MM-pokaalia, lapsiparkkia ja veljesten kohtaaminen

Share |
26.01.2019

Miesten runkosarjan kotiotteluputki lähestyy loppuun. Viiden ottelun ryppäästä on jäljellä lauantaina EräViikingit- ja sunnuntain LASB-kohtaaminen. Kolme edellistä kotiottelua ovat päättyneet OLS:n tappioihin. Vähämaaliset tappiot Indiansille, Happeelle ja Classicille ovat olleet täynnä hetkittäin paljon lupaavia otteita, mutta lopulta joka kerta saldona on ollut 0 sarjapistettä.

Lauantaina EräViikingit on sarjassa kuudentena ja taistelee vielä tiukasti kotiedusta. OLS-ottelusta joukkueen sisällä on varmasti budjetoitu pisteitä.

Joukkueen riveistä löytyvät maailmanmestarit Jani Kukkola ja Lauri Kapanen. Joulukuussa MM-kultaa juhlinut kaksikko tuokin Ouluun mukanaan MM-pokaalin. Samalla OLS tarjoaa otteluun maksuttoman lapsiparkin, joka on tarkoitettu yli 3-vuotiaille. 

"Kauden ensimmäinen kohtaaminen Ervin kanssa oli heti MM-tauon jälkeen ja meillä oli silloin melko siipirikkoinen joukkue reissussa. Tällä hetkellä tilanne on se, että Parviainen ja Niemelä ovat sivussa, muuten joukkue on kasassa", OLS-luotsi Jani Lipsanen avaa.

EräViikingit suorastaan murskasi edellisessä ottelussaan Nokian KrP:n maalein 11-3. Joten vastaan tulee hyvän itseluottamuspiikin saanut kokeneen rungon joukkue.

"Erittäin laadukas vastustaja, jota on ehkä vähän jopa tuossa kauden mittaan aliarvioitu. Heiltä on puuttunut pitkin kautta Janne Hyvönen ja Perttu Puska. Siihen kun päälle lisätään, että he saivat takaisin Mika Moilasen, maailmanmestareita hänkin aiemmista kisoista, niin kyllä siellä on kasassa pariin viisikkoon ihan vertailukelpoinen jengi oikeastaan kaikkia muita kuin Classicia vastaan. Ja hyökkäyksestä löytyy laajuutta kolmeenkin kenttään", Lipsanen arvioi EräViikinkejä.

EräViikinkien riveissä nähtäneen oululaisillekin tuttu pelaaja, OLS-kasvatti Veli-Pekka Turula, joka on OLS-sentteri Ville Turulan veli.

Ottelu alkaa kello 18.00 Kastellin Monitoimitalolla. Lapsiparkki on auki koko ottelun ajan.

LIPUT OVELTA (Vain käteinen käy maksuvälineenä):
Aikuiset - 10€
Lapset/nuoret, eläkeläiset ja varusmiehet - 8€
OP omistaja-asiakas - 8€
Opiskelijat - 7€
Pohjoista Voimaa -etuasiakkaat - 7€ (https://www.oulunenergia.fi/asiointi/asiakasedut/etuasiakas)
Tähtikortilla 2€ alennus normaalihintaisesta lipusta
Lapset alle 10v. - ei pääsymaksua

18.02.2019Kotivoitto Welhoista piti suoran säilymisen omissa käsissä
08.02.2019OLS:n junioripuolen valmennuspestit täyttyvät kovaa vauhtia. Jos keltasinisissä valmentaminen kiinnostaa, toimi nopeasti
07.02.2019OLS perustaa poikiin A-juniorien joukkueen - tavoitteena nousu takaisin SM-sarjaan
26.01.2019EräViikingit kaatoi hurjalla taistelulla, sunnuntaina vastassa LASB
26.01.2019MM-pokaalia, lapsiparkkia ja veljesten kohtaaminen
21.01.2019Classicia vastaan roolina jälleen sympaattinen häviäjä
13.01.2019OLS:n rooli oli olla viikonlopun sympaattinen häviäjä
11.01.2019Kotiotteluputkeen valmistautuvan OLS:n ensi kauden pelaajarunko kasassa
04.01.2019Matias Tiira palaa keltasinisisiin ensi kaudeksi
31.12.2018Osta loppukausikortti miesten kotiotteluihin

Siirry arkistoon »