen vahvuuteen tekee edellisten kausien ajan seuran maalivahtivalmentajana toiminut Hannu Koivisto (kuva). Koivisto jatkaa myös seurassa maalivahtivalmentajan tehtävissä.

"Hannulla on takana iso työ, että hän on nyt siinä pisteessä, jossa voi ihan realistisesti puhua pelaamisesta ja harjoittelusta", Lipsanen avaa pahoista loukkaantumisista urallaan kärsineen Koiviston tilannetta.

Koivisto kuului OLS:n liigarinkiin pelaajana viimeksi kaudella 2015-2016. Hän on Mestarin kanssa samaa 1995 syntyneiden ikäluokkaa. Hänellä on liigauralta yhteensä 49 esiintymistä OLS:n paidassa ja A-juniorien mukana Koivisto on ollut voittamassa SM-kultaa, -hopeaa ja -pronssia.

"Nyt kun meillä seuran sisältä seuraavat edustusjoukkueen ringin ulkopuolelta tulevat maalivahdit ovat vasta B-juniori-ikäisiä, haluttiin laajuutta maalivahtiosastolle. Kivilompolo (Vinski) on lähdössä vuodenvaihteessa armeijaan, niin siinä oli jo yksi haaste, johon näin haluttiin valmistautua ennakkoon", Lipsanen perustelee.

Koivisto siirtyy OLS:n riveihin Koskelankylän Riennon joukkueesta ja on edustuskelpoinen ensimmäistä kertaa 29.9. pelattavassa OLS-Steelers-ottelussa (muokattu 27.9.).

"Muutama vuosi takaperin katseltiin Tiiran Laurin kanssa kakkosen maalikoosteita ja silloin syntyi sisäinen palo päästä jossakin vaiheessa uraa pelaamaan Pohjois-Suomen kakkosdivaria. Muutama välilevynpullistuma myöhemmin siihen tarjoutui tällä kaudella mahdollisuus, kun KoskRi ja Karjalan Janne otti mukaan rinkiin", Koivisto kertoo.

"Tarkoitus oli tosiaan pelata kakkosta, mutta sitten tuli OLS:n toimistolta puhelua jossa kyseltiin maalimolkkehommiin ja mahdotontahan siitä oli kieltäytyä. Tässä loukkikierteen aikana on kuitenkin ollut selkeä tavoite päästä pelaamaan vielä liigatasolla ja todistamaan lähinnä itselle, ettei ainakaan vammat lopeta omaa uraa. Mahtava päästä takaisin Luistinseuraan ja uskonkin olevani parempi veskari kuin ennen loukkaantumisia, mikäli pysyn yhtäjaksoisesti kasassa edes kuukauden", Koivisto uskoo.

Mestarin loukkaantumisen lisäksi Janne Karvonen joutuu jättämään huomisen Welhot-ottelun väliin. OLS-kokoonpanossa debytoikin farmijoukkue Limingan Niittomiehistä alle 16-vuotiaiden maajoukkuevahti Aki Karjalainen.

07.04.2020Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin
31.03.2020Joukkueharjoitukset tauolla 13.5. asti
23.03.2020OLS-legendoja: Petri Turunen - mies, joka ei esittelyjä kaipaa
20.03.2020Kapteeni Mikko Saarnio: "Joukkue uusiutunut oikeaan suuntaan"
20.03.2020C2-poikien edustus- ja kilpajoukkueiden kasaaminen alkaa
19.03.2020D-ikäluokkaan tulee talenttiryhmä-toimintaa
19.03.2020Seurakortin ostamalla tuet OLS:n vähävaraisten harrastamista
18.03.2020C1-edustus: 2005 syntyneiden edustusjoukkueen kasaaminen käynnistyy
18.03.2020Valmentaja Lipsasen tilinpäätös
17.03.2020A-pojat: Yhteistyö Ankkojen ja OLS:n välillä syvenee

Siirry arkistoon »