Mika Kohosen tähdittämä Happee saapuu Ouluun tuplapanosten otteluun

01.11.2019

Salibandya seuraavalle yleisölle nelinkertaista maailmanmestaria Mika Kohosta ei tarvitse hirveästi esitellä. Lajilegenda jatkaa kaikkien iloksi uraansa vielä 42-vuotiaana. Eikä tahti ole hirveästi hiipunut. Viime kaudella puolustajana luutinut Kohonen voitti koko sarjan puolustajien pistepörssin ja oli joulukuussa voittamassa maajoukkueen mukana MM-kultaa. Eikä automaattisesti uran viimeisintä, sillä peluri on väläytellyt ensi vuonna pelattavien kotikisojen vielä kiinnostavan.

Tällä kaudella Kohonen on nähty myös sentterin roolissa. 8 otteluun on kirjattu tehot 1+9 ja tehotilasto näyttää lukemaa +8. Kun Kohonen ja Happee saapuvat lauantaina Kastelliin yhdistettyyn Salibandyliigan runkosarjan ja Suomen Cupin otteluun Luistinseuraa vastaan, saadaan kentällä nähdä kaikkien aikojen paras salibandyn pelaaja, joka on ikävuosista ja loukkaantumisista huolimatta aivan liigan parhaita pelintekijöitä.

"Täytyy ihailla sitä syöttötaitoa, joka Kohosella on. Hän on edelleen pohjapelaajana ja erikoistilanteissa liigan kärkeä monipuolisen syöttövalikoiman ja laukaisu-uhan kautta". OLS-käskyttäjä Jani Lipsanen kehuu.

Yksi Kohosen syötöistä nauttivista on jälleen vahvaa kautta pelaava ja liigan maalipörssin kolmonen Jami Manninen (tehot 15+5). 

"Happee on tehnyt 8 otteluun 49 osumaa, joista Manninen on viimeistellyt 15 ja syöttänyt vielä 5. Ei tarvi kummoista analyytikkoa kertomaan, että Kohosen lisäksi hänen kanssaan meidän täytyy olla erityisen hereillä", Lipsanen sanoo.

Happeen ja Suomen maajoukkueen monivuotinen syömähammas Peter Kotilainen loukkaantui ottelussa Classicia vastaan. Loukkaantumistaan ennen Kotilainen ehti tehtailla 5 otteluun tehot 8+6.

Moni arveli, että vaisusti kauden aloittaneen Happeen vaikeudet olisivat lisääntyneet Kotilaisen loukkaantumisen myötä. Joukkueen vastaus on ollut kuitenkin tilanteessa väkevä, kun se on kaatanut peräkkäisissä otteluissa niin Oilersin kuin TPS:nkin. Kahteen otteluun Happee on Kotilaisen jäätyä sivuun päästänyt vain 2 maalia ottelua kohden.

"Uskon, että heikohko alkukausi ja Kotilaisen loukkaantuminen herättivät joukkuetta ja toivat tekemiseen sopivan ripauksen nöyryyttä. Oilersia ja Tepsiä vastaan Happee on vaikuttanut todella yhtenäiseltä ja taistelevalta", Lipsanen pohtii.

OLS ja Happee ovat sarjataulukossa peräkkäin sijoilla 6. ja 7. Happee on kerännyt 8 ottelusta pisteen oululaisia enemmän.

"Molemmilla joukkueilla on kaksi voittoa alla ja kova hinku parannella asemiaan sarjassa. Meiltä löytyy aseet voittaa Happee, kunhan saadaan sama itseluottamus ja maltti jatkumaan pallollisessa pelissä kuin nyt kahdessa voitto-ottelussa on ollut", Lipsanen päättää.

Sarjapisteiden lisäksi ottelussa on voittajalle jaossa paikka Suomen Cupin 6.kierrokselle.

Ennakkoliput Ticketmasterilta.

Ottelu alkaa Kastellin Monitoimitalolla lauantaina 2.11. klo 15.

LIPUT ovelta (myös korttimaksu mahdollinen)
Aikuiset - 10 €
OP omistaja-asiakas - 8 €
Opiskelija - 7 €
Pohjoista Voimaa -etuasiakas 7 €
Tähtikortilla 2 €:n alennus normaalihintaisesta lipusta.
Alle 10-vuotiaat ilmaiseksi.

Alennukseen oikeuttava jäsenyys näytettävä ottelun lipunmyynnissä.

24.04.2020Tukea vähävaraisille liikuntaharrastukseen
07.04.2020Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin
31.03.2020Joukkueharjoitukset tauolla 13.5. asti
23.03.2020OLS-legendoja: Petri Turunen - mies, joka ei esittelyjä kaipaa
20.03.2020Kapteeni Mikko Saarnio: "Joukkue uusiutunut oikeaan suuntaan"
20.03.2020C2-poikien edustus- ja kilpajoukkueiden kasaaminen alkaa
19.03.2020D-ikäluokkaan tulee talenttiryhmä-toimintaa
19.03.2020Seurakortin ostamalla tuet OLS:n vähävaraisten harrastamista
18.03.2020C1-edustus: 2005 syntyneiden edustusjoukkueen kasaaminen käynnistyy
18.03.2020Valmentaja Lipsasen tilinpäätös

Siirry arkistoon »