Eetu Vehanen on OLS:n uusi päävalmentaja - kasassa tällä hetkellä 15 pelaajasopimusta

Share |
22.04.2017

Miesten edustusjoukkueen valmennusryhmä uudistuu ensi kaudelle ja päävalmentajan tehtävät ottaa haltuunsa Eetu Vehanen. Sopimus kattaa kauden 2017-2018. Viime kaudella Vehanen toimi miesten liigajoukkueen apuvalmentajana sekä junioripuolella seuran valmennuskoordinaattorina. Aikaisempina kausina hän on luotsannut seuran A-poikia ja C2-junioreiden SM-sarjajoukkuetta. Tämän kauden aikana Vehanen on suorittanut valmentajan ammattitutkinnon ja huippuvalmentajakurssin. Mies tulee edustusjoukkueen päävalmentajan tehtävän ohella toimimaan tulevalla kaudella myös seuran valmennuspäällikkönä.

vehanen.jpg

Eetu Vehanen toimi viime kaudella miesten edustusjoukkueen apuvalmentajana. Tulevalla kaudella mies ottaa päävastuun joukkueesta. Kuva: Esa Takalo

Olen otettu siitä, että seura luotti minuun tämän vastuutehtävän muodossa. Kaikki tapahtui ehkä hieman nopeammin kuin olin ajatellut, mutta omat tavoitteeni ovat olleet korkealla valmentamisen suhteen siitä lähtien kun tajusin lopettaa omat pelihommani. Haaste on iso, mutta sen eteen olen valmis laittamaan kaiken likoon, Vehanen kommentoi nimitystään.

Valmennusryhmän täydentävät ensi kaudella Jani Lämsä ja seuralegenda Antti Laitinen. Toissakaudella peliuransa päättänyt Lämsä valmensi viime kaudella OLS:n C1-SM sarjajoukkuetta. Laitinen tuo valmennustiimiin mukanaan runsaasti näkemystä ja kokemusta mittavan pelaajauran OLS:ssa tehneenä. Pitkään OLS:n kapteeninakin toiminut mies edusti seuraa peräti 11 kauden ajan vuosina 1999-2010. 

Vehanen kuvailee uutta tiimiään intohimoiseksi ja monipuoliseksi.

- Laitisen pitkä kokemus lajin parista pelaajana tuo hyvän lisän minun ja Lämsän lajinäkemykseen. Koen tärkeänä, että jokainen valmennustiimin jäsen uskaltaa myös haastaa toistensa näkemyksiä. Tulemme yhdessä kääntämään varmasti jokaisen kiven, jotta OLS pystyy ensi kaudella asettamiinsa tavoitteisiin.

Vehasella on selkeä näkemys siitä millainen ryhmä ensi syksynä käynnistyvällä liigakaudella tullaan näkemään.

- OLS tulee kaudella 2017-2018 olemaan selkeästi roolitettu, aloitteellinen, aktiivinen ja toivottavasti sitä kautta voittava joukkue.

Miesten edustusjoukkueella on tällä hetkellä kasassa 15 pelaajasopimusta. Neuvottelut ovat käynnissä mm. useamman viime kausilta tutun pelaajan kanssa. OLS:n vahva tahtotila on, että mm. Antti Nieminen, Petri Niemelä, Mikko Saarnio, Ville Turula, Matias Tiira ja Niko Kvist jatkaisivat tulevallakin kaudella oululaisten paidassa. Aiemmin julkaistujen tärkeiden sopimusten lisäksi tuoreimpina nimensä jatkosopimuspapereihin ovat kirjoittaneet Petteri Kääriäinen, Tommi Wiander, Petri Rantala ja Niko-Petteri Holappa.

Joukkueessa tulee olemaan myös vaihtuvuutta. Uusina niminä ensi kaudella keltasinisessä paidassa viilettävät ainakin Limingan Niittomiehistä saapuva Mika Kaitera sekä OLS:n A-nuorten riveistä edustusjoukkueeseen nousevat maalivahti Vinski Kivilompolo ja hyökkääjä Anssi Välitalo. Tämän hetken varmoja lähtijöitä ovat Olli Kinnunen ja Juho Sorri. Heidän lisäkseen Ville Oksa on ilmoittanut lopettavansa uransa päättyneeseen kauteen.

OLS:n sopimustilanne 22.4.2017

Maalivahdit:

Ville Mestari
Vinski Kivilompolo (A-jun.)

Puolustajat:

Lauri Tiira
Antti Suomela
Olli Wikstedt
Tommi Wiander
Mika Kaitera (LNM)

Hyökkääjät:

Valtteri Parviainen
Tatu Kiipeli
Petteri Kääriäinen
Petri Rantala
Eetu Ijäs
Niko-Petteri Holappa
Jonatan Tynkkynen (Blue Fox)
Anssi Välitalo (A-jun.)

Lue myös sanomalehti Kalevan uutinen aiheesta: http://www.kaleva.fi/urheilu/ols-vahvisti-vehasesta-paavalmentaja-saa-avukseen-seuralegendan/757840/

16.01.2018OLS Salibandy lisenssimäärissä mitattuna Suomen kolmanneksi suurin salibandyseura
14.01.2018Pohjoinen tuuli puhalsi Hämeessä. OLS tärkeään vierasvoittoon Steelersistä
12.01.2018Miesten kolmen vierasottelun tammikuu käynnistyy lauantaina Welhojen vieraana. Sunnuntaina vastassa Steelers.
06.01.2018Classic vei Suomen cupin finaalipaikan Kastellin kauden ennätysyleisön edessä
06.01.2018OLS ja Classic tänään Suomen cupin välierässä. Kiipeli ja Nieminen palaavat kokoonpanoon
30.12.2017OLS palkittiin hienosta noususta pisteellä. Happee vei voiton jatkoajalla.
29.12.2017OLS saa vieraakseen Happeen välipäivän väännössä
21.12.2017OLS ja Anton Kallvik ovat purkaneet sopimuksensa
17.12.2017OLS Suomen cupin välieriin huikean jatkoaikatrillerin jälkeen.
16.12.2017Salba vei voiton OLS:n nenän edestä päätöserässä

Siirry arkistoon »