OLS perustaa poikiin A-juniorien joukkueen - tavoitteena nousu takaisin SM-sarjaan

Share |
07.02.2019

OLS perustaa vuoden tauon jälkeen A-poikien joukkueen. Joukkue osallistuu ikäluokan Divari-karsintoihin. Tavoitteena on, että kasaan saadaan joukkue, joka pystyy ensi kaudella hakemaan karsinnoista Divari-paikan ja pelaamaan keväällä noususta takaisin SM-sarjaan.

"Tällä kaudella on tullut huomattua, että A-juniorien puuttuminen junioripolun päästä aiheuttaa tiettyjä haasteita. Mitä pidemmälle kausi on edennyt, sitä tärkeämmäksi A-juniorijoukkueen perustaminen tuli prioriteettilistalla", OLS:n lajivastaava Jani Lipsanen sanoo.

A-poikien valmennustiimi on jo kasassa. Tällä kaudella miesten edustusjoukkueessa valmentajana toiminut Jani Lämsä ottaa A-poikien valmennusvastuun. Loput valmennustiimistä päästään julkaisemaan tämän kauden päätyttyä.

"Halusin, että A-junioreihin saadaan välittömästi laadukas valmennustiimi. Mielestäni olemme onnistuneet siinä nyt loistavasti", Lipsanen iloitsee.

"Toki tässä tulee haaste etsiä Lämsälle korvaaja miehiin, koska Janilla on ollut iso rooli edustusjoukkueessa. Mutta uskon, että saadaan hyvä kokonaisuus kasaan molempiin joukkueisiin."

Lipsasen mukaan on realistista puhua, että A-poikiin tulee kasaan joukkue, joka pystyy noususta pelaaHaudanlampi.jpgmaan.

"Jos nyt mietitään, että meillä on jo tässä vaiheessa miesten ensi kauden varmoista sopimuspelaajista A-ikäisiä Eetu Ijäs, Tuukka Haudanlampi (kuvassa keskellä), Otto Kurronen, Antti Vikstedt ja Valtteri Lämsä. Osalla on iso rooli miehissä jo nyt, mutta he tuovat meille sen rauhan, että pystymme sieltä heitä hyödyntämään esimerkiksi karsinnoissa, jos tarve sitä vaatii", Lipsanen pohtii.

"Lisäksi Lämsä on käynyt läpi omasta seurasta B-pojista yli kasvavia tai seurassa aiemmin pelanneita vielä A-ikäisiä pelureita. Sellainen hyvä pöhinä tässä tuntuu joukkueen rakentumisen ympärillä olevan ja pelaajat ovat itsekin olleet tyytyväisiä siitä, että joukkue saadaan jälleen henkiin."

Jos sinulla heräsi kiinnostusta OLS:n A-poikien joukkueeseen, ota yhteys suoraan Jani Lämsään (jani.lamsa@ols.fi - 050 3620190)

29.03.2019Katso juniorijoukkueiden tryouttien ajankohdat
05.04.2019 10:00Divarin tehopakki siirtyy Luistinseuraan
05.04.2019Otso Tornberg Luistinseuran viimeisin kiinnitys
02.04.2019Jani Lämsästä OLS:n valmennuspäällikkö
27.03.2019Veeti Lahtinen palaa OLS:n paitaan
25.03.2019Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan
14.03.2019Limingan riveissä tavoittelee liiganousua useampi Pohjois-Suomen todellisesta kultaisesta ikäluokasta
13.03.2019Kevään pelit ovat käsillä - näin OLS:n juniorien kaudet jatkuvat SM-sarjoissa
12.03.2019A-juniorien try-outit käyntiin huhtikuussa
03.03.2019Miehet säilyvät suoraan Salibandyliigassa

Siirry arkistoon »