Miesten edustusjoukkue ja Sportello Fit yhteistyöhön

Share |
21.06.2017

OLS:n miesten edustusjoukkue ja Oululainen kuntokeskustoimija Sportello Fit ovat aloittaneet yhteistyön. Sportello Fit vastaa edustusjoukkueen kesäkauden fysiikkaharjoittelusta yhdessä päävalmentaja Eetu Vehasen kanssa.  Sportello Fit laajentaa näin yhteistyötään kilpaurheilun puolella kestävyysurheilun ja jääkiekon lisäksi nyt myös salibandyyn. 

Sportello Fit tarjoaa joukkueelle asiantuntevan ohjaamisen lisäksi monipuoliset ja laadukkaat puitteet harjoitusten toteuttamiseen. Vehasen laatiman kausisuunnitelman pohjalta Sportello Fitin ammattitaitoiset Personal Trainerit ovat laatineet joukkueelle tavoitteita tukevat harjoitussuunnitelmat alkaneen kesän käynnistyttyä voimakestävyyskaudella. Joukkueen harjoituksiin kuuluu niin omatoimisia salitreenejä kuin myös Sportellon Trainereiden ohjauksessa tehtyjä yhteistreenejä.

Molemmat tahot uskovat yhteistyön tuovan omaan toimintaansa monipuolisuutta, uusia näkökulmia ja täydentävää osaamista. Sportello Fit tarjoaa urheilujoukkueille mahdollisuuden myös pienimuotoisempaan yhteistyöhön tilaustuntien tai edullisten saliasiakkuuksien muodossa. ”Uskomme omaan osaamiseemme ja ammattitaitoomme niin kuntoilijoiden kuin tavoitteellisten kilpaurheilijoidenkin valmennuksessa. Lisäksi monipuolisesti varustellut keskuksemme tarjoavat puitteet monenlaiseen harjoitteluun spinningistä toiminnalliseen treeniin ja perinteiseen voimaharjoitteluun”, kommentoi Marko Määttä, toinen Sportello Fitin yrittäjistä.

OLS:n toiminnanjohtaja Ville Oksa on tyytyväinen solmittuun yhteistyösopimukseen.

- Yhteistyö Sportellon kanssa on erittäin hieno asia. Heillä on tarjota alan ammattilaiset vastaamaan joukkueen harjoittelusta ja tilat ovat erinomaiset vaatimustemme mukaiseen fysiikkaharjoitteluun. Uskon, että yhteistyön hedelmät näkyvät ensi kaudella kentän puolella ja joukkue tulee olemaan huippukunnossa, kun kausi alkaa.

OLS_logo_pienempi.pngsportello_logo.png

20.11.2017Miehille viikonloppuna tärkeät liigapisteet, Oulun herruus ja Suomen Cupin puolivälieräpaikka
18.11.2017Lauantaina liigaa, sunnuntaina Suomen Cupissa paikallisderby
17.11.2017Terveystalo ja Oulun Luistinseura ry jatkavat yhteistyötä pitkäaikaisella sopimuksella.
13.11.2017OLS taipui lauantaina SPV:lle
10.11.2017Pelaajahaastattelussa liigadebytantti Anton Kallvik - "Noilla paikoilla mitä minulla on ollut tähän asti, olisi maalitilin pitänyt jo aueta"
09.11.2017Miehet kohtaavat lauantaina vanhoja tuttuja vilisevän SPV:n.
29.10.2017OLS haki arvokkaan voiton EräViikingeistä. Bonuksena jatkopaikka Suomen Cupin kuudennelle kierrokselle
29.10.2017Classic kaatoi OLS:n 1850 katsojan edessä. Kolmannen erän hylätty maali jäi puhuttamaan
25.10.2017OLS mukana oululaisessa Tyttöjen marraskuu -tapahtumassa!
15.10.2017Welhot taikoi vaisun OLS:n kumoon

Siirry arkistoon »