OLS:n junioripuolen valmennuspestit täyttyvät kovaa vauhtia. Jos keltasinisissä valmentaminen kiinnostaa, toimi nopeasti

Share |
08.02.2019

Oulun Luistinseura etsii riveihinsä kehittymään pyrkiviä valmentajia seuran salibandyjoukkueisiin. Olitpa kokenut kehäkettu tai vasta valmentamisesta innostunut, löydämme sinulle osaamistasi ja kunnianhimoasi vastaavan roolin.

Tarjoamme sinulle valmennusympäristön, jossa on mahdollisuus kehittyä ja kouluttautua. Koulutamme jatkossa jokaisen seuran valmentajan sisäisesti ja kustannamme salibandyliiton valmennuskoulutuksia tarpeen mukaan.

Edellytämme sinulta kykyä toimia lasten ja nuorten kanssa. Haluamme, että olet sitoutunut toimintaan, olet kiinnostunut salibandysta ja oman valmennusosaamisesi sekä yksilöiden kehittämisestä. Etsimme joukkueisiimme niin vastuuvalmentajia kuin apuvalmentajiakin. Voit myös keskittyä puhtaasti fysiikkavalmennukseen tai maalivahtivalmennukseen.

Laita vapaamuotoinen hakemus edustus- ja kilpajoukkueiden valmennuksesta sähköpostilla osoitteeseen jani.lipsanen(at)ols.fi.

Kerro vähän taustastasi, vahvuuksistasi ja missä tehtävässä olisit kiinnostunut toimimaan.

Harrastejoukkueen toiminnasta kiinnostuneet voivat olla suoraan yhteydessä sähköpostilla juice.mustonen(at)ols.fi.

Pyrimme räätälöimään sinulle omaa kokemustasi ja vahvuuksiasi tukevan tehtävän. Valmennuspaikkoja täytetään jatkuvasti sitä mukaan, kun sopivia tekijöitä löytyy, joten ilmaise kiinnostuksesi, niin voimme keskustella mahdollisuuksista.

 

AVOIMET VALMENTAJAPAIKAT 2019-2020:

 

Edustusjoukkueet

Seuran A-D-junioreiden edustusjoukkueet tarjoavat hyvän haasteen motivoituneelle ja eteenpäin pyrkivälle valmentajalle. Valmennuksessa toimiminen vaati kokemusta valmennuksesta ja sitoutumista tavoitteelliseen toimintaan. Seuran A-C-juniorit tavoittelevat paikkoja valtakunnallisista sarjoista. D-juniorit pelaavat alueellisissa sarjoissa.

Kilpajoukkueet

Seuran B-D-junioreiden kilpajoukkueet tarjoavat hyvän ympäristön hankkia lisää valmennuskokemusta ja kehittää itseä valmentajana. Kilpajoukkueen valmentajana toimimisessa aiempi kokemus tavoitteellisesta ja sitoutuneesta valmennustoiminnasta katsotaan eduksi.

Harrastejoukkueet

Seuran B-G-junioreiden Leijonaliiga- ja harrastejoukkueet tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden tutustua valmentamiseen, sekä ohjaamiseen. Joukkueen valmentajat koulutetaan seuran sisäisesti tehtäviinsä, joten aiempi kokemus salibandyvalmentamisesta ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on kyky toimia lasten ja nuorten kanssa sekä halu oppia uutta.

 

29.03.2019Katso juniorijoukkueiden tryouttien ajankohdat
05.04.2019 10:00Divarin tehopakki siirtyy Luistinseuraan
05.04.2019Otso Tornberg Luistinseuran viimeisin kiinnitys
02.04.2019Jani Lämsästä OLS:n valmennuspäällikkö
27.03.2019Veeti Lahtinen palaa OLS:n paitaan
25.03.2019Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan
14.03.2019Limingan riveissä tavoittelee liiganousua useampi Pohjois-Suomen todellisesta kultaisesta ikäluokasta
13.03.2019Kevään pelit ovat käsillä - näin OLS:n juniorien kaudet jatkuvat SM-sarjoissa
12.03.2019A-juniorien try-outit käyntiin huhtikuussa
03.03.2019Miehet säilyvät suoraan Salibandyliigassa

Siirry arkistoon »