LEIJONAUUTISET: Esittelyssä Leopardit 13-14. Leijonaliigassa pelattiin F2 EP- poikien sarjaa Hiukkavaarassa.

20.11.2019

Sunnuntaina pelattiin yksi turnaus Hiukkavarassa. Nyt F2 EP -sarjan kaikki joukkueet ovat päässeet aloittamaan omat ottelut. Turnaus alkoi tiukalla ottelulla, jossa HaHe Giant ja SBT Suola tasasivat pisteet aamulla. Toisessa ottelussa HaHe joutui taipumaan tiukassa ottelussa OLS Karhut 11 keltaiselle numeroin 1-3 kun taas Suola nappasi päivän toisessa ottelussa voiton OFBC 11 mustasta. Karhut jatkoi voitolla myös toisessa ottelussa ja otti mukaan täyden pistepotin. Toisessa ottelussa kaatui seurakaveri Tiikerit 11 kissat. Vaikka OLS Tiikerit 11 kissat lopetti päivän karvaaseen tappioon, alkoi päivän pelit mukavasti voitolla OFBC 11 mustasta.

OFBC 11 virheä jatkoi puhtaalla pelillä kun ensimmäisessä ottelussa voitto napsahti OLS Sudet 11 Alfasta ja toisessa ottelussa kaatui tiukkanumeroisesti OLS Tiikereiden toinen joukkue, pedot maalein 3-2. Vihreät eivät ole vielä menettäneet neljästä ottelusta pistettäkään ja onkin sarjan piikkipaikalla ansaitusti.

OLS Sudet ei jäänyt tappiota murehtimaan vaan toisessa ottelussa Merikoski 11:sta vastaan väännetty tiukka matsi päättyi pistejakoon 3-3 ja pistesaalis karttui näin yhdellä pisteellä. Merikoski puolestaan nappasi omassa toisessa pelissä voiton OLS Gepardit 11 -joukkueesta. OS Gepardit 11 ei sunnuntaina saanut vielä pistetiliä auki ja päivän viimeisen pelin voiton vei Tiikerit 11 pedot.

Sarjassa kaksi joukkuetta ovat ilman pistemenetyksiä. OLS Karhut avasi omat ottelut sunnuntaina ja OFBC otti jo neljännen voiton. Sarjataulukon näette tulospalvelusta.

https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/leijonaliiga-ll-f2ep/6391

Tulevana viikonloppuna pelataan urakalla, kun 23.11. turnaukset jatkuu Haukiputaan yhtenäiskoululla, Oulunsalossa sekä Kempelehallissa. Sunnuntaina 24.11. Leijonaliigaa voi seurata Oulunsalossa ja Kastellissa. Vuorossa on 23.11. C-, D1-, D2 -sarjaa sekä 24.11. E1 VP ja F2 VP -sarjan otteluita. Kaikki sarjat löytyy tulospalvelusta.

https://salibandy.fi/tulokset/#/sarjat/seniorit/10

 

PELIAIKAA TASATAAN JAETULLA JOUKKUEELLA.

Sarjassa pelaa OLS:lta neljä joukkuetta. Näistä joukkueista kolme on jaettu kahteen eri ryhmään. OLS Tiikerit 11 pelaa kahdella joukkueessa enemmän pelanneiden sarjaa. OLS Karhut ja OLS Sudet puolestaan pelaavat enemmän- ja vähemmän pelanneiden sarjoissa.

Kahden sarjan pelaamisen etuja on peliajan maksimointi. Toinen etu on jokaisen pelaajan kohdalla oman taitotason pelien tarjoaminen pelaajalle. Pelaajia saa kauden aikana runkosarjassa liikuttaa joukkueiden välillä vapaasti. Näin taataan mahdollisuus pelata eri tasoisia otteluita joukkueiden sisällä.

ESITTELYSSÄ: OLS LEOPARDIT 13-14 

2_Leopardit_13-14_2.jpegTällä kertaa esittelyvuoro siirtyy Oulun pohjoispuolelle, tarkemmin Ritaharjun alueelle ja Leopardit 13-14 joukkueen pariin. Joukkue on nyt toista kautta kasassa ja koostuu Ritaharjun lähialueen lapsista. Joukkueessa on kahden ikäluokan pelaajia, joista 13-syntyneet pelaavat jo Leijonaliigan nuorimmaisten sarjassa. 14-syntyneet puolestaan auttavat näissä otteluissa, jos tarvetta löytyy. Ensimmäiset Leijonaliigan ottelut joukkue pääsikin pelaamaan 2.11. kun G2-juniorit aloitti omat ottelut Hiukkavaarassa.

Kahden ikäluokan joukkueen taustalla löytyy 6 ohjaajaa. Joukkueessa poikia on yhteensä 25, joten silmäpareja tarvitaan. Osa ohjaajista on ollut mukana toista kautta ja osa on tullut mukaan tälle kaudelle. Leopardit on yksi OLS:n harrastepuolen joukkueista, jossa sählyä pelataan jo toisessa polvessa. Valmentajana toimii liigakentiltäkin tuttu Jussi Kuparinen, jolla liigasta on tullut kokoemusta yli 100 matsin verran.

Pelaajat pääsivät vastaamaan muutamaan kysymykseen. Katsotaan, millaisia vastauksia pelaajilta tuli.

Mikä on teidän joukkueessa parasta?

Harjoituksissa on hauskaa, hippa ja pelaaminen.

Mikä sai sinut valitsemaan salibandyn?

Sitä on kiva pelata.

Maalinteon jälkeen parasta?

Pelaaminen, maalivahtina oleminen.

Kuka on OLS:n miesten joukkueen paras pelaaja?

Se keltainen.

Pelaajat on käynyt katsomassa edustuksen otteluita vapaa-ajalla ja joukkue oli saattamassa miehiä kentälle 20.10. Samalla joukkue pelasi näytösottelun ensimmäisellä erätauolla. Jutun kuva on otettu näytösottelusta.

 

13.12.2019OLS-legendoja: luottokapteeni Antti Laitinen
12.12.2019LEIJONAUUTISET: Tornio ja Kemi toimi turnausisäntinä viikonloppuna. Esittelyssä Tiikerit 14-15 -joukkue
09.12.2019Erilaiset pelaajapolut liigaan: Kemin kasvatin monet roolit
08.12.2019Vastuunkantajia olisi kaivattu
08.12.2019Kuukauden juniori on Iivo Louhelainen
04.12.2019LEIJONAUUTISET: G-junioreiden turnauksessa iloista mieltä. Esittelyssä Karhut 08 -joukkue.
02.12.2019Erilaiset pelaajapolut liigaan: Tiikeristä tähtipuolustajaksi
30.11.2019Miehet taas tien päälle
27.11.2019LEIJONAUUTISET: Esittelyssä Tiikerit 13 -joukkue. Turnauksista pikakatsaus eri paikoista
24.11.2019Vierasreissun saldoksi jäi 2 pistettä

Siirry arkistoon »