OLS:n joukkue tulevalle kaudella valmis - kesä toi pieniä muutoksia

01.08.2019

Miesten salibandyliigakauteen valmistautumisen tulevana viikonloppuna kahdella harjoitusottelulla Jyväskylässä aloittavan Oulun Luistinseuran joukkue on valmis.

Vielä kesän aikana joukkue koki pieniä muutoksia, kun sopimuksen keväällä tehnyt Otso Tornberg joutui vaihtamaan opiskelupaikan myötä paikkakuntaa, eikä jatka joukkueen mukana. Myös harjoitusringissä kesän ajan ollut, useamman välivuoden jälkeen paluuta liigakentille yrittänyt Jukka Lindgren jää sivuun.

"Molemmissa tapauksissa meillä oli tieto, että näin voi käydä, ettei kumpaakaan nähdä joukkueen riveissä. Otso sai lopulta haluamansa opiskelupaikan toiselta paikkakunnalta ja se edellä on nyt kaikista järkevin mennä. Jukan kohdalla tilanne on se, ettei hän päässyt vielä riittävän hyvään kuntoon ja työkiireet olisivat vaikeuttaneet yhtälöä niin paljon, että katsottiin tässä vaiheessa järkevämmäksi jäädä sivuun", OLS:n päävalmentaja ja joukkueen kasaamisesta vastaava Jani Lipsanen sanoo.

Viime kauden runkopuolustajiin kuulunut Tommi Wiander on alkukauden sivussa opiskelijavaihdon vuoksi.

"Meillä on kuitenkin esimerkiksi Eetu Ijäs ja Matias Tiira sellaisia, jotka pystyvät myös operoimaan pakkina, vaikka alkuperäisissä kaavailuissa heitä ajateltiin hyökkääjiksi. Pitää nyt vain pyöritellä palapeliä vähän uusiksi."

FARMIYHTEISTYÖSTÄ VAHVISTUSTA

OLS ja Rankat Ankat ovat sopineet farmiyhteistyön aloittamisesta. Ankoista onkin OLS:n mukana harjoitellut tiiviisti Valte Karvonen, Asla Veteläinen ja Olli-Matti Virrankari.

"Mielenkiintoinen kolmikko pelillisesti. Pojat lähtevät viikonloppuna mukaan Jyväskylään, kun kohtaamme divarin Rangersin ja liigajengeistä Happeen. Siinä nähdään paljon, että missä mennään. Harjoituksissa on näyttänyt lupaavalta", Lipsanen kehuu.

Kesän harjoitusrinkiin kuulunut Sastamolo Kingsin Jesse Hirvonen jatkaa kauden ajan OLS:n mukana harjoittelua, mutta edustusoikeus on edelleen kemiläisseurassa.

"Sastamolon kanssa on sovittu, että voimme siirtorajan puitteissa siirtää Jessen meille, jos näyttää siltä, että meillä on siihen tarvetta. Yritetään kuitenkin pitää rinki sellaisena, että jokaiselle löytyy jostain peliaikaa ja kun Jesse asuu vielä Kemissä, niin tämä oli tässä tapauksessa järkevin ratkaisu", Lipsanen taustoittaa.

NIEMELÄ JATKAA AINAKIN VUODEN

Viimeinen palanen OLS-nippuun saatiin keskiviikkona, kun 200 liigan runkosarjapelin rajaa lähestyvä Petri Niemelä raapusti nimensä vuoden mittaiseen sopimuspaperiin.

"Pete on harjoitellut alusta asti mukana, mutta kokeneiden pelaajien kanssa usein pitää jättää enemmän aikaa pohdinnoille uran jatkosta. Tämä on kuitenkin amatöörilajiksi melko kova sitoutuminen, kun on työ ja perhe mukana yhtälössä. Silloin pelaajan pitää olla 100 prosenttisen varma, että häneltä löytyy vielä kipinää lähteä ruljanssiin mukaan."

Pohdittavaa Lipsaselle on aiheuttanut maalivahti Ville Mestarin kunto. Viime kaudella polvivaivoista kärsinyt maalivahti on sivussa harjoitusvahvuudesta.

"Harmittava tilanne pelaajan kannalta. Näytti jo hetken hyvältä ja polvi meni parempaan suuntaan. Mutta nyt on tullut vähän takapakkia. Seuraillaan tilannetta, mutta ehkä nyt on jo hyvä valmistautua kauteen niin, ettei Ville ole ainakaan alkuun käytettävissä."

OLS kaudella 2019-2020

Maalivahdit:

Ville Mestari
Vinski Kivilompolo
Hannu Koivisto

Kenttäpelaajat:

Olli Wikstedt
Tommi Wiander
Otto Kurronen
Niko Kvist
Lauri Tiira
Mikko Saarnio
Eetu Sariola
Olli-Matti Virrankari (farmipelaaja)
Eetu Ijäs
Matias Tiira
Antti Nieminen
Valtteri Parviainen
Mika Hirsikorpi
Anssi Välitalo
Tuukka Haudanlampi
Petri Niemelä
Tuukka Kivioja
Matti Viitajylhä
Antti Vikstedt (OLS-juniorit)
Valtteri Lämsä (OLS-juniorit)
Veeti Lahtinen (OLS-juniorit)
Valte Karvonen (farmipelaaja)
Asla Veteläinen (farmipelaaja)
Jesse Hirvonen (Sastamolo Kings)

OLS:n harjoitusotteluiden aikataulut
La 3.8. Rangers-OLS klo 14.00 Jyväskylä, Palokka
Su 4.8. Happee-OLS klo 14.00, Jyväskylä, Palokka
Ma 19.8. OLS-LNM klo 18.00, Zemppi-areena
Pe 30.8. LNM-OLS klo 18.00, Kempele-halli
La 7.9. klo 13.00 OLS-Welhot, Kastellin monitoimitalo

01.06.2020OLS AVAA ILMOITTAUTUMISEN KAUDELLE 2020-2021
24.04.2020Tukea vähävaraisille liikuntaharrastukseen
07.04.2020Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin
31.03.2020Joukkueharjoitukset tauolla 13.5. asti
23.03.2020OLS-legendoja: Petri Turunen - mies, joka ei esittelyjä kaipaa
20.03.2020Kapteeni Mikko Saarnio: "Joukkue uusiutunut oikeaan suuntaan"
20.03.2020C2-poikien edustus- ja kilpajoukkueiden kasaaminen alkaa
19.03.2020D-ikäluokkaan tulee talenttiryhmä-toimintaa
19.03.2020Seurakortin ostamalla tuet OLS:n vähävaraisten harrastamista
18.03.2020C1-edustus: 2005 syntyneiden edustusjoukkueen kasaaminen käynnistyy

Siirry arkistoon »