Miesten edustusjoukkueeseen kaksi uutta hyökkääjää - Anton Kallvik siirtyy OLS:aan Blue Foxista ja Juho Laurila Limingan Niittomiehistä

Share |
03.05.2017

Eilen joukkueharjoituksensa tulevaa kautta kohti aloittanut OLS:n miesten edustusjoukkue vahvistuu kahdella uudella hyökkääjällä, kun sekä Anton Kallvik,  että Juho Laurila ovat allekirjoittaneet seuran kanssa ensi kautta koskevan sopimuksen.

kallvik.jpg

Anton Kallvik kuritti viime kaudella vastustajia Divarissa tehden 28 maalia. Kuva: Österbottens Tidning

Blue Foxissa yhteensä kahdeksan kautta Divaria pelannut Kallvik, 24, debytoi ensi kaudella liigatasolla. Viime kaudella rightin puolen laitahyökkääjä oli joukkueensa paras maalintekijä ja toiseksi paras pistemies tehden 26 ottelussa tehot 28+8=36. Vahvan hyökkäyspotentiaalin omaava laituri odottaa innolla alkavaa liigakautta.

- Todella hyvä fiilis, että sain nyt mahdollisuuden pelata Salibandyliigaa. Nyt oli hyvä hetki ottaa seuraava askel urallani. Ryhmä vaikuttaa nuorelta ja innokkaalta ja odotan kovasti päästä vääntämään yhdessä joukkueen kanssa. Tavoitteeni on ottaa seuraava askel salibandynpelaajana ja vakiinnuttaa paikka pelaavasta kokoonpanosta.

Mies itse näkee omat vahvuutensa pelaajana ennen kaikkea hyökkäyssuuntaan.

- Pyrin auttamaan ensi kaudella joukkuetta omilla vahvuuksillani, jotka koen olevan nopeus ja laukaus.

Kallvikin uratilastot: http://nhlfinns.net/salibandy/pelaaja/anton-kallvik-19920529

laurila2.jpg

Juho Laurila nähdään ensi kaudella keltasinisessä paidassa.

21-vuotias Laurila palaa OLS:aan kolmen Limingassa vierähtäneen vuoden jälkeen.

-  Ensimmäiset askeleet salibandyn saralla on otettu toistakymmentä vuotta sitten rakkaassa kotikylän kasvattiseurassa Kempeleen Kirissä. Nuorempana B-juniorina tapahtui vaihto Luistinseuraan, jossa vierähtikin menestyksekkäät kolme vuotta. Tuona aikana voitimme B-junioreissa yhden SM-pronssin ja SM-hopean. OLS vuodet huipentuivat unohtumattomaan A-junnujen mestaruuteen.

Laurila on loistava esimerkki OLS:n ja LNM:n välisestä yhteistyöstä. LNM on tällä hetkellä hyvä paikka kehittyä pelaajana kohti liigavauhtia.

- Limingan vuodet ovat antaneet minulle valtavasti. Toki pelillisesti ja fyysisesti on täytynyt tapahtua edistysaskelia pelkästään junioripelien vaihtuessa miesten pääsarjaan, mutta suurin muutos on kuitenkin tapahtunut pään sisällä. Limingan huikea yhteisöllisyys sekä persoonat ovat antaneet lujan ponnahduslaudan aikuistumiselle ja henkiselle kasvulle.

Tulevaa kautta hän odottaa hyvillä mielin.

- Totta kai fiilis on erittäin hyvä ja odottava. Joukkue on muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta täysin tuttu, höystettynä myös hyvillä ystävilläni. Pitkään tämä liike on ollut mielessä ja koen olevani nyt valmis isommille areenoille. Päätöstä helpotti myös seuran ja pelaajien kiinnostus minua kohtaan. Kiitos siis jo tässä vaiheessa OLS:lle mahdollisuudesta. Odotusarvo on, että ensi kaudella joukkueemme on yhtenäinen, taisteleva ja positiivisesti latautunut nippu, jonka kauden kulku on vain ja ainoastaan omissa käsissä. Joukkueen yhteisillä tavoitteilla mennään täysin, mutta toki kova hinku on olla kantamassa itsekin vastuuta sen tavoitteen eteen. Lupaan myös saada Mestarin Villen hymyilemään päivittäin, Laurila päättää pilke silmäkulmassaan.

Laurilan uratilastot: http://nhlfinns.net/salibandy/pelaaja/juho-laurila-19951121

Päävalmentaja Eetu Vehanen on tyytyväinen uusiin vahvistuksiinsa.

- Anton on rightin luontainen maalintekijä. Täsmähaku vahvistamaan meidän hyökkäystä. Nopea, urheilullinen ja halukas ottamaan urallaan seuraavan askeleen. Tulosvastuun lisäksi tekee myös hommat omissa viimeisen päälle hyvin. Juho on luontainen johtaja. Karismaattinen ja älykäs nuori herra, joka puskee itseään ja joukkuetta arjessa eteenpäin. Omaa hyvän pelikäsityksen ja laajan syöttövalikoiman. Poikkeuksellinen luonne.

Kahden uuden sopimuspelaajan lisäksi OLS:n rinki on täydentynyt viidellä näyttöjä antavalla try-out -pelaajalla. Nämä pelaajat ovat Tuukka Kivioja (LNM), Vesa Heikkinen (Merikoski SBT, 2div), Mika Hirsikorpi (OLS A), Eemeli Koskelo (SBT Suola, 2div) ja Otso Tornberg (LNM)

 

 

26.04.2018OLS:lle suora paikka A-poikien valtakunnalliseen 1. divisioonaan. TRY IN -harjoitukset käynnistyvät.
09.04.2018Junioreiden edustus- ja kilpajoukkueiden muodostaminen kaudelle 2018-2019 käynnissä
03.05.2018OLS B-juniorit kaudella 2018-2019
30.04.2018Miehet solmivat tärkeitä jatkosopimuksia
19.04.2018OLS A -poikien joukkueen rakentaminen kaudelle 2018-2019 käynnissä
29.03.2018Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja
23.03.2018Antti Suomela ei jatka ensi kaudella OLS:ssa
15.03.2018Eetu Vehanen siirtyy ensi kaudeksi Sveitsiin
09.03.2018OLS murtamaan terästä. Runkosarja huipentuu lauantaina isojen panosten ottelussa
04.03.2018OLS nousi Laurilan johdolla voittoon Esport Oilersista ja pois karsijan paikalta

Siirry arkistoon »