OLS:n rooli oli olla viikonlopun sympaattinen häviäjä

Share |
13.01.2019

Iso viikonloppu, isot odotukset. OLS lähti hyvällä ilmeellä viikonlopun molempiin otteluihin. Lopulta sekä Indiansia ja Happeeta vastaan jäi miesten liigassa käteen vai luu.

"Peli oli pitkiä pätkiä molemmissa otteluissa hanskassa. Ollaan otettu isoja steppejä tässä kauden mittaan. Harmitus on valtava, mutta ei auta kuin mennä taas huomenna harjoituksiin ja pitää huoli, että kehitys ei lopu. Tällä tasolla ollaan lähellä, mutta lähellä ei lasketa", pohti OLS-luotsi Jani Lipsanen

Sekä Indians- että Happee-ottelu kääntyivät vierailla viimeisissä erissä.

"Vielä se kypsyys olla kova ottelun ratkaisuhetkillä on kasvamassa. Mutta kun miettii nyt kolmea viimeistä tappiota, jotka on kärsitty TPS:lle, Indiansille ja Happeelle, niin kauden ensmmäisellä puoliskolla meillä ei ollut noissa otteluissa mitään palaa. Sama pistesaalis jäi käteen nyt, eli nolla, mutta nyt ollaan jo lähellä. Loppukaudesta pitää huolehtia, että tehdään hommia ryhmänä niin, että onnistutaan vielä se viimeinen napsu ottamaan ja pääsemään läheltä ohi", Lipsanen jatkoi.

OLS:n kausi jatkuu ensi viikonloppuna, kun Ouluun saapuu Classic. Vastus ei Lipsasen mukaan ainakaan heikkene.

"Maailman paras seurajoukkue vastassa. Otetaan itseluottamus tämän viikonlopun hyvistä puolista ja lähdetään muutakin kuin kiusaamaan. Ei meidän voittoon varmasti siinä ottelussa moni usko, mutta nyt pitää taas ladata viikko sillä tavalla energiaa, että Kastelliin koppiin saapuu 20 keltasinistä, jotka itse uskovat mahdollisuuteen."

18.02.2019Kotivoitto Welhoista piti suoran säilymisen omissa käsissä
08.02.2019OLS:n junioripuolen valmennuspestit täyttyvät kovaa vauhtia. Jos keltasinisissä valmentaminen kiinnostaa, toimi nopeasti
07.02.2019OLS perustaa poikiin A-juniorien joukkueen - tavoitteena nousu takaisin SM-sarjaan
26.01.2019EräViikingit kaatoi hurjalla taistelulla, sunnuntaina vastassa LASB
26.01.2019MM-pokaalia, lapsiparkkia ja veljesten kohtaaminen
21.01.2019Classicia vastaan roolina jälleen sympaattinen häviäjä
13.01.2019OLS:n rooli oli olla viikonlopun sympaattinen häviäjä
11.01.2019Kotiotteluputkeen valmistautuvan OLS:n ensi kauden pelaajarunko kasassa
04.01.2019Matias Tiira palaa keltasinisisiin ensi kaudeksi
31.12.2018Osta loppukausikortti miesten kotiotteluihin

Siirry arkistoon »