Nokia haki niukan voiton, pistemetsästys jatkuu sunnuntaina Steelersiä vastaan

29.09.2019

OLS:n ja Nokian KrP:n väliset kamppailut miesten Salibandyliigassa ovat olleet tasaisia. OLS on ollut keskinäisissä jopa hieman niskan päällä, varsinkin kotikentällään. Tällä kertaa hyvin latautunut vierasjoukkue karkasi ensimmäisessä erässä 1-5-johtoon. Tuota johtoa OLS ei enää lopulta onnistunut kuromaan umpeen, vaikka lähellä käytiin. Loppulukemat vieraille 8-10 (2-5, 3-3, 3-2).

"Ensimmäisessä erässä ei ollut tietoakaan hallinnan tunteesta, vaikka maalipaikat menivätkin varmaan suht tasan. Mutta meillä oli koko ajan tunne, että ollaan vähän jäljessä ja palloton peli ei toimi ollenkaan. Pienillä tarkennuksilla pelin edetessä saatiin ainakin se tunne, että peli on kontrollissa. Siihen päälle muutamia hyvin punnerrettuja maaleja ja yhtäkkiä oltiinkin voittotaistelussa mukana. Tänään ei nyt ihan riittänyt", OLS:n päävalmentaja Jani Lipsanen kertasi ottelun käsikirjoitusta.

OLS on nyt pelannut uusiutuneella joukkueellaan kaksi ottelua. Maaliverkot ovat heiluneet kentän molemmissA päissä tiuhaan.

"Se omiin menneiden maalien määrä on monen tekijän summa, mutta paljon ihan pieniä juttuja. Taustojen puolustamisia, vapareita, peittoja ja toki myös ollut vastustajien hyvyyttäkin kahteen ensimmäiseen peliin. Mutta otan kerta kerrasta tähän vaiheeseen kautta joukkueen, joka osaa tehdä maaleja, mutta haasteita puolustamisen kanssa. Se puolustaminen on vähän helpompi laittaa kuntoon, kunhan saadaan tässä oppirahat makseltua", Lipsanen näkee.

Seuraava mahdollisuus kartuttaa pistepottia tulee jo sunnuntaina, kun Kastelliin saapuu Steelers. Kautensa voitolla ÅIF:stä ja lauantaina 2-1-tappiolla LASB:lle aloittanut Steelers haki viime vuonna pisteet Kastellista alkukaudesta.

"Nuori joukkue tulee vastaan, jolla on erittäin terävät kärkiyksilöt ja hyvät maalivahdit. Nyt ollaan parissa ensimmäisessä pelissä päästy iskemään jonkin verran vastaan ja vastustaja on ollut hieman enemmän pallolla. Nyt voi olla, että pelinkuva muuttaa ja meiltä vaaditaan vähän toisenlaista valmiutta pelata", Lipsanen ennakoi.

OTTELUN ENNAKKOLIPUT

OTTELUN KOKOONPANOT ILMAANTUVAT TÄNNE

Ottelu nähtävissä myös Ruutu Urheilun kautta Fanikamera-lähetyksenä.

18.10.2019Syyslomaviikko käynnistyy kahdella liigan kottelulla
06.10.2019Classic liian kova isäntä Tampereella
05.10.2019Tiikerit kaatui lopun sekoilusta huolimatta
04.10.2019Teemaottelun vastustaja Tiikerit on mielenkiintoinen liigatulokas
02.10.2019OLS kiusaa vain kentällä - ottelu paneutuu kiusaamisen kitkemiseen
30.09.2019Avausvoitto irtosi kolmannen erän ilotulituksella Steelersiä vastaan
29.09.2019Nokia haki niukan voiton, pistemetsästys jatkuu sunnuntaina Steelersiä vastaan
28.09.2019Kotitupla alkaa Nokian KrP:tä vastaan
26.09.2019Hyödynnä seura-alennus Parturi Konehuoneella
22.09.2019SPV karkasi kolmannessa erässä

Siirry arkistoon »