OLS ja SSRA:n sopivat farmiyhteistyön aloittamisesta

30.05.2019

Miesten liigakauteen valmistautuvan Luistinseuran edustusjoukkue on sopinut farmiyhteistyön aloittamisesta Salibandyseura Rankkojen Ankkojen kanssa. Ankat eteni viime kaudella Divarin nousukarsintojen viimeiseen vaiheeseen, jossa Pirkkalan Pirkat oli vahvempi ja nousi miesten Divariin.

"Ensinnäkin kiitos Limingan Niittomiehille viime vuosien yhteistyöstä, joka oli tiivistä aina viikoittaisesta yhteisharjoittelusta lähtien. Tulevalle kaudelle molemmilla oli hieman muuttuneet tarpeet ja katsottiin täydessä yhteisymmärryksessä fiksummaksi, että turha on lähteä solmimaan sellaista sopimusta, josta kumpikaan ei saa tarvitsemaansa hyötyä", OLS:n lajivastaava ja miesten päävalmentaja Jani Lipsanen avaa.

Yhteistyö farmisopimuksen muodossa Ankkojen kanssa tuli Lipsasen mukaan ajankohtaiseksi, kun hän alkoi kartoittaa alueen pelaajatilannetta alasarjoista.

"Ankoista löytyy muutamia todella mielenkiintoisia pelureita. Tällä tavalla pystytään seuraamaan näiden pelaajien kehittymistä läheltä ilman suurta painetta siitä, että heille olisi välittömästi löydyttävä meiltä iso rooli. Samalla se kuitenkin mahdollistaa nopean reagoinnin kauden aikana, jos näyttää siltä, että meillä on tarvetta lisävahvistuksille", Lipsanen sanoo.

Ankka-moguli Jani Laukko oli hänkin tyytyväinen yhteistyön syntymiseen ja hyvässä hengessä käytyihin neuvotteluihin.

"Tässä on menty alusta asti hyvin pelaajalähtöisesti, kun on mietitty mahdollista yhteistyötä. Olen iloinen, että OLS näkee meidän pelaajissa samaa potentiaalia kuin itse", Laukko hekumoi.

06.10.2019Classic liian kova isäntä Tampereella
05.10.2019Tiikerit kaatui lopun sekoilusta huolimatta
04.10.2019Teemaottelun vastustaja Tiikerit on mielenkiintoinen liigatulokas
02.10.2019OLS kiusaa vain kentällä - ottelu paneutuu kiusaamisen kitkemiseen
30.09.2019Avausvoitto irtosi kolmannen erän ilotulituksella Steelersiä vastaan
29.09.2019Nokia haki niukan voiton, pistemetsästys jatkuu sunnuntaina Steelersiä vastaan
28.09.2019Kotitupla alkaa Nokian KrP:tä vastaan
26.09.2019Hyödynnä seura-alennus Parturi Konehuoneella
22.09.2019SPV karkasi kolmannessa erässä
13.09.2019OLS valmistautuu Seinäjoella pelattavaan sarja-avaukseen

Siirry arkistoon »