Tuplaviikonloppuna taistellaan suorasta säilymisestä

Share |
23.02.2019

OLS:n miehet matkaavat viikonloppuna runkosarjan viimeisiin vierasotteluihin. Lauantaina joukkue kohtaa Tampereella Kooveen ja sunnuntaiksi matka jatkuu Poriin Karhuja vastaan.

Molemmat viikonlopun vastustajista löytyvät sarjataulukosta OLS:n takaa, mutta Koovee kaatoi OLS:n kauden ensimmäisessä kohtaamisessa. Karhuja vastaan OLS nousi kotikentällään 1-5-tappiolta niukkaan maalin voittoon. Luvassa on isojen panosten viikonloppuna.

"Suora säilyminen on Welhot-voiton myötä edelleen omissa käsissä. Siitä haluamme pitää kiinni ja se edellyttää voittamista", OLS-luotsi Jani Lipsanen jatkaa viime viikonlopusta tutulla mantralla.

Lauantain ottelu on Kooveelle viimeinen mahdollisuus nousta taistelemaan sarjapaikastaan. Tappio tietäisi suoran putoamisen varmistumista.

"Varmasti ulkopuoliset ajattelevat, että Kooveen tippuminen on jo varmaa, mutta eiköhän siellä joukkueessa ajatella, että niin kauan taistellaan kuin putoamisen välttäminen on edes teoriassa mahdollista."

"Kooveen pelaamisessa on paljon sellaisia piirteitä, joista pidän. Saamme olla todella hyvin hereillä varsinkin omassa päässämme, kun Koovee pyrkii juoksuttamaan neljättä pelaajaa taustalta mukaan. Aivan avainasemassa on se, että miten pystymme puolustamaan. Jos onnistumme siinä hyvin, se antaa meille myös mahdollisuuden päästä laatupaikoille. Samoin peittopelaamisen pitää olla kunnossa, kun Koovee pyrkii aivan varmasti avaamaan vähän tukkoisia maalihanoja laukomalla reilummin", Lipsanen uskoo.

Sunnuntaina matka jatkuu Poriin. Porissa on hetki asennoitu siihen, että joukkue joutuu karsimaan sarjapaikastaan. Riippuu lauantaina Koovee-ottelun tuloksesta, joutuuko Pori vielä keräämään pisteitä suoraa putoamista vastaan. Karsintoja joukkue ei enää pysty välttämään.

"Siellä varmasti katsellaan sarjataulukkoa ja mietitään, että OLS voi olla yksi mahdollisesti karsintavastustajista, joten joukkue voi lähteä hyvinkin hakemaan jo henkisiä asetelmia mahdollisiin kevään koitoksiin. Se on kuitenkin varmaa, että Porin illassa kannattaa aina olla henkisesti valmis ihan kaikkeen", Lipsanen naurahtaa.

Lauantaina Koovee-ottelu alkaa kello 18.30. Ottelu on nähtävissä myös Ruutu Urheilun kautta.

30.05.2019ILMOITTAUTUMINEN KAUDELLE 2019-2020 ALKAA 1.6.
28.06.2019Otso Tornberg ei jatka Luistinseurassa
13.06.2019Matti Viitajylhä siirtyy Luistinseuraan
05.06.2019Tatu Kiipeli ei jatka keltasinisten riveissä
30.05.2019OLS ja SSRA:n sopivat farmiyhteistyön aloittamisesta
13.05.2019Kivilompo solmi sopimuksen - miesten kesäringissä mielenkiintoisia tuttavuuksia
08.05.2019OLS ja Selected Player järjestää yhdessä kesäleirin!
24.04.2019OLS LEIJONALIIGA SAATIIN PÄÄTÖKSEEN 14.4.
05.04.2019 10:00Divarin tehopakki siirtyy Luistinseuraan
05.04.2019Otso Tornberg Luistinseuran viimeisin kiinnitys

Siirry arkistoon »