Tuplaviikonloppuna taistellaan suorasta säilymisestä

23.02.2019

OLS:n miehet matkaavat viikonloppuna runkosarjan viimeisiin vierasotteluihin. Lauantaina joukkue kohtaa Tampereella Kooveen ja sunnuntaiksi matka jatkuu Poriin Karhuja vastaan.

Molemmat viikonlopun vastustajista löytyvät sarjataulukosta OLS:n takaa, mutta Koovee kaatoi OLS:n kauden ensimmäisessä kohtaamisessa. Karhuja vastaan OLS nousi kotikentällään 1-5-tappiolta niukkaan maalin voittoon. Luvassa on isojen panosten viikonloppuna.

"Suora säilyminen on Welhot-voiton myötä edelleen omissa käsissä. Siitä haluamme pitää kiinni ja se edellyttää voittamista", OLS-luotsi Jani Lipsanen jatkaa viime viikonlopusta tutulla mantralla.

Lauantain ottelu on Kooveelle viimeinen mahdollisuus nousta taistelemaan sarjapaikastaan. Tappio tietäisi suoran putoamisen varmistumista.

"Varmasti ulkopuoliset ajattelevat, että Kooveen tippuminen on jo varmaa, mutta eiköhän siellä joukkueessa ajatella, että niin kauan taistellaan kuin putoamisen välttäminen on edes teoriassa mahdollista."

"Kooveen pelaamisessa on paljon sellaisia piirteitä, joista pidän. Saamme olla todella hyvin hereillä varsinkin omassa päässämme, kun Koovee pyrkii juoksuttamaan neljättä pelaajaa taustalta mukaan. Aivan avainasemassa on se, että miten pystymme puolustamaan. Jos onnistumme siinä hyvin, se antaa meille myös mahdollisuuden päästä laatupaikoille. Samoin peittopelaamisen pitää olla kunnossa, kun Koovee pyrkii aivan varmasti avaamaan vähän tukkoisia maalihanoja laukomalla reilummin", Lipsanen uskoo.

Sunnuntaina matka jatkuu Poriin. Porissa on hetki asennoitu siihen, että joukkue joutuu karsimaan sarjapaikastaan. Riippuu lauantaina Koovee-ottelun tuloksesta, joutuuko Pori vielä keräämään pisteitä suoraa putoamista vastaan. Karsintoja joukkue ei enää pysty välttämään.

"Siellä varmasti katsellaan sarjataulukkoa ja mietitään, että OLS voi olla yksi mahdollisesti karsintavastustajista, joten joukkue voi lähteä hyvinkin hakemaan jo henkisiä asetelmia mahdollisiin kevään koitoksiin. Se on kuitenkin varmaa, että Porin illassa kannattaa aina olla henkisesti valmis ihan kaikkeen", Lipsanen naurahtaa.

Lauantaina Koovee-ottelu alkaa kello 18.30. Ottelu on nähtävissä myös Ruutu Urheilun kautta.

21.02.2020OLS-legendoja: tekijä, jota ilman salibandyä ei olisi
15.02.2020Sarjapaikan säilyminen varmistui
01.02.2020Kadonnutta rytkettä hakemaan
30.01.2020Erilaiset pelaajapolut liigaan: Innokas liikkuja suuntautui salibandyyn
28.01.2020OLS-legendoja: Nousukiitojoukkueen valmentaja Kari 'Muikku' Moilanen
26.01.2020 21:00Jäätävän jännityksen huikea lopputulos: OLS - Classic 8-5
26.01.2020 18:10Kuukauden juniori: Kasperi Lahdenkauppi
18.01.2020Erilaiset pelaajapolut liigaan: Reissumies jo nuorena
17.01.2020Löytyykö bussista kadonnut peli-ilme?
16.01.2020LEIJONAUUTISET tekee paluun tauolta: esittelyssä Karhut 14-15 ja Ketut 12

Siirry arkistoon »