Tuplaviikonloppuna taistellaan suorasta säilymisestä

Share |
23.02.2019

OLS:n miehet matkaavat viikonloppuna runkosarjan viimeisiin vierasotteluihin. Lauantaina joukkue kohtaa Tampereella Kooveen ja sunnuntaiksi matka jatkuu Poriin Karhuja vastaan.

Molemmat viikonlopun vastustajista löytyvät sarjataulukosta OLS:n takaa, mutta Koovee kaatoi OLS:n kauden ensimmäisessä kohtaamisessa. Karhuja vastaan OLS nousi kotikentällään 1-5-tappiolta niukkaan maalin voittoon. Luvassa on isojen panosten viikonloppuna.

"Suora säilyminen on Welhot-voiton myötä edelleen omissa käsissä. Siitä haluamme pitää kiinni ja se edellyttää voittamista", OLS-luotsi Jani Lipsanen jatkaa viime viikonlopusta tutulla mantralla.

Lauantain ottelu on Kooveelle viimeinen mahdollisuus nousta taistelemaan sarjapaikastaan. Tappio tietäisi suoran putoamisen varmistumista.

"Varmasti ulkopuoliset ajattelevat, että Kooveen tippuminen on jo varmaa, mutta eiköhän siellä joukkueessa ajatella, että niin kauan taistellaan kuin putoamisen välttäminen on edes teoriassa mahdollista."

"Kooveen pelaamisessa on paljon sellaisia piirteitä, joista pidän. Saamme olla todella hyvin hereillä varsinkin omassa päässämme, kun Koovee pyrkii juoksuttamaan neljättä pelaajaa taustalta mukaan. Aivan avainasemassa on se, että miten pystymme puolustamaan. Jos onnistumme siinä hyvin, se antaa meille myös mahdollisuuden päästä laatupaikoille. Samoin peittopelaamisen pitää olla kunnossa, kun Koovee pyrkii aivan varmasti avaamaan vähän tukkoisia maalihanoja laukomalla reilummin", Lipsanen uskoo.

Sunnuntaina matka jatkuu Poriin. Porissa on hetki asennoitu siihen, että joukkue joutuu karsimaan sarjapaikastaan. Riippuu lauantaina Koovee-ottelun tuloksesta, joutuuko Pori vielä keräämään pisteitä suoraa putoamista vastaan. Karsintoja joukkue ei enää pysty välttämään.

"Siellä varmasti katsellaan sarjataulukkoa ja mietitään, että OLS voi olla yksi mahdollisesti karsintavastustajista, joten joukkue voi lähteä hyvinkin hakemaan jo henkisiä asetelmia mahdollisiin kevään koitoksiin. Se on kuitenkin varmaa, että Porin illassa kannattaa aina olla henkisesti valmis ihan kaikkeen", Lipsanen naurahtaa.

Lauantaina Koovee-ottelu alkaa kello 18.30. Ottelu on nähtävissä myös Ruutu Urheilun kautta.

14.03.2019Limingan riveissä tavoittelee liiganousua useampi Pohjois-Suomen todellisesta kultaisesta ikäluokasta
13.03.2019Kevään pelit ovat käsillä - näin OLS:n juniorien kaudet jatkuvat SM-sarjoissa
12.03.2019A-juniorien try-outit käyntiin huhtikuussa
03.03.2019Miehet säilyvät suoraan Salibandyliigassa
26.02.2019Viimeiseen runkosarjaotteluun jäi panosta
23.02.2019Tuplaviikonloppuna taistellaan suorasta säilymisestä
18.02.2019Kotivoitto Welhoista piti suoran säilymisen omissa käsissä
08.02.2019OLS:n junioripuolen valmennuspestit täyttyvät kovaa vauhtia. Jos keltasinisissä valmentaminen kiinnostaa, toimi nopeasti
07.02.2019OLS perustaa poikiin A-juniorien joukkueen - tavoitteena nousu takaisin SM-sarjaan
26.01.2019EräViikingit kaatoi hurjalla taistelulla, sunnuntaina vastassa LASB

Siirry arkistoon »