OLS perustaa poikiin A-juniorien joukkueen - tavoitteena nousu takaisin SM-sarjaan

Share |
07.02.2019

OLS perustaa vuoden tauon jälkeen A-poikien joukkueen. Joukkue osallistuu ikäluokan Divari-karsintoihin. Tavoitteena on, että kasaan saadaan joukkue, joka pystyy ensi kaudella hakemaan karsinnoista Divari-paikan ja pelaamaan keväällä noususta takaisin SM-sarjaan.

"Tällä kaudella on tullut huomattua, että A-juniorien puuttuminen junioripolun päästä aiheuttaa tiettyjä haasteita. Mitä pidemmälle kausi on edennyt, sitä tärkeämmäksi A-juniorijoukkueen perustaminen tuli prioriteettilistalla", OLS:n lajivastaava Jani Lipsanen sanoo.

A-poikien valmennustiimi on jo kasassa. Tällä kaudella miesten edustusjoukkueessa valmentajana toiminut Jani Lämsä ottaa A-poikien valmennusvastuun. Loput valmennustiimistä päästään julkaisemaan tämän kauden päätyttyä.

"Halusin, että A-junioreihin saadaan välittömästi laadukas valmennustiimi. Mielestäni olemme onnistuneet siinä nyt loistavasti", Lipsanen iloitsee.

"Toki tässä tulee haaste etsiä Lämsälle korvaaja miehiin, koska Janilla on ollut iso rooli edustusjoukkueessa. Mutta uskon, että saadaan hyvä kokonaisuus kasaan molempiin joukkueisiin."

Lipsasen mukaan on realistista puhua, että A-poikiin tulee kasaan joukkue, joka pystyy noususta pelaaHaudanlampi.jpgmaan.

"Jos nyt mietitään, että meillä on jo tässä vaiheessa miesten ensi kauden varmoista sopimuspelaajista A-ikäisiä Eetu Ijäs, Tuukka Haudanlampi (kuvassa keskellä), Otto Kurronen, Antti Vikstedt ja Valtteri Lämsä. Osalla on iso rooli miehissä jo nyt, mutta he tuovat meille sen rauhan, että pystymme sieltä heitä hyödyntämään esimerkiksi karsinnoissa, jos tarve sitä vaatii", Lipsanen pohtii.

"Lisäksi Lämsä on käynyt läpi omasta seurasta B-pojista yli kasvavia tai seurassa aiemmin pelanneita vielä A-ikäisiä pelureita. Sellainen hyvä pöhinä tässä tuntuu joukkueen rakentumisen ympärillä olevan ja pelaajat ovat itsekin olleet tyytyväisiä siitä, että joukkue saadaan jälleen henkiin."

Jos sinulla heräsi kiinnostusta OLS:n A-poikien joukkueeseen, ota yhteys suoraan Jani Lämsään (jani.lamsa@ols.fi - 050 3620190)

18.02.2019Kotivoitto Welhoista piti suoran säilymisen omissa käsissä
08.02.2019OLS:n junioripuolen valmennuspestit täyttyvät kovaa vauhtia. Jos keltasinisissä valmentaminen kiinnostaa, toimi nopeasti
07.02.2019OLS perustaa poikiin A-juniorien joukkueen - tavoitteena nousu takaisin SM-sarjaan
26.01.2019EräViikingit kaatoi hurjalla taistelulla, sunnuntaina vastassa LASB
26.01.2019MM-pokaalia, lapsiparkkia ja veljesten kohtaaminen
21.01.2019Classicia vastaan roolina jälleen sympaattinen häviäjä
13.01.2019OLS:n rooli oli olla viikonlopun sympaattinen häviäjä
11.01.2019Kotiotteluputkeen valmistautuvan OLS:n ensi kauden pelaajarunko kasassa
04.01.2019Matias Tiira palaa keltasinisisiin ensi kaudeksi
31.12.2018Osta loppukausikortti miesten kotiotteluihin

Siirry arkistoon »