LEIJONAUUTISET: Tornio ja Kemi toimi turnausisäntinä viikonloppuna. Esittelyssä Tiikerit 14-15 -joukkue

12.12.2019

7. - 8.12. pelattiin Oulun lisäksi myös Kemissä ja Torniossa, kun F2, F1 ja E1 juniorit pääsivät nauttimaan reissupeleistä. Tässä numerossa tarkastellaan lähemmin Kemin turnauksia.

Kemissä puolestaan lauantaina pelattiin E1 enemmän pelanneiden sarjan avausturnaus. Matkaan päässeet joukkueet pelasivat niin ikään jokainen 3 ottelua joista yksi oli isäntiä vastaan. EP -sarjassa Sastamolo 08 valkoinen  oi isäntänä tyly ja menetti vain yhden pisteen viimeisessä pelillä, missä OLS Karhut 09 jakoi pisteet isäntien kanssa.

Vähemmän pelanneet jatkoivat lauantaina otteluita ja Sastamolo 08 sininen kohtasi tällä kertaa sen verran kovaa vastusta, että pisteet jäivät Kemiin vain viimeisessä ottelussa. Muut pelit päättyivät reissulaisten voittoihin.

KemiSU1.JPGSunnuntaina puolestaan Kemissä ottivat yhteen F1 -sarjojen joukkueita. Ensimmäisenä oli vuorossa enemmän pelanneiden turnaus. 4 joukkueen voimin pelattu turnaus lähti käyntiin Sastamolon ja KeLy 10 mustan välisellä ottelulla. vaikka molemmilla joukkueilla peli oli varsin hienon näköistä, oli tulostaulu tällä kertaa Sastamolon puolella. OLS Karhut 10 keltainen oli sitten liikaa ja vei ottelun omiin nimiin.

Puolestaan illan viimeisessä pelissä Sastamolon ja OFBC 10 vihreiden kesken oli päivän jännittävin, joka päättyi erittäin tiukan ottelun jälkeen pistejakoon. OLS Karhut 10 keltainen oli muutenkin vahvalla päällä ja vei kaksi pelattua ottelua nimiinsä ja pisteet tylysti Ouluun.

KemiSU2.JPGTämän jälkeen astui areenalle vähemmän pelanneiden sarja. Sarjassa nähtiin ennen näkemättömän tasainen turnaus, sillä yksikään ottelu ei päättynyt yli 3 maalin eroon. Sastamolo 10 valkoinen urakoi sarjassa 4 ottelua ja osittain samoilla pelaajilla joukkueelle päivän aikana kertyi siis 7 matsia. Vähemmän pelanneissa Sastis koki kovia, kun vieraat jättivät Kemiin vain kaksi pistettä. Kun seitsemästä pelistä kolme päättyi vain maalin erolla ja yksi tasapeliin, voidaan puhua viikon otteluista melkein jokaisen pelin kohdalla.


Lopulliset tulokset löytyy tulospalvelusta.

E1 EP: https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/leijonaliiga-ll-e1ep/6400

E1 VP: https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/leijonaliiga-ll-e1vp/6399

F1 EP: https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/leijonaliiga-ll-f1ep/6392

F1 VP: https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/leijonaliiga-ll-f1vp/6393

Lauantaina Torniossa pelattiin F2 vähemmän pelanneiden sarjaa. Tornion isännöimässä turnauksessa Torniolaiset ahkeroivat 4 ottelua ja kaikki reissussa olleet joukkueet pelasivat keskenään sekä jokainen yhden ottelun isäntiä vastaan. Tornio olikin kohtalaisen paha paikka pelata, sillä vain Haukiputaan heiton 11 mustat onnistuivat viemään isänniltä pisteet Ouluun. Tornio keräsi siis 6 pistettä kahdeksasta mahdollisesta.

F2 VP: https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/leijonaliiga-ll-f2vp/6390

 

MYÖS OULUSSA PELATTIIN

Hiukkavaara toimi pääpaikkana kun E2 VP-, D1- ja C-juniorit pelasivat omat turnaukset. Lauantaina pelattiin E2-sarjaa, jossa vuorossa oli kolmas turnaus. Popula SB 09 koki ensimmäisen pistemenetyksen, kun Merikoski SBT 09 Indians antoi kovan vastuksen ja pisteet tasattiin joukkueiden välillä. Ilman pistemenetyksiä sarjassa vähemmällä pelimäärällä kakkosena oleva SSRA E-tytöt nappasi tiukan voiton ensimmäisestä ottelusta. Toinen ottelu päättyi selvemmin tytöille. Neljästä ottelusta tytöt ovat päästäneet vain 2 maalia ja tehneet keskimäärin 5,25 maalia / ottelu tahtia. Tällä hetkellä vain Hurricane 09 on onnistunut heiluttamaan tyttöjen maaliverkkoja.

Sunnuntaina oli sitten vuorossa D1-juniorit. SSRA 06 jatkoi vahvoja ottelita ja otti jo neljännen ja viidennen peräkkäisen voiton sarjassa. KeLy ja OLS Ketut sininen haastoi kunnolla ankkalauman, mutta se ei vain riittänyt ja pisteet menivät ankoille. KeLy korvasi tappion voittamalla toisessa pelissä OLS Ketut keltaisen tiukasti maalin erolla. YNM 06 puolestaan pelasi omat ottelut tällä kertaa Kettujen joukkueita vastaan. Ensimmäisessä ottelussa Ketut keltainen oli vahvempi, mutta toisessa pelissä etut sininen joutui taipumaan, kun YNM vei ottelun nimiinsä 5-4.

Vaikka kärki karkasi jo viiden pisteen päähän, on sarjan ottelut ollut tasaista vääntö. Tästä kertoo paljon myös joukkueiden maalierot. Seuraavan kerran joukkueet kohtaavat kauden neljännessä turnauksessa 12.1. Oulunsalon liikuntahallilla.

D1-junioreiden jälkeen pelivuoroon tulivat C-juniorit. Vulpn jatkaa sarjan kärjessä ilman tappioita. Sarjan kakkosena majaileva Merikoski SBT 04 on jäänyt jo 4 pistettä, kuten myös kolmantena oleva HaHe 04.

Merikoski SBT 04 ja HaHe 04 kohtasivat turnauksessa ja ottelu oli juuri niin tiukka kuin sarjataulukko antaa ymmärtää. Peli päättyö jalkapallolukemin, 1-0 Merikosken voittoon.

Wild Duckz puolestaa kohtasi sarjan kärkijoukkueen sekä tasapistessä olevan SBT Memen. Sarjakärki oli tällä kertaa parempi maalein 3-2 ja Memeä vastaan joukkue jakoi pisteet tasan.

 

ESITTELYSSÄ: Tiikerit 14-15

Tämä Idän alueen joukkue on ensimmäistä kautta pystyssä ja ensikertalaisia löytyy siis paljon. Mutta on niitäkin pelaajia, jotka ovat aloittaneet jo viime kaudella pelaamisen. Joukkue harjoittelee Hintan koululla kerran viikossa. Pojista osa pelaa myös jalkapalloa OLS kaupunkisarjassa.

Joukkueella onkin kova valmennus, sillä mukana on 5 valmentajaa. Jos muutamassa muussa joukkueessa löytyy liigakokemusta pelaajina, löytyy Tiikereiden taustalta valmennuksen osalta kokoemusta vaikka muille jakaa. Tämän tuo tietenkin miesten edustuksen päävalmentaja Jani Lipsanen, jonka poika löytyy Tiikereiden listalta.

Joukkueessa on tällä hetkellä poikia 20. Kysyimme perinteiset kysymykset parilta pelaajalta. Katsotaan, mitä he vastasivat.

 

 

Mikä on joukkueessa parasta?

- Pelaaminen ja Formulat (valmentajan tarkennuksena juostaan pallon kanssa kenttä ympäri)

- Emmää tiiä

Miksi valitsit salibandyn?

- Laji näytti kivalta ja tykkään siitä.

- Emmää tiiä

Maalinteon jälkeen parasta salibandyssä?

- Maalinteko

- Olla maalivahti

Kuka on OLS Miesten paras pelaaja?

- Emmää ees tiiä kettään

- Se tuplamies (tarkoitetaan siis Parviaista)

Leijonauutiset jää joulutauolle ja palaa seuraavan kerran kehiiin ensi vuoden puolella. Vaikka jouluun on vielä matkaa, toitovvaa Leijonauutiset kaikille oikein hyvää joulua ja uutta vuotta sekä tsemppiä vielä vuoden viimeisiin turnauksiin!

01.06.2020OLS AVAA ILMOITTAUTUMISEN KAUDELLE 2020-2021
25.06.2020Antti Niemisen pääsarjaura toistaiseksi ohi
24.04.2020Tukea vähävaraisille liikuntaharrastukseen
07.04.2020Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin
31.03.2020Joukkueharjoitukset tauolla 13.5. asti
23.03.2020OLS-legendoja: Petri Turunen - mies, joka ei esittelyjä kaipaa
20.03.2020Kapteeni Mikko Saarnio: "Joukkue uusiutunut oikeaan suuntaan"
20.03.2020C2-poikien edustus- ja kilpajoukkueiden kasaaminen alkaa
19.03.2020D-ikäluokkaan tulee talenttiryhmä-toimintaa
18.03.2020C1-edustus: 2005 syntyneiden edustusjoukkueen kasaaminen käynnistyy

Siirry arkistoon »