Vuosi päättyy kahteen vierasotteluun

28.12.2019

Miesten edustusjoukkueen vuosi 2019 päättyy kahdella vierasottelulla. Lauantaina OLS kohtaa Hämeenlinnassa Steelersin ja sunnuntaina matka jatkuu sarjanousija Tikkurilan Tiikereiden vieraaksi.

OLS lähtee otteluun pienten kokoonpanomuutosten saattelemana. Eetu Sariolan ja OLS:n välinen pelaajasopimus purettiin jouluviikolla ja Eetun siirto takaisin Nurmon Jymyyn ehdittiinkin jo uutisoida. Tulijapuolella OLS saa takaisin opiskeluvaihdosta palaavan Tommi Wianderin.

Wiander oli viime kaudella yksi OLS:n tärkeimmistä pelaajista ja valmentaja Jani Lipsanen onkin tyytyväinen saadessaan luottopakkinsa jälleen mukaan.

"Varmasti Tommilla hetki menee päästä rytmiin kiinni, mutta Eetun lähdön myötä minuutteja on heti luvassa. Eetu Ijäksen ja Mikko Saarnion loukkaantumisista toipuminen on ollut odotettua hitaampaa, joten tarpeeseen kyllä Tommin paluu tulee", Lipsanen kertoo.

Ijäs on jo joukkueen mukana, mutta vielä lauantain ottelussa häntä ei ainakaan kokoonpanossa nähdä.

"Eetu ehti kahdet treenit vetää alle ja katsotaan nyt peli kerrallaan, että miten edetään. Ihan sataprosenttinen nilkka ei vielä ole, mutta kestää jo rasitusta."

Viikonloppuna nähtänee myös OLS:n seurahistoriaa, kun lauantainen Steelers-kamppailu on Niko Kvistille uran 234:s Salibandyliigan runkosarjassa OLS-paidassa. Tuolla määrällä hän nousee ohi Petri Turusen eniten keltasinisessä paidassa liigaotteluita pelanneeksi pelaajaksi.

Lisää mielenkiintoa lauantain kamppailuun lisää Steelersin valmentajatilanne. Petri Kemppainen sai pelitauon aikana väistyä päävalmentajan tehtävistä ja puikkoihin hyppäsi Raine Laine. 

"Ei olla sen vuoksi ihan hirveästi mietitty, että miten Steelers pelaa. Ollaan valmiita reagoimaan ja pelaamaan, tulipa sieltä sitten kuinka muuttunut Steelers tahansa. Molemmat viikonlopun ottelut ovat joukkueille todella isoja. Steelers ja Tiikerit varmasti laskevat, että OLS on yksi niistä joukkueista, jotka niiden kuuluu kotikentällä hoitaa sarjapaikkataistelussa. Samoin meille nämä ovat niitä pelejä, joista voittoja pitää irrota, jos mielitään pysyä iskuetäisyydellä pudotuspelikamppailua ajatellen", Lipsanen ennakoi.

Lauantain ottelu katsottavissa Ruutu Urheilun kautta. Sunnuntain Tiikerit-ottelun näyttää VeikkausTV.

Kuuntelen Niko Kvistin pelaaja- ja valmentajaurasta OLS Podguestissa Soundcloudista tai Spotifysta.

01.06.2020OLS AVAA ILMOITTAUTUMISEN KAUDELLE 2020-2021
25.06.2020Antti Niemisen pääsarjaura toistaiseksi ohi
24.04.2020Tukea vähävaraisille liikuntaharrastukseen
07.04.2020Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin
31.03.2020Joukkueharjoitukset tauolla 13.5. asti
23.03.2020OLS-legendoja: Petri Turunen - mies, joka ei esittelyjä kaipaa
20.03.2020Kapteeni Mikko Saarnio: "Joukkue uusiutunut oikeaan suuntaan"
20.03.2020C2-poikien edustus- ja kilpajoukkueiden kasaaminen alkaa
19.03.2020D-ikäluokkaan tulee talenttiryhmä-toimintaa
18.03.2020C1-edustus: 2005 syntyneiden edustusjoukkueen kasaaminen käynnistyy

Siirry arkistoon »