OLS:n junioripuolen valmennuspestit täyttyvät kovaa vauhtia. Jos keltasinisissä valmentaminen kiinnostaa, toimi nopeasti

Share |
08.02.2019

Oulun Luistinseura etsii riveihinsä kehittymään pyrkiviä valmentajia seuran salibandyjoukkueisiin. Olitpa kokenut kehäkettu tai vasta valmentamisesta innostunut, löydämme sinulle osaamistasi ja kunnianhimoasi vastaavan roolin.

Tarjoamme sinulle valmennusympäristön, jossa on mahdollisuus kehittyä ja kouluttautua. Koulutamme jatkossa jokaisen seuran valmentajan sisäisesti ja kustannamme salibandyliiton valmennuskoulutuksia tarpeen mukaan.

Edellytämme sinulta kykyä toimia lasten ja nuorten kanssa. Haluamme, että olet sitoutunut toimintaan, olet kiinnostunut salibandysta ja oman valmennusosaamisesi sekä yksilöiden kehittämisestä. Etsimme joukkueisiimme niin vastuuvalmentajia kuin apuvalmentajiakin. Voit myös keskittyä puhtaasti fysiikkavalmennukseen tai maalivahtivalmennukseen.

Laita vapaamuotoinen hakemus edustus- ja kilpajoukkueiden valmennuksesta sähköpostilla osoitteeseen jani.lipsanen(at)ols.fi.

Kerro vähän taustastasi, vahvuuksistasi ja missä tehtävässä olisit kiinnostunut toimimaan.

Harrastejoukkueen toiminnasta kiinnostuneet voivat olla suoraan yhteydessä sähköpostilla juice.mustonen(at)ols.fi.

Pyrimme räätälöimään sinulle omaa kokemustasi ja vahvuuksiasi tukevan tehtävän. Valmennuspaikkoja täytetään jatkuvasti sitä mukaan, kun sopivia tekijöitä löytyy, joten ilmaise kiinnostuksesi, niin voimme keskustella mahdollisuuksista.

 

AVOIMET VALMENTAJAPAIKAT 2019-2020:

 

Edustusjoukkueet

Seuran A-D-junioreiden edustusjoukkueet tarjoavat hyvän haasteen motivoituneelle ja eteenpäin pyrkivälle valmentajalle. Valmennuksessa toimiminen vaati kokemusta valmennuksesta ja sitoutumista tavoitteelliseen toimintaan. Seuran A-C-juniorit tavoittelevat paikkoja valtakunnallisista sarjoista. D-juniorit pelaavat alueellisissa sarjoissa.

Kilpajoukkueet

Seuran B-D-junioreiden kilpajoukkueet tarjoavat hyvän ympäristön hankkia lisää valmennuskokemusta ja kehittää itseä valmentajana. Kilpajoukkueen valmentajana toimimisessa aiempi kokemus tavoitteellisesta ja sitoutuneesta valmennustoiminnasta katsotaan eduksi.

Harrastejoukkueet

Seuran B-G-junioreiden Leijonaliiga- ja harrastejoukkueet tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden tutustua valmentamiseen, sekä ohjaamiseen. Joukkueen valmentajat koulutetaan seuran sisäisesti tehtäviinsä, joten aiempi kokemus salibandyvalmentamisesta ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on kyky toimia lasten ja nuorten kanssa sekä halu oppia uutta.

 

30.05.2019ILMOITTAUTUMINEN KAUDELLE 2019-2020 ALKAA 1.6.
28.06.2019Otso Tornberg ei jatka Luistinseurassa
13.06.2019Matti Viitajylhä siirtyy Luistinseuraan
05.06.2019Tatu Kiipeli ei jatka keltasinisten riveissä
30.05.2019OLS ja SSRA:n sopivat farmiyhteistyön aloittamisesta
13.05.2019Kivilompo solmi sopimuksen - miesten kesäringissä mielenkiintoisia tuttavuuksia
08.05.2019OLS ja Selected Player järjestää yhdessä kesäleirin!
24.04.2019OLS LEIJONALIIGA SAATIIN PÄÄTÖKSEEN 14.4.
05.04.2019 10:00Divarin tehopakki siirtyy Luistinseuraan
05.04.2019Otso Tornberg Luistinseuran viimeisin kiinnitys

Siirry arkistoon »