Viimeiseen runkosarjaotteluun jäi panosta

Share |
26.02.2019

OLS:n miehillä oli menneenä viikonloppuna mahdollisuus varmistaa sarjapaikkansa ensi kauden Salibandyliigaan ilman karsintoja. Lauantaina joukkue voitti Kooveen maalein 4-6 ja sunnuntaina Karhuja vastaan voitto olisi riittänyt. Karhut oli kuitenkin selkeästi parempi viikonlopun toisessa ottelussa maalein 3-7. 

Tulokset tiesivät sitä, että OLS:n runkosarjan päättävässä Nokian KrP-ottelussa on vielä panosta. OLS tarvitsee ottelusta vähintään pisteen, että karsintojen välttämiseksi ei tarvitse tuijotella muiden otteluiden tuloksia.

"Sunnuntaina ei vaan enää ollut koneessa polttoainetta taistella voitosta. Ensimmäinen erä oli vielä paikkojen valossa hallussa, vaikka siinäkin oli pientä huolimattomuutta ilmassa. Yriteltiin erätauolla herätellä joukkuetta, mutta sehän meni aivan päinvastoin. Kahdessa viimeisessä erässä ei meillä enää juuri ollut mahdollisuuksia. Ei pystytty sellaiseen peli-intensiteettiin, jolla liigassa pystyy voitosta pelaamaan", OLS:n päävalmentaja Jani Lipsanen myönsi.

sarjatilanne.PNG

tulevat_ottelut.PNG

Piste riittäisi varmistamaan sen, ettei Steelers pysty 3 pisteen voitollakaan päätöskierroksen Indians-ottelusta nousemaan OLS:n edelle. Silloin OLS:n ei tarvitse miettiä LASB-pelien tuloksia. 

"Vaikeapa sitä on otteluun lähteä 60 minuutiksi yhtä pistettä varmistelemaan. Lähestytään sitä kautta, että kaikki on edelleen täysin omissa käsissä ja voittamalla ottelun meillä on mahdollisuus myös petrata viime kauden 10.sijaa."

Maanantaina KrP voitti SPV:n vakuuttavalla tavalla kotikentällään ja osoitti nousevaa pudotuspelikuntoa.

"KrP:lla on pudotuspelijoukkueista suurin ero sen huippupäivän ja heikomman päivän välillä. Runkosarjasijoitus ei todellakaan kerro siitä tasosta, millä joukkue pystyy parhaimmillaan pelaamaan. Se on voittanut tällä kaudella mm. SPV:n kahdesti ja Classicin kertaalleen, joten puhutaan täysin realistisesti mitalijoukkueesta, jos Nokia saa palaset pudotuspeleihin kohdilleen. Haaste on meille kova, mutta toisaalta KrP on sopinut OLS:lle vastustajana viimeisen kahden kauden aikana hyvin ja tälläkin kaudella onnistuimme hakemaan Raholasta voiton", Lipsanen spekuloi.

14.03.2019Limingan riveissä tavoittelee liiganousua useampi Pohjois-Suomen todellisesta kultaisesta ikäluokasta
13.03.2019Kevään pelit ovat käsillä - näin OLS:n juniorien kaudet jatkuvat SM-sarjoissa
12.03.2019A-juniorien try-outit käyntiin huhtikuussa
03.03.2019Miehet säilyvät suoraan Salibandyliigassa
26.02.2019Viimeiseen runkosarjaotteluun jäi panosta
23.02.2019Tuplaviikonloppuna taistellaan suorasta säilymisestä
18.02.2019Kotivoitto Welhoista piti suoran säilymisen omissa käsissä
08.02.2019OLS:n junioripuolen valmennuspestit täyttyvät kovaa vauhtia. Jos keltasinisissä valmentaminen kiinnostaa, toimi nopeasti
07.02.2019OLS perustaa poikiin A-juniorien joukkueen - tavoitteena nousu takaisin SM-sarjaan
26.01.2019EräViikingit kaatoi hurjalla taistelulla, sunnuntaina vastassa LASB

Siirry arkistoon »