MM-pokaalia, lapsiparkkia ja veljesten kohtaaminen

Share |
26.01.2019

Miesten runkosarjan kotiotteluputki lähestyy loppuun. Viiden ottelun ryppäästä on jäljellä lauantaina EräViikingit- ja sunnuntain LASB-kohtaaminen. Kolme edellistä kotiottelua ovat päättyneet OLS:n tappioihin. Vähämaaliset tappiot Indiansille, Happeelle ja Classicille ovat olleet täynnä hetkittäin paljon lupaavia otteita, mutta lopulta joka kerta saldona on ollut 0 sarjapistettä.

Lauantaina EräViikingit on sarjassa kuudentena ja taistelee vielä tiukasti kotiedusta. OLS-ottelusta joukkueen sisällä on varmasti budjetoitu pisteitä.

Joukkueen riveistä löytyvät maailmanmestarit Jani Kukkola ja Lauri Kapanen. Joulukuussa MM-kultaa juhlinut kaksikko tuokin Ouluun mukanaan MM-pokaalin. Samalla OLS tarjoaa otteluun maksuttoman lapsiparkin, joka on tarkoitettu yli 3-vuotiaille. 

"Kauden ensimmäinen kohtaaminen Ervin kanssa oli heti MM-tauon jälkeen ja meillä oli silloin melko siipirikkoinen joukkue reissussa. Tällä hetkellä tilanne on se, että Parviainen ja Niemelä ovat sivussa, muuten joukkue on kasassa", OLS-luotsi Jani Lipsanen avaa.

EräViikingit suorastaan murskasi edellisessä ottelussaan Nokian KrP:n maalein 11-3. Joten vastaan tulee hyvän itseluottamuspiikin saanut kokeneen rungon joukkue.

"Erittäin laadukas vastustaja, jota on ehkä vähän jopa tuossa kauden mittaan aliarvioitu. Heiltä on puuttunut pitkin kautta Janne Hyvönen ja Perttu Puska. Siihen kun päälle lisätään, että he saivat takaisin Mika Moilasen, maailmanmestareita hänkin aiemmista kisoista, niin kyllä siellä on kasassa pariin viisikkoon ihan vertailukelpoinen jengi oikeastaan kaikkia muita kuin Classicia vastaan. Ja hyökkäyksestä löytyy laajuutta kolmeenkin kenttään", Lipsanen arvioi EräViikinkejä.

EräViikinkien riveissä nähtäneen oululaisillekin tuttu pelaaja, OLS-kasvatti Veli-Pekka Turula, joka on OLS-sentteri Ville Turulan veli.

Ottelu alkaa kello 18.00 Kastellin Monitoimitalolla. Lapsiparkki on auki koko ottelun ajan.

LIPUT OVELTA (Vain käteinen käy maksuvälineenä):
Aikuiset - 10€
Lapset/nuoret, eläkeläiset ja varusmiehet - 8€
OP omistaja-asiakas - 8€
Opiskelijat - 7€
Pohjoista Voimaa -etuasiakkaat - 7€ (https://www.oulunenergia.fi/asiointi/asiakasedut/etuasiakas)
Tähtikortilla 2€ alennus normaalihintaisesta lipusta
Lapset alle 10v. - ei pääsymaksua

29.03.2019Katso juniorijoukkueiden tryouttien ajankohdat
05.04.2019 10:00Divarin tehopakki siirtyy Luistinseuraan
05.04.2019Otso Tornberg Luistinseuran viimeisin kiinnitys
02.04.2019Jani Lämsästä OLS:n valmennuspäällikkö
27.03.2019Veeti Lahtinen palaa OLS:n paitaan
25.03.2019Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan
14.03.2019Limingan riveissä tavoittelee liiganousua useampi Pohjois-Suomen todellisesta kultaisesta ikäluokasta
13.03.2019Kevään pelit ovat käsillä - näin OLS:n juniorien kaudet jatkuvat SM-sarjoissa
12.03.2019A-juniorien try-outit käyntiin huhtikuussa
03.03.2019Miehet säilyvät suoraan Salibandyliigassa

Siirry arkistoon »