Tuplapeliviikonloppu starttaa tulivoimaa hankkinutta TPS:aa vastaan

Share |
05.10.2018

TPS on totuttu tuntemaan miesten Salibandyliigassa viimeisten vuosien aikana joukkueena, jota vastaan on inhottava pelata. Joukkue puolustaa tiiviisti, tekee pallon kanssa vähän virheitä, pelaa fyysisesti koko ajan sääntöjen rajamailla ja kaiken kukkuraksi maalia vartioi yksi maan parhaista torjujista (Pyry Luukkonen).

Yksi heikkous joukkueeseen on kuitenkin totuttu liittämään, nimittäin varsinaiset maaliruiskut ja pistemiehet ovat loistaneet poissaolollaan. Tiukat pelit kauden edetessä ovat hyvistäkin otteista huolimatta kääntyneet tulivoimaisimmille vastustajille.

Tämän vuoden TPS on kasattu joukkueeksi, johon tuo ratkaisuvoiman puute ei enää istu. Maajoukkuelaituri Miko Kailiala (kuva1) liittyi mustavalkoisiin Erä Viikingeistä ja Mikko Hautaniemi (kuva2) palasi kotiin Sveitsistä. Hyökkäysosastolle särmää hankittiin tuomaan myös maajoukkueessakin esiintynyt Janne Hoikkanen (kuva3) Happeesta. 

Juho Sorrin ja Olli Kinnusen tähdittämä hyökkäys on saanut reippaasti lisää harteita.

Miko_Kailiala

Mikko_HautaniemiHullu(kuvat: Anssi Koskinen)

Osoitus joukkueen tulivoimasta saatiin keskiviikkona, kun TPS kylvetti Erä Viikinkejä lukemin 10-5. Tuoreimpaan maajoukkueeseen valittu Mikko Hautaniemi iski neljä maalia ja ex-OLS Juho Sorri säesti tehoin 1+4.

TPS onkin nostettu yhdeksi potentiaalisimmasta Classicin haastajista tämän vuoden sarjassa.

"Ehdottomasti yksi sarjan vaikeimmin voitettavista joukkueista tulee vastaan. TPS ei juurikaan anna ilmaisia maaleja ja kun nyt joukkueeseen on tullut maalinteko- ja erikoistilanneosaamista reilusti lisää aiemmista vuosista, niin kasassa alkaa olla kaikki ainekset mitaleille", ennustaa OLS-käskyttäjä Jani Lipsanen.

OLS kärsi viime lauantaina kotitappion Steelersille. Voitto lipui käsistä kolmannessa erässä.

"Koko ajan me parannamme ja kun saadaan paketti pysymään kasassa lähemmäksi 60 minuuttia, pystymme taistelemaan voitosta myös TPS:n tasoista joukkuetta vastaan", Lipsanen uskoo.

OLS:n alkukauden onnistujiin laskettava Tuukka Haudanlampi valittiin tuoreimpaan alle 19-vuotiaiden maajoukkueeseen. Haudanlampi odottaa innolla vanhojen OLS-idoliensa kohtaamista.

"Mukava päästä vääntämään Sorria ja Kinnusta vastaan, kun on pienempänä seurannut heidän pelejään OLS:ssa. Toivottavasti tulee hyvä ja tiukka peli."

18.02.2019Kotivoitto Welhoista piti suoran säilymisen omissa käsissä
08.02.2019OLS:n junioripuolen valmennuspestit täyttyvät kovaa vauhtia. Jos keltasinisissä valmentaminen kiinnostaa, toimi nopeasti
07.02.2019OLS perustaa poikiin A-juniorien joukkueen - tavoitteena nousu takaisin SM-sarjaan
26.01.2019EräViikingit kaatoi hurjalla taistelulla, sunnuntaina vastassa LASB
26.01.2019MM-pokaalia, lapsiparkkia ja veljesten kohtaaminen
21.01.2019Classicia vastaan roolina jälleen sympaattinen häviäjä
13.01.2019OLS:n rooli oli olla viikonlopun sympaattinen häviäjä
11.01.2019Kotiotteluputkeen valmistautuvan OLS:n ensi kauden pelaajarunko kasassa
04.01.2019Matias Tiira palaa keltasinisisiin ensi kaudeksi
31.12.2018Osta loppukausikortti miesten kotiotteluihin

Siirry arkistoon »