Tuplapeliviikonloppu starttaa tulivoimaa hankkinutta TPS:aa vastaan

Share |
05.10.2018

TPS on totuttu tuntemaan miesten Salibandyliigassa viimeisten vuosien aikana joukkueena, jota vastaan on inhottava pelata. Joukkue puolustaa tiiviisti, tekee pallon kanssa vähän virheitä, pelaa fyysisesti koko ajan sääntöjen rajamailla ja kaiken kukkuraksi maalia vartioi yksi maan parhaista torjujista (Pyry Luukkonen).

Yksi heikkous joukkueeseen on kuitenkin totuttu liittämään, nimittäin varsinaiset maaliruiskut ja pistemiehet ovat loistaneet poissaolollaan. Tiukat pelit kauden edetessä ovat hyvistäkin otteista huolimatta kääntyneet tulivoimaisimmille vastustajille.

Tämän vuoden TPS on kasattu joukkueeksi, johon tuo ratkaisuvoiman puute ei enää istu. Maajoukkuelaituri Miko Kailiala (kuva1) liittyi mustavalkoisiin Erä Viikingeistä ja Mikko Hautaniemi (kuva2) palasi kotiin Sveitsistä. Hyökkäysosastolle särmää hankittiin tuomaan myös maajoukkueessakin esiintynyt Janne Hoikkanen (kuva3) Happeesta. 

Juho Sorrin ja Olli Kinnusen tähdittämä hyökkäys on saanut reippaasti lisää harteita.

Miko_Kailiala

Mikko_HautaniemiHullu(kuvat: Anssi Koskinen)

Osoitus joukkueen tulivoimasta saatiin keskiviikkona, kun TPS kylvetti Erä Viikinkejä lukemin 10-5. Tuoreimpaan maajoukkueeseen valittu Mikko Hautaniemi iski neljä maalia ja ex-OLS Juho Sorri säesti tehoin 1+4.

TPS onkin nostettu yhdeksi potentiaalisimmasta Classicin haastajista tämän vuoden sarjassa.

"Ehdottomasti yksi sarjan vaikeimmin voitettavista joukkueista tulee vastaan. TPS ei juurikaan anna ilmaisia maaleja ja kun nyt joukkueeseen on tullut maalinteko- ja erikoistilanneosaamista reilusti lisää aiemmista vuosista, niin kasassa alkaa olla kaikki ainekset mitaleille", ennustaa OLS-käskyttäjä Jani Lipsanen.

OLS kärsi viime lauantaina kotitappion Steelersille. Voitto lipui käsistä kolmannessa erässä.

"Koko ajan me parannamme ja kun saadaan paketti pysymään kasassa lähemmäksi 60 minuuttia, pystymme taistelemaan voitosta myös TPS:n tasoista joukkuetta vastaan", Lipsanen uskoo.

OLS:n alkukauden onnistujiin laskettava Tuukka Haudanlampi valittiin tuoreimpaan alle 19-vuotiaiden maajoukkueeseen. Haudanlampi odottaa innolla vanhojen OLS-idoliensa kohtaamista.

"Mukava päästä vääntämään Sorria ja Kinnusta vastaan, kun on pienempänä seurannut heidän pelejään OLS:ssa. Toivottavasti tulee hyvä ja tiukka peli."

30.05.2019ILMOITTAUTUMINEN KAUDELLE 2019-2020 ALKAA 1.6.
28.06.2019Otso Tornberg ei jatka Luistinseurassa
13.06.2019Matti Viitajylhä siirtyy Luistinseuraan
05.06.2019Tatu Kiipeli ei jatka keltasinisten riveissä
30.05.2019OLS ja SSRA:n sopivat farmiyhteistyön aloittamisesta
13.05.2019Kivilompo solmi sopimuksen - miesten kesäringissä mielenkiintoisia tuttavuuksia
08.05.2019OLS ja Selected Player järjestää yhdessä kesäleirin!
24.04.2019OLS LEIJONALIIGA SAATIIN PÄÄTÖKSEEN 14.4.
05.04.2019 10:00Divarin tehopakki siirtyy Luistinseuraan
05.04.2019Otso Tornberg Luistinseuran viimeisin kiinnitys

Siirry arkistoon »