OLS D TYTÖT ALUESARJAN MESTAREIKSI

Share |
12.04.2016

Kuva1.jpg

Kauan sitä on jo odotettu ja vihdoin myös saavutettu. Vihdoin ja viimein OLS:n tyttöjoukkue saavutti aluesarjan mestaruuden. D tytöt näyttivät koko kauden ajan vahvuutensa suhteessa muihin joukkueisiin hallitsemalla aluesarjaa pelistä toiseen. Kauden aikana joukkueen tehtyjen maalien keskiarvo oli 7 maalia per peli ja päästettyjen maalien keskiarvo n. 1 maali peliä kohden. Loistavia tilastoja ja vaikea enää paremmaksi laittaa.

 

Itse finaaliturnaus pelattiin lauantaina 9.4 Nallisportissa. Finaaliturnaukseen olivat raivanneet tiensä runkosarjan neljä parasta joukkuetta, jotka olivat OLS, Paka (Kuusamo), HaHe ja KeLy. Runkosarjan voittajana OLS sai vastaansa neljänneksi sijoittuneen KeLy:n ja toisessa välierässä kohtasivat toiseksi tullut PaKa ja kolmanneksi sijoittunut HaHe.

 

Välierissä OLS:n tytöt voittivat KeLy:n 5-1, jonka myötä finaalissa vastaan tuli HaHe, joka oli vähän yllättäenkin voittanut runkosarjan toiseksi sijoittuneet PaKa:n. Tosin HaHe:n voitto oli ansaittu, koska välierissä pystyivät pelaamaan ehdottomasti kauden parhaan pelinsä. Finaali olikin sitten mukavaa ja viihdyttää peliä, joka varmasti tarjosi katsojille jännitystä. Itse finaali päättyi OLS:n tyttöjen selkeään ja ansaittuun 7-2 voittoon ja näin ollen tyttömme pääsivät kruunaamaan kauden aluesarjan voitolla. Sarjan toiseksi sijoittui siis Haukiputaan Heitto ja kolmas sija meni Kuusamon Pallokarhuille. Valitettavasti tällä kertaa Kellon Lyönti joutui tyytymään siihen neljänteen sijaan. Kokonaisuutena pitää sanoa, että finaaliturnauksen lopputulokset menivät varmasti täysin ansaitusti suhteessa kauden aikaisiin saavutuksiin.

 

Joukkueen tarina on kokonaisuudessaan todella huikea. Suurin osa tytöistä aloitti pelaamisen vasta kaksi vuotta sitten, kun joukkue perustettiin. Näiden kahden vuoden aikana joukkue onkin sitten voittanut lähes kaiken mahdollisen eli kaikki tyttösarjat (Leijonaliiga, Aluesarja) ja turnaukset mitä on pelannut. Voittojakin parempaa on silti nähdä tyttöjen aito ilo sekä motivaatio harjoituksissa että peleissä ja tyttöjen aito kaverillisuus toistensa kanssa. Kaikki otetaan mukaan, toisista huolehditaan ja koskaan ketään ei jätetä yksin.

 

Itse haluan kiittää loistavaa valmennustiimiä mikä on menossa ollut mukana tämän kauden eli Kimmo, AP ja Tuukka kiitokset teille!  Sama porukka on vastannut myös C tyttöjen valmennuksesta, mistä myös saavutuksena aluesarjan hopea tila tällä kaudella. Hienoja tuloksia saavutettiin tänäkin vuonna hyvällä yhteistyöllä.

 

Tälle kaudelle D tytöt osallistuvat vielä muutamaan poikasarjan turnaukseen sekä kauan odotettu ensimmäinen yhteinen viikonloppu turnauskin on vielä tiedossa toukokuun lopussa. :)

 

T. Antti K

13.02.2017Juniorivalmentajaksi Suomen neljänneksi suurimpaan salibandyseuraan?
21.06.2017Miesten edustusjoukkue ja Sportello Fit yhteistyöhön
02.06.2017Tyttösäbä kukoistaa OLS:ssa.
30.05.2017Miesten edustusjoukkueelle viisi tärkeää jatkosopimusta
19.05.2017A-poikien try-out -harjoitukset jatkuvat
12.05.2017Kesän kohokohta - OLS Leijonaleiri 2017 järjestetään 19. - 22.6.2017 Virpiniemessä
04.05.2017OLS:n A-poikien (1997-1999 -syntyneet) Try out- harjoitukset alkavat tiistaina 9.5
03.05.2017Miesten edustusjoukkueeseen kaksi uutta hyökkääjää - Anton Kallvik siirtyy OLS:aan Blue Foxista ja Juho Laurila Limingan Niittomiehistä
27.04.20172006-syntyneiden ikäluokan yhteiset avoimet harjoitukset sekä Try-In -tapahtumat käynnistyvät
25.04.2017D04- kilpajoukkuee TRY-IN -näyttötilaisuudet kaudelle 2017-2018

Siirry arkistoon »