OLS:n junioripuolen valmennuspestit täyttyvät kovaa vauhtia. Jos keltasinisissä valmentaminen kiinnostaa, toimi nopeasti

Share |
08.02.2019

Oulun Luistinseura etsii riveihinsä kehittymään pyrkiviä valmentajia seuran salibandyjoukkueisiin. Olitpa kokenut kehäkettu tai vasta valmentamisesta innostunut, löydämme sinulle osaamistasi ja kunnianhimoasi vastaavan roolin.

Tarjoamme sinulle valmennusympäristön, jossa on mahdollisuus kehittyä ja kouluttautua. Koulutamme jatkossa jokaisen seuran valmentajan sisäisesti ja kustannamme salibandyliiton valmennuskoulutuksia tarpeen mukaan.

Edellytämme sinulta kykyä toimia lasten ja nuorten kanssa. Haluamme, että olet sitoutunut toimintaan, olet kiinnostunut salibandysta ja oman valmennusosaamisesi sekä yksilöiden kehittämisestä. Etsimme joukkueisiimme niin vastuuvalmentajia kuin apuvalmentajiakin. Voit myös keskittyä puhtaasti fysiikkavalmennukseen tai maalivahtivalmennukseen.

Laita vapaamuotoinen hakemus edustus- ja kilpajoukkueiden valmennuksesta sähköpostilla osoitteeseen jani.lipsanen(at)ols.fi.

Kerro vähän taustastasi, vahvuuksistasi ja missä tehtävässä olisit kiinnostunut toimimaan.

Harrastejoukkueen toiminnasta kiinnostuneet voivat olla suoraan yhteydessä sähköpostilla juice.mustonen(at)ols.fi.

Pyrimme räätälöimään sinulle omaa kokemustasi ja vahvuuksiasi tukevan tehtävän. Valmennuspaikkoja täytetään jatkuvasti sitä mukaan, kun sopivia tekijöitä löytyy, joten ilmaise kiinnostuksesi, niin voimme keskustella mahdollisuuksista.

 

AVOIMET VALMENTAJAPAIKAT 2019-2020:

 

Edustusjoukkueet

Seuran A-D-junioreiden edustusjoukkueet tarjoavat hyvän haasteen motivoituneelle ja eteenpäin pyrkivälle valmentajalle. Valmennuksessa toimiminen vaati kokemusta valmennuksesta ja sitoutumista tavoitteelliseen toimintaan. Seuran A-C-juniorit tavoittelevat paikkoja valtakunnallisista sarjoista. D-juniorit pelaavat alueellisissa sarjoissa.

Kilpajoukkueet

Seuran B-D-junioreiden kilpajoukkueet tarjoavat hyvän ympäristön hankkia lisää valmennuskokemusta ja kehittää itseä valmentajana. Kilpajoukkueen valmentajana toimimisessa aiempi kokemus tavoitteellisesta ja sitoutuneesta valmennustoiminnasta katsotaan eduksi.

Harrastejoukkueet

Seuran B-G-junioreiden Leijonaliiga- ja harrastejoukkueet tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden tutustua valmentamiseen, sekä ohjaamiseen. Joukkueen valmentajat koulutetaan seuran sisäisesti tehtäviinsä, joten aiempi kokemus salibandyvalmentamisesta ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on kyky toimia lasten ja nuorten kanssa sekä halu oppia uutta.

 

18.02.2019Kotivoitto Welhoista piti suoran säilymisen omissa käsissä
08.02.2019OLS:n junioripuolen valmennuspestit täyttyvät kovaa vauhtia. Jos keltasinisissä valmentaminen kiinnostaa, toimi nopeasti
07.02.2019OLS perustaa poikiin A-juniorien joukkueen - tavoitteena nousu takaisin SM-sarjaan
26.01.2019EräViikingit kaatoi hurjalla taistelulla, sunnuntaina vastassa LASB
26.01.2019MM-pokaalia, lapsiparkkia ja veljesten kohtaaminen
21.01.2019Classicia vastaan roolina jälleen sympaattinen häviäjä
13.01.2019OLS:n rooli oli olla viikonlopun sympaattinen häviäjä
11.01.2019Kotiotteluputkeen valmistautuvan OLS:n ensi kauden pelaajarunko kasassa
04.01.2019Matias Tiira palaa keltasinisisiin ensi kaudeksi
31.12.2018Osta loppukausikortti miesten kotiotteluihin

Siirry arkistoon »