Miehet säilyvät suoraan Salibandyliigassa

Share |
03.03.2019

Kauden päätöskamppailu Nokian KrP:ta päättyi iloisissa oululaistunnelmissa. OLS nappasi ottelusta jatkoaikavoiton 7-6 ja nousi runkosarjan päätteeksi sijalle 9. Ilo ei ollut ylimmillään sarjasijan vuoksi, enemmän painoi karsintaotteluiden välttäminen.

"Nousujohteinen kausi sai mieluisan päätöksen. Ei tarvittu apuja säilymiseen vaan pystyttiin pitämään loppuun asti kiinni teemasta "oman kohtalon herra". Kovapäinen joukkue tämä oli, vaikkei sitä olisi tarvinnut Kääriäisen ja Tiiran Laurin todistella noin konkreettisesti", OLS:n päävalmentaja Jani Lipsanen sanaili viittaamalla päätösottelun ikävään tilanteeseen, jossa Petteri Kääriäinen ja Lauri Tiira törmäsivät kovalla vauhdilla yhteen.

"Lauki kävi tutkimuksissa ja selvittiin säikähdyksellä. Aivotärähdys, mutta tällä kertaa ei onneksi sitä vakavampaa. Petso pidettiin sivussa ottelusta varotoimena, vaikka pelaaja olisi omasta mielestään voinut pelata. Päästettiin sitten jatkoajalla vasta irti ja sehän meni hienosti, että Petso pääsi naulaamaan kauden päättäneen maalin", Lipsanen kertoo.

Nokia-voiton jälkeen Lipsanen suuntasi jo puheissaan katseita tulevaan.

"Rungon pitäisi säilyä suhteellisen hyvin kasassa ja meillä on jo tässä vaiheessa iso nippu sopimuksia tehtynä. Alun haparointien jälkeen päästiin hyvin lähelle pudotuspelivauhtia ja sen varaan pitää jatkaa uuteen kauteen. Ainakin itse haluan, että urheilussa pyritään kehitykseen. Niin pelaajat, valmentajat kuin organisaatiokin. Meille se seuraava kehittymisen askel on nousta ensi kaudella pudotuspeleihin. Se ei kuitenkaan tule vain haluamalla, koska siellä tulee olemaan ensi vuonna 13 muutakin joukkuetta, jotka sinne haluavat. Työrukkaset kaivetaan taas esiin, kunhan tässä pojat saavat hetken huilata ja saunoa mennyttä."

14.03.2019Limingan riveissä tavoittelee liiganousua useampi Pohjois-Suomen todellisesta kultaisesta ikäluokasta
13.03.2019Kevään pelit ovat käsillä - näin OLS:n juniorien kaudet jatkuvat SM-sarjoissa
12.03.2019A-juniorien try-outit käyntiin huhtikuussa
03.03.2019Miehet säilyvät suoraan Salibandyliigassa
26.02.2019Viimeiseen runkosarjaotteluun jäi panosta
23.02.2019Tuplaviikonloppuna taistellaan suorasta säilymisestä
18.02.2019Kotivoitto Welhoista piti suoran säilymisen omissa käsissä
08.02.2019OLS:n junioripuolen valmennuspestit täyttyvät kovaa vauhtia. Jos keltasinisissä valmentaminen kiinnostaa, toimi nopeasti
07.02.2019OLS perustaa poikiin A-juniorien joukkueen - tavoitteena nousu takaisin SM-sarjaan
26.01.2019EräViikingit kaatoi hurjalla taistelulla, sunnuntaina vastassa LASB

Siirry arkistoon »