Kotivoitto Welhoista piti suoran säilymisen omissa käsissä

Share |
18.02.2019

OLS ja Welhot iskivät yhteen Salibandyliigan häntäpään taistelussa. Asetelmat otteluun olivat Welhojen kannalta suotuisat. Joukkue oli pelin enemmän pelanneena Luistinseuralta neljä pistettä karussa ja voitolla se olisi ottanut väkevän otteen suoraan säilymiseen. Vahvavireinen kuopiolaisryhmä oli voittanut edellisestä viidestä ottelustaan peräti neljä.

OLS sai kuitenkin koneestaan tärkeään aikaan irti kelpo esityksen. Vaiherikkaan 60 minuuttisen jälkeen taululla komeilivat oululaisten 8-5 (4-1, 1-3, 3-1) -voittolukemat.

"Joukkueelta tiukassa paikassa jälleen hyvä esitys. Se on ollut meillä nyt vähän teemana, että selkäseinää vasten löydetään itsestämme tehoja irti", Lipsanen kiitteli joukkuettaan.

OLS:n sankareina ottelussa häärivät liigauransa ensimmäisen hattutempun iskenyt Mika Hirsikorpi sekä laituriksi siirretty Anssi Välitalo (1+2) sekä Tatu Kiipeli (1+2).

"Hirsikorpi ja Välitalo toivat jalkanopeutta ja haastovoimaa. Haluttiin sitä eritoten nyt Welhoja vastaan, joiden puolustaminen perustaa paljon 1vs1-tilanteisiin", Lipsanen kehui OLS-kaksikkoa.

OLS:n kausi jatkuu tulevana viikonloppuna kahdella vierasottelulla. Tampereelle joukkue kohtaa Kooveen ja Porissa Karhut.

"Ne ovat jälleen kovia haasteita henkisesti, mutta myös pelillisesti. Täytyy pystyä pelaamaan ennakkosuosikkina joukkueita vastaan, jotka saavat lähteä otteluihin vailla paineita."

Taistelu suorasta sarjapaikasta käy kuumana Steelersin, Welhojen, LASB:n ja OLS:n välillä. Joukkueet ovat kaikki pisteen sisällä (Steelers ja Welhot 25 p, LASB ja OLS 24 p). Tasapisteissä sarjasijoituksen määrittelee kolmen pisteen voitot, joita LASB on kerännyt 8, OLS 7, Steelers 6 ja Welhot 4. Welhoilla on runkosarjaa jäljellä 2 ottelua, muilla 3.

Joukkueiden loput runkosarjan ottelut:

Steelers:

Steelers-Happee
Steelers-Welhot
Indians-Steelers

Welhot:

Steelers-Welhot
TPS-Welhot

LASB:

LASB-Nokian KrP
Classic-LASB
EräViikingit-LASB

OLS:

Koovee-OLS
Karhut-OLS
OLS-Nokian KrP

14.03.2019Limingan riveissä tavoittelee liiganousua useampi Pohjois-Suomen todellisesta kultaisesta ikäluokasta
13.03.2019Kevään pelit ovat käsillä - näin OLS:n juniorien kaudet jatkuvat SM-sarjoissa
12.03.2019A-juniorien try-outit käyntiin huhtikuussa
03.03.2019Miehet säilyvät suoraan Salibandyliigassa
26.02.2019Viimeiseen runkosarjaotteluun jäi panosta
23.02.2019Tuplaviikonloppuna taistellaan suorasta säilymisestä
18.02.2019Kotivoitto Welhoista piti suoran säilymisen omissa käsissä
08.02.2019OLS:n junioripuolen valmennuspestit täyttyvät kovaa vauhtia. Jos keltasinisissä valmentaminen kiinnostaa, toimi nopeasti
07.02.2019OLS perustaa poikiin A-juniorien joukkueen - tavoitteena nousu takaisin SM-sarjaan
26.01.2019EräViikingit kaatoi hurjalla taistelulla, sunnuntaina vastassa LASB

Siirry arkistoon »