LEIJONAUUTISET: Esittelyssä Tiikerit 13 -joukkue. Turnauksista pikakatsaus eri paikoista

27.11.2019

Viikonloppu oli vilkasta salibandymaailmassa. Leijonaliiga valtasi 23.11. Oulunsalon, Kempeleen ja Haukiputaan yhtenäiskoulun. Sunnuntaina vuorossa oli Oulunsalo ja Kastelli.

23. - 24.11. Oulunsalo

23.11. D1-juniorit pelasivat toisen turnauksen. Sarjassa pelaa vain viisi joukkuetta, ja näistä yksi on OLS Ketut 06, joka on jaettu kahtia. Ennakkoon kovina joukkueina tiedettiin SSRA 06, joka ottikin turnauksessa kaksi voittoa ja vei täyden pistepotin kotiin. SSRA 06 onkin tällä hetkellä sarjassa piikki paikalla.

O-salo_191123_01.jpgSeuraavan kerran pojat pelaavat 8.12. HiukkavaarassaIltapäivällä vuorossa olikin C-poikien sarja. Osalla joukkueista oli huilivuoro, mutta 6 joukkuetta lähtivät hakemaan sarjapisteitä. Wild Duckz 04 aloitti omat ottelut sarjassa lauantaina ja vahvasti aloittikin. Kaksi voittoa ja 4 pistettä takataskuun. Myös Vulpn ja HaHe 04 ottivat omista otteluista täydet 4 pistettä kotiin. joukkueet ovatkin sarjassa sijoilla 1-3, mutta takaa tulee LNM 05 ja Merikoski SBT 04, joilla molemmilla on plakkarissa 4 pistettä.

Myös C-poikien pelit jatkuu 8.12. Hiukkavaarassa.

Sunnuntaina 24.11. puolestaan Oulunsaloon rynni E1-poikien vähemmän pelanneiden sarjan joukkueet. Sarja-avausta olikin odotettu ja suurelle osalle joukkueista ensimmäinen turnaus tarjosikin 3 ottelua. Sarjan aloitti vahvasti OLS Karhut 08 sininen joukkue, joka nappasi heti kättelyssä täyden pistesaaliin ja sarjan piikki paikan. KeLy 08 ja Sastamolo Kings nappasivat 4 sarjapistettä. Molemmat joukkueet pelasivat yhden tappion ja ovat sarja-avauksen jälkeen sijoilla 2 ja 3.

E1 VP sarja jatkuu 7.12. Kemin Tervahallissa Sastamolo Kingsin isännöimänä! Kannattaa lähteä vaikka vähän isommallakin porukalla matkaan.

23.11. Kempelehalli

Kempelehallissa pelattiin puolestaan D2-poikien sarja-avaus. Joukkueita oli ensimmäisessä turnauksessa mukana 4. Pisteitä napsivat OFBC 07 musta, OFBC 08 ja SSRA 08. Joukkueet olivat tylyjä SBT Suolan 07-08 pojille, mutta tämä varmasti tulee muuttumaan kauden aikana.

Sarja on Leijonaliigassa harvinainen, sillä yhtään OLS joukkuetta ei sarjassa ole mukana. Joukkueita sarjassa onkin kahdesta ikäluokasta, kun 2008-syntyneet joukkueet ovat tulleet mukaan ja joukkueiden pelaajisto koostuukin osittain kahden ikäluokan pelaajista. Taitaa kaikilla olla enemmän tai vähemmän pelaajia, jotka pelaavat kahdessa eri ikäluokassa ja eri sarjoissa pelejä.

23.11. Haukiputaan yhtenäiskoulu

F1 vähemmän pelanneet jatkoivat pelejä lauantaina Haukiputaalla. Haukiputaan yhtenäiskoulu on yksi alueen parhaita paikkoja, mutta salissa on yksi erittäin huono puoli. Nimittäin todella liukas lattia. Tämä näkyi osittain myös peleissä kun kengät eivät tahtoneet pitää lattialla.

Mutta toisaalta, tilanne oli kaikille sama ja tällä kertaa parhaan pidon kenkiin saikin Merikoski SBT 10, joka ei päästänyt vastustajia kertaakaan yllättämään, vaan otti puhtaasti 4 sarjapistettä. OFBC 10 musta aloitti omat ottelun sarjassa lauantaina ja nappasi heti vakuuttavasti 4 pistettä.

Kastelli_191123_02.jpg

OLS Karhut 10 sininen, joka tulee sarjataulukossa pari pistetä perässä, otti yhden voiton, mutta toisessa pelissä vastustaja oli maalin verran parempi ja vei pisteet kotiin. Myös kautensa aloittanut SBT Suola 10 nappasi puolikkaan kakun mukaan kun pisteet irtosi Team Tempolta, mutta LNM 10 oli puolestaan askeleen pitävämmillä kengillä liikkeellä ja vei pisteet toisesta ottelusta. Sarjan pelit jatkuu jo seuraavana viikonloppuna kun 1.12. pelataan Jatulissa oteluita.

Sarja on yksi suurimmista leijonaliigan sarjoista aj joukkueita on mukana yhteensä 15. Sarjassa kaikki pelaavat kerran toisiaan vastaan. Mukana on myös yksi nuorempi joukkue, OLS Karhut 11, joka pelaa myös F2-poikien sarjaa kahdella joukkueella.

24.11. Kastellin monitoimitalo

Kastelli_191123_01.jpgKastellissa oli jälleen vilkas säbäviikonloppu. Sunnuntaina ensi vuorossa oli Leijonaliiga, tämän jälkeen Pohjois-Suomen 2. divisioonaa ja illan kruunasi B-tyttöjen SM-sarjan peli SSRA - SB Pro. Mutta palataan Leijonaliigaan.

Sarjan kaikilla joukkueilla ei vielä ole pelit alkanut, mutta tässä vaiheessa kovinta vauhtia on pitänyt Ylivieskan Popula SB 11, jolla on kasassa 6 pistettä. Tosin kahden pisteen päässä, ja kolme ottelua vähemmän on pelannut OLS Karhut 11 sininen ja 4 ottelua pelannut OLS Sudet 11 Beta. KeLy 11 valkoinen ja OLS E-tytöt ovat niin ikään neljässä pisteessä.

Seuraava turnaus pelataan Torniossa heti itsenäisyyspäivän jälkeen kun joukkueet matkaavat putaanhalliin. Vierasreissuilla joukkueet pelaavat aina yhden ottelun kotijoukkuetta vastaan sekä 1-2 keskinäistä ottelua. Tornio on toinen paikka, jossa voi nähdä myös Leijonaliigan pelejä Kemin lisäksi.

TULEVAT OTTELUT

Tulevana viikonloppuna pelataan taas kunnolla. Paikkoina on tällä kertaa 30.11. ja 1.12. Hiukkavaara, jossa pelejä on G2-, G1- sekä molemmissa E2-sarjassa. 30.11. Oulunsalossa puolestaan pelataan F2 EP -sarjan pelejä. JHatuli puolestaan vallataan salibandyn käyttöön 30.11. ja 1.12. kun F1-poikien molemmat sarjat pelaavat omat turnaukset.

Kaikki sarjan menneet ja tulevat ottelut löytyvät tulospalvelusta Leijonaliigan alta.

https://salibandy.fi/tulokset/#/sarjat/seniorit/10

 

ESITTELYSSÄ: OLS TIIKERIT 13, 1 kuva

Tällä kertaa esittelyvuoro siirtyy kolmannelle alueelle ja Hintta - Hönttämäki akselille. Hintan koulun salissa kerran viikossa kokoontuu Tiikerit 13, joka on yksi uusimmista joukkueista. Tälle kaudelle G2-poikien sarjaa pelaava joukkue koostuu 25 lähialueen lapsesta. Ohjaajia ryhmällä on 4, Aleksi Jämsä, Mikko Tapojärvi, Janne Paaso ja Heikki Alatalo. Kaikki neljä tulivat joukkueen ohjaajiksi tälle kaudelle.

Joukkue on jaettu Leijonaliigaan kahteen eri joukkueeseen, siniseen ja keltaiseen. Toinen joukkueista pelaa enemmän pelanneiden ja toinen vähemmän pelanneiden sarjassa. Tällä tavalla pelaajat pääsevät pelaamaan mielekkäitä otteluita, joissa pelaajat saa onnistumisia sekä tiukkoja vääntöjä.

3_Tiikerit_13_pelikuva.jpgHaastatteluna oli tällä kertaa joukkueen pelaajista Niilo.

Mikä on teidän joukkueessa parasta?

-Pelaaminen.

Mikä sai sinut valitsemaan salibandyn?

-Kaverin mukana tulin.

Maalinteon jälkeen parasta?

-Se, kun saa pelata keltaset vastaan siniset treenien lopussa.

Kuka on OLS:n miesten joukkueen paras pelaaja?

Kuulemma isi. (Taitaa ohjaajapaita hämätä vastausta hieman).

 

Joukkueella pelit jatkuvat tulevana viikonloppuna kun G2-sarja valtaa yhdessä G1-sarjalaisten kanssa Hiukkavaaran haltuun. Pelit alkavat klo 10.00.

13.12.2019OLS-legendoja: luottokapteeni Antti Laitinen
12.12.2019LEIJONAUUTISET: Tornio ja Kemi toimi turnausisäntinä viikonloppuna. Esittelyssä Tiikerit 14-15 -joukkue
09.12.2019Erilaiset pelaajapolut liigaan: Kemin kasvatin monet roolit
08.12.2019Vastuunkantajia olisi kaivattu
08.12.2019Kuukauden juniori on Iivo Louhelainen
04.12.2019LEIJONAUUTISET: G-junioreiden turnauksessa iloista mieltä. Esittelyssä Karhut 08 -joukkue.
02.12.2019Erilaiset pelaajapolut liigaan: Tiikeristä tähtipuolustajaksi
30.11.2019Miehet taas tien päälle
27.11.2019LEIJONAUUTISET: Esittelyssä Tiikerit 13 -joukkue. Turnauksista pikakatsaus eri paikoista
24.11.2019Vierasreissun saldoksi jäi 2 pistettä

Siirry arkistoon »