Kotitupla alkaa Nokian KrP:tä vastaan

28.09.2019

Sarjan avauskierroksella tappion SPV:lle kärsinyt OLS lähtee metsästämään pisteitä kahdella kotiottelulla.

Lauantaina 28.9. Kastellin Monitoimitalolla saapuu viimekauden päätösvastustaja Nokian KrP. Ex-OLS-käskyttäjä Jarmo Härmän luotsaama Nokia on kokenut jälleen kesän aikana muutoksia pelaajarintamalla ja tänä kesänä varsinkin rightin kätisyyden pelaajia kärrättiin Raholaan ovista ja ikkunoista. Tulijapuolella kun oli sellaisia oikea käsi alhaalla ampuvia pelaajia kuin Mikko Immonen, Vili Liponen, Simo Paulaharju ja Niko Kaerla, niin Härmällä on mukavasti mahdollisuuksia pyörittää rosteriaan, kun ennestäänkin Nokialta löytyi mm. sellainen nimetön rightin laituri kuin Salibandyliigan kaikkien aikojen pistekuningas Henri Johansson.

Paremmin Nokian kesän pelaajamuutoksiin pääset käsiksi Pääkallon siirtomarkkinoiden tuomiosta.

Hurlumhei-pelityylillään toissa kaudella pronssia voittaneen näätälauman viime kausi oli varmasti pettymys. Sitä se oli tuloksellisesti mutta myös pelillisesti. Näätä-Rock ei kantanutkaan enää samalla tavalla, kun pelaajisto ei ollut lähes joka ilta maalivahdista lähtien flowtilassa. Ensimmäisen ottelun perusteella tänä vuonna Nokialla on vähän luovuttu hurlumhei-mentaliteetista ja panostettu kurinalaisuuteen.

Onko muutos uusien pelaajatyyppien tuoma muutos, valmennuksen ajama uusi lähestymiskulma vai  yksittäisen ottelun suonenveto? Sen varmasti kausi näyttää paremmin, mutta ainakin OLS-leirissä tunnutaan ottavan kotiavauksen vastustaja tosissaan.

"Jamo (Härmä) on taitava oppimaan ja omaksumaan ja varmasti hänelle on tarttunut jo tässä lyhyessä ajassa U19-maajoukkueen mukana toimimisesta asioita, joita hän voi hyödyntää myös seurajoukkueensa peräsimessä. Ensimmäinen sarjakierros näytti, että Nokialla on nyt pronssikrapulat jätetty taakse ja joukkueella on nälkää pärjätä. Tulee varmasti hieno ottelu kahden pelaavan jengin välille. Näissä keskinäisissä on yleensä ollut tapana tapahtua kaikenlaista", OLS-käskyttäjä Jani Lipsanen arvioi.

Ottelu OLS-Nokian KrP Kastellissa lauantaina kello 18. 

Ottelukokoonpanot ilmaantuvat päivän aikana tänne.

Ennakkoliput täältä.

Muista, että ottelutapahtumassa on tulevalla kaudella kaksi kortinlukijaa, mutta tuttu ja turvallinen käteinen varmasti jouduttaa asiointia.

Ottelu on nähtävissä Fanikamera-tuotantona Ruutu Urheilu-palvelun ostaneille. OLS:n fanikameratuotanto on kuvattu tulevana viikonloppuna yhdellä kameralla ja ei pidä sisällään selostuksia.

18.10.2019Syyslomaviikko käynnistyy kahdella liigan kottelulla
06.10.2019Classic liian kova isäntä Tampereella
05.10.2019Tiikerit kaatui lopun sekoilusta huolimatta
04.10.2019Teemaottelun vastustaja Tiikerit on mielenkiintoinen liigatulokas
02.10.2019OLS kiusaa vain kentällä - ottelu paneutuu kiusaamisen kitkemiseen
30.09.2019Avausvoitto irtosi kolmannen erän ilotulituksella Steelersiä vastaan
29.09.2019Nokia haki niukan voiton, pistemetsästys jatkuu sunnuntaina Steelersiä vastaan
28.09.2019Kotitupla alkaa Nokian KrP:tä vastaan
26.09.2019Hyödynnä seura-alennus Parturi Konehuoneella
22.09.2019SPV karkasi kolmannessa erässä

Siirry arkistoon »