Limingan riveissä tavoittelee liiganousua useampi Pohjois-Suomen todellisesta kultaisesta ikäluokasta

Share |
14.03.2019

OLS:n A-juniorit voittivat SM-kultaa kaudella 2013-2014. Tuo mestaruus jo itsessään oli historiallinen, mutta ikäluokalla on nyt tulevana keväänä mahdollisuus tehdä lisää pohjoissuomalaista salibandyhistoriaa.

Useampi OLS:n A-juniorien mestarijoukkueen pelaajista tavoittelee nimittäin liiganousua LNM:n riveissä. Joukkue selvitti viime viikonloppuna tiensä Divarin välieriin, joissa se saa vastaansa Tikkurilan Tiikerit. Kahdella voitolla selviää  Divarin finaaleihin, joista voittaja nousee ensi kaudeksi Salibandyliigaan.

Limingan tämän vuoden joukkueen riveistä OLS-paidassa aikanaan juhlivat kapteeni Juho Laurila, Samuli Saukko, Ville Liimatta, Matti Heikkinen, Otso Tornberg ja Akseli Vuollo.

Tuosta OLS:n mestarijoukkueeta on kasvanut iso liuta liigapelaajia. OLS:n paidassa uraansa jatkavat Valtteri Parviainen, Lauri Tiira, Niko Holappa, Matias Tiira, Olli Wikstedt, Hannu Koivisto, Ville Mestari ja Mika Kaitera. Myös Anssi Välitalo ehti pelata joukkueessa yhden ottelun runkosarjaa.

Osaamista löytyi niin paljon, että sitä riitti muillekin liigajoukkueille: Matias Veikkola (SPV), Kalle Keskitalo (Oilers), Juho Sorri (TPS), Olli Kinnunen (TPS), Petro Rautio (SPV) ja Veli-Pekka Turula (EräViikingit).

Pääsarjoissa joukkueesta ovat pelanneet myös  Henrik Appel (OLS), Tommi Visuri (OLS, LNM), Jari Karjalainen (OLS, LNM, SPV, Nurmon Jymy), Jaakko Ahola (LNM), Konsta Kivioja (LNM, KeLy), Sami Yli-Korpela (OLS, LNM, Merikoski SBT) ja Iikka Nupponen (KeLy). Heistä Yli-Korpela edustaa Merikoskea tälläkin kaudella.

Kultajoukkuetta valmentanut Jami Herrala valmentaa nykyisin Classicin naisia liigatasolla ja toimii seurassa poikien akatemian päävalmentajana. Ehtipä käskyttäjä vuodenvaihteessa Singaporen maajoukkueen penkin taakse MM-kisoihin.

Jos puhutaan Pohjois-Suomen salibandyn kultaisista ikäluokista, tätä ryhmää paremmaksi on vaikea pistää. Joukkueen mukana esiintyneistä peräti 28 pelaajaa on pelannut urallaan miesten pääsarjatasolla. Tuota lukemaa on kohtuu vaikea ohittaa.

Paluu OLS:n A-juniorien kultajuhlien tunnelmiin Kalevan kuvagalleriasta.

29.03.2019Katso juniorijoukkueiden tryouttien ajankohdat
13.05.2019Kivilompo solmi sopimuksen - miesten kesäringissä mielenkiintoisia tuttavuuksia
08.05.2019OLS ja Selected Player järjestää yhdessä kesäleirin!
24.04.2019OLS LEIJONALIIGA SAATIIN PÄÄTÖKSEEN 14.4.
05.04.2019 10:00Divarin tehopakki siirtyy Luistinseuraan
05.04.2019Otso Tornberg Luistinseuran viimeisin kiinnitys
02.04.2019Jani Lämsästä OLS:n valmennuspäällikkö
27.03.2019Veeti Lahtinen palaa OLS:n paitaan
25.03.2019Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan
14.03.2019Limingan riveissä tavoittelee liiganousua useampi Pohjois-Suomen todellisesta kultaisesta ikäluokasta

Siirry arkistoon »