Miesten edustusjoukkue ja Sportello Fit yhteistyöhön

Share |
21.06.2017

OLS:n miesten edustusjoukkue ja Oululainen kuntokeskustoimija Sportello Fit ovat aloittaneet yhteistyön. Sportello Fit vastaa edustusjoukkueen kesäkauden fysiikkaharjoittelusta yhdessä päävalmentaja Eetu Vehasen kanssa.  Sportello Fit laajentaa näin yhteistyötään kilpaurheilun puolella kestävyysurheilun ja jääkiekon lisäksi nyt myös salibandyyn. 

Sportello Fit tarjoaa joukkueelle asiantuntevan ohjaamisen lisäksi monipuoliset ja laadukkaat puitteet harjoitusten toteuttamiseen. Vehasen laatiman kausisuunnitelman pohjalta Sportello Fitin ammattitaitoiset Personal Trainerit ovat laatineet joukkueelle tavoitteita tukevat harjoitussuunnitelmat alkaneen kesän käynnistyttyä voimakestävyyskaudella. Joukkueen harjoituksiin kuuluu niin omatoimisia salitreenejä kuin myös Sportellon Trainereiden ohjauksessa tehtyjä yhteistreenejä.

Molemmat tahot uskovat yhteistyön tuovan omaan toimintaansa monipuolisuutta, uusia näkökulmia ja täydentävää osaamista. Sportello Fit tarjoaa urheilujoukkueille mahdollisuuden myös pienimuotoisempaan yhteistyöhön tilaustuntien tai edullisten saliasiakkuuksien muodossa. ”Uskomme omaan osaamiseemme ja ammattitaitoomme niin kuntoilijoiden kuin tavoitteellisten kilpaurheilijoidenkin valmennuksessa. Lisäksi monipuolisesti varustellut keskuksemme tarjoavat puitteet monenlaiseen harjoitteluun spinningistä toiminnalliseen treeniin ja perinteiseen voimaharjoitteluun”, kommentoi Marko Määttä, toinen Sportello Fitin yrittäjistä.

OLS:n toiminnanjohtaja Ville Oksa on tyytyväinen solmittuun yhteistyösopimukseen.

- Yhteistyö Sportellon kanssa on erittäin hieno asia. Heillä on tarjota alan ammattilaiset vastaamaan joukkueen harjoittelusta ja tilat ovat erinomaiset vaatimustemme mukaiseen fysiikkaharjoitteluun. Uskon, että yhteistyön hedelmät näkyvät ensi kaudella kentän puolella ja joukkue tulee olemaan huippukunnossa, kun kausi alkaa.

OLS_logo_pienempi.pngsportello_logo.png

16.02.2018Miesten edustusjoukkueella edessään kahden kotipelin viikonloppu
10.02.2018"Kotituplan" ensimmäinen näytös. OLS isännöi tänään EräViikinkejä.
29.01.2018Miehille tappio Tampereella. Neljä maalia eteen oli liikaa.
27.01.2018Superlauantai valittiin maakunnan vuoden 2017 urheilutapahtumaksi
27.01.2018Miehet matkaavat sunnuntaina Classicin vieraaksi. Olli Tornberg LNM:stä mukaan kokoonpanoon.
25.01.2018OLS:n B-juniori Felix Persyn Belgian miesten salibandymaajoukkueeseen
22.01.2018OLS:n D-poikien joukkueille menestystä FBA Maajoukkuetie Winter Cup -turnauksissa
16.01.2018OLS Salibandy lisenssimäärissä mitattuna Suomen kolmanneksi suurin salibandyseura
14.01.2018Pohjoinen tuuli puhalsi Hämeessä. OLS tärkeään vierasvoittoon Steelersistä
12.01.2018Miesten kolmen vierasottelun tammikuu käynnistyy lauantaina Welhojen vieraana. Sunnuntaina vastassa Steelers.

Siirry arkistoon »