Tuplapeliviikonloppu starttaa tulivoimaa hankkinutta TPS:aa vastaan

Share |
05.10.2018

TPS on totuttu tuntemaan miesten Salibandyliigassa viimeisten vuosien aikana joukkueena, jota vastaan on inhottava pelata. Joukkue puolustaa tiiviisti, tekee pallon kanssa vähän virheitä, pelaa fyysisesti koko ajan sääntöjen rajamailla ja kaiken kukkuraksi maalia vartioi yksi maan parhaista torjujista (Pyry Luukkonen).

Yksi heikkous joukkueeseen on kuitenkin totuttu liittämään, nimittäin varsinaiset maaliruiskut ja pistemiehet ovat loistaneet poissaolollaan. Tiukat pelit kauden edetessä ovat hyvistäkin otteista huolimatta kääntyneet tulivoimaisimmille vastustajille.

Tämän vuoden TPS on kasattu joukkueeksi, johon tuo ratkaisuvoiman puute ei enää istu. Maajoukkuelaituri Miko Kailiala (kuva1) liittyi mustavalkoisiin Erä Viikingeistä ja Mikko Hautaniemi (kuva2) palasi kotiin Sveitsistä. Hyökkäysosastolle särmää hankittiin tuomaan myös maajoukkueessakin esiintynyt Janne Hoikkanen (kuva3) Happeesta. 

Juho Sorrin ja Olli Kinnusen tähdittämä hyökkäys on saanut reippaasti lisää harteita.

Miko_Kailiala

Mikko_HautaniemiHullu(kuvat: Anssi Koskinen)

Osoitus joukkueen tulivoimasta saatiin keskiviikkona, kun TPS kylvetti Erä Viikinkejä lukemin 10-5. Tuoreimpaan maajoukkueeseen valittu Mikko Hautaniemi iski neljä maalia ja ex-OLS Juho Sorri säesti tehoin 1+4.

TPS onkin nostettu yhdeksi potentiaalisimmasta Classicin haastajista tämän vuoden sarjassa.

"Ehdottomasti yksi sarjan vaikeimmin voitettavista joukkueista tulee vastaan. TPS ei juurikaan anna ilmaisia maaleja ja kun nyt joukkueeseen on tullut maalinteko- ja erikoistilanneosaamista reilusti lisää aiemmista vuosista, niin kasassa alkaa olla kaikki ainekset mitaleille", ennustaa OLS-käskyttäjä Jani Lipsanen.

OLS kärsi viime lauantaina kotitappion Steelersille. Voitto lipui käsistä kolmannessa erässä.

"Koko ajan me parannamme ja kun saadaan paketti pysymään kasassa lähemmäksi 60 minuuttia, pystymme taistelemaan voitosta myös TPS:n tasoista joukkuetta vastaan", Lipsanen uskoo.

OLS:n alkukauden onnistujiin laskettava Tuukka Haudanlampi valittiin tuoreimpaan alle 19-vuotiaiden maajoukkueeseen. Haudanlampi odottaa innolla vanhojen OLS-idoliensa kohtaamista.

"Mukava päästä vääntämään Sorria ja Kinnusta vastaan, kun on pienempänä seurannut heidän pelejään OLS:ssa. Toivottavasti tulee hyvä ja tiukka peli."

18.12.2018Varamiehisestä OLS:sta ei vastusta EräViikingeilel ja Oilersille
13.12.2018MM-tauko on ohi: miehet kohtaavat viikonloppuna EräViikingit ja Oilersin
12.12.2018Kannustajat yhteistyö - tue OLS:aa
27.11.2018Miesten ensi kauden runko rakentuu hyvää vauhtia
22.11.2018Kaksi OLS-kasvattia jatkosopimuksiin
19.11.2018MM-kisatauolle makean voiton turvin
16.11.2018Vaasan kautta vuoden viimeiseen kotiotteluun Kastelliin
10.11.2018SPV haki pisteet Raksilasta
09.11.2018Jäähallipeliin kahden ottelun voittoputkessa
07.11.2018Terveystalo Oulun tapaturmapäivystys

Siirry arkistoon »