Viimeiseen runkosarjaotteluun jäi panosta

Share |
26.02.2019

OLS:n miehillä oli menneenä viikonloppuna mahdollisuus varmistaa sarjapaikkansa ensi kauden Salibandyliigaan ilman karsintoja. Lauantaina joukkue voitti Kooveen maalein 4-6 ja sunnuntaina Karhuja vastaan voitto olisi riittänyt. Karhut oli kuitenkin selkeästi parempi viikonlopun toisessa ottelussa maalein 3-7. 

Tulokset tiesivät sitä, että OLS:n runkosarjan päättävässä Nokian KrP-ottelussa on vielä panosta. OLS tarvitsee ottelusta vähintään pisteen, että karsintojen välttämiseksi ei tarvitse tuijotella muiden otteluiden tuloksia.

"Sunnuntaina ei vaan enää ollut koneessa polttoainetta taistella voitosta. Ensimmäinen erä oli vielä paikkojen valossa hallussa, vaikka siinäkin oli pientä huolimattomuutta ilmassa. Yriteltiin erätauolla herätellä joukkuetta, mutta sehän meni aivan päinvastoin. Kahdessa viimeisessä erässä ei meillä enää juuri ollut mahdollisuuksia. Ei pystytty sellaiseen peli-intensiteettiin, jolla liigassa pystyy voitosta pelaamaan", OLS:n päävalmentaja Jani Lipsanen myönsi.

sarjatilanne.PNG

tulevat_ottelut.PNG

Piste riittäisi varmistamaan sen, ettei Steelers pysty 3 pisteen voitollakaan päätöskierroksen Indians-ottelusta nousemaan OLS:n edelle. Silloin OLS:n ei tarvitse miettiä LASB-pelien tuloksia. 

"Vaikeapa sitä on otteluun lähteä 60 minuutiksi yhtä pistettä varmistelemaan. Lähestytään sitä kautta, että kaikki on edelleen täysin omissa käsissä ja voittamalla ottelun meillä on mahdollisuus myös petrata viime kauden 10.sijaa."

Maanantaina KrP voitti SPV:n vakuuttavalla tavalla kotikentällään ja osoitti nousevaa pudotuspelikuntoa.

"KrP:lla on pudotuspelijoukkueista suurin ero sen huippupäivän ja heikomman päivän välillä. Runkosarjasijoitus ei todellakaan kerro siitä tasosta, millä joukkue pystyy parhaimmillaan pelaamaan. Se on voittanut tällä kaudella mm. SPV:n kahdesti ja Classicin kertaalleen, joten puhutaan täysin realistisesti mitalijoukkueesta, jos Nokia saa palaset pudotuspeleihin kohdilleen. Haaste on meille kova, mutta toisaalta KrP on sopinut OLS:lle vastustajana viimeisen kahden kauden aikana hyvin ja tälläkin kaudella onnistuimme hakemaan Raholasta voiton", Lipsanen spekuloi.

29.03.2019Katso juniorijoukkueiden tryouttien ajankohdat
13.05.2019Kivilompo solmi sopimuksen - miesten kesäringissä mielenkiintoisia tuttavuuksia
08.05.2019OLS ja Selected Player järjestää yhdessä kesäleirin!
24.04.2019OLS LEIJONALIIGA SAATIIN PÄÄTÖKSEEN 14.4.
05.04.2019 10:00Divarin tehopakki siirtyy Luistinseuraan
05.04.2019Otso Tornberg Luistinseuran viimeisin kiinnitys
02.04.2019Jani Lämsästä OLS:n valmennuspäällikkö
27.03.2019Veeti Lahtinen palaa OLS:n paitaan
25.03.2019Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan
14.03.2019Limingan riveissä tavoittelee liiganousua useampi Pohjois-Suomen todellisesta kultaisesta ikäluokasta

Siirry arkistoon »