Kotitupla alkaa Nokian KrP:tä vastaan

28.09.2019

Sarjan avauskierroksella tappion SPV:lle kärsinyt OLS lähtee metsästämään pisteitä kahdella kotiottelulla.

Lauantaina 28.9. Kastellin Monitoimitalolla saapuu viimekauden päätösvastustaja Nokian KrP. Ex-OLS-käskyttäjä Jarmo Härmän luotsaama Nokia on kokenut jälleen kesän aikana muutoksia pelaajarintamalla ja tänä kesänä varsinkin rightin kätisyyden pelaajia kärrättiin Raholaan ovista ja ikkunoista. Tulijapuolella kun oli sellaisia oikea käsi alhaalla ampuvia pelaajia kuin Mikko Immonen, Vili Liponen, Simo Paulaharju ja Niko Kaerla, niin Härmällä on mukavasti mahdollisuuksia pyörittää rosteriaan, kun ennestäänkin Nokialta löytyi mm. sellainen nimetön rightin laituri kuin Salibandyliigan kaikkien aikojen pistekuningas Henri Johansson.

Paremmin Nokian kesän pelaajamuutoksiin pääset käsiksi Pääkallon siirtomarkkinoiden tuomiosta.

Hurlumhei-pelityylillään toissa kaudella pronssia voittaneen näätälauman viime kausi oli varmasti pettymys. Sitä se oli tuloksellisesti mutta myös pelillisesti. Näätä-Rock ei kantanutkaan enää samalla tavalla, kun pelaajisto ei ollut lähes joka ilta maalivahdista lähtien flowtilassa. Ensimmäisen ottelun perusteella tänä vuonna Nokialla on vähän luovuttu hurlumhei-mentaliteetista ja panostettu kurinalaisuuteen.

Onko muutos uusien pelaajatyyppien tuoma muutos, valmennuksen ajama uusi lähestymiskulma vai  yksittäisen ottelun suonenveto? Sen varmasti kausi näyttää paremmin, mutta ainakin OLS-leirissä tunnutaan ottavan kotiavauksen vastustaja tosissaan.

"Jamo (Härmä) on taitava oppimaan ja omaksumaan ja varmasti hänelle on tarttunut jo tässä lyhyessä ajassa U19-maajoukkueen mukana toimimisesta asioita, joita hän voi hyödyntää myös seurajoukkueensa peräsimessä. Ensimmäinen sarjakierros näytti, että Nokialla on nyt pronssikrapulat jätetty taakse ja joukkueella on nälkää pärjätä. Tulee varmasti hieno ottelu kahden pelaavan jengin välille. Näissä keskinäisissä on yleensä ollut tapana tapahtua kaikenlaista", OLS-käskyttäjä Jani Lipsanen arvioi.

Ottelu OLS-Nokian KrP Kastellissa lauantaina kello 18. 

Ottelukokoonpanot ilmaantuvat päivän aikana tänne.

Ennakkoliput täältä.

Muista, että ottelutapahtumassa on tulevalla kaudella kaksi kortinlukijaa, mutta tuttu ja turvallinen käteinen varmasti jouduttaa asiointia.

Ottelu on nähtävissä Fanikamera-tuotantona Ruutu Urheilu-palvelun ostaneille. OLS:n fanikameratuotanto on kuvattu tulevana viikonloppuna yhdellä kameralla ja ei pidä sisällään selostuksia.

24.04.2020Tukea vähävaraisille liikuntaharrastukseen
07.04.2020Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin
31.03.2020Joukkueharjoitukset tauolla 13.5. asti
23.03.2020OLS-legendoja: Petri Turunen - mies, joka ei esittelyjä kaipaa
20.03.2020Kapteeni Mikko Saarnio: "Joukkue uusiutunut oikeaan suuntaan"
20.03.2020C2-poikien edustus- ja kilpajoukkueiden kasaaminen alkaa
19.03.2020D-ikäluokkaan tulee talenttiryhmä-toimintaa
19.03.2020Seurakortin ostamalla tuet OLS:n vähävaraisten harrastamista
18.03.2020C1-edustus: 2005 syntyneiden edustusjoukkueen kasaaminen käynnistyy
18.03.2020Valmentaja Lipsasen tilinpäätös

Siirry arkistoon »