Miesten edustusjoukkue ja Sportello Fit yhteistyöhön

Share |
21.06.2017

OLS:n miesten edustusjoukkue ja Oululainen kuntokeskustoimija Sportello Fit ovat aloittaneet yhteistyön. Sportello Fit vastaa edustusjoukkueen kesäkauden fysiikkaharjoittelusta yhdessä päävalmentaja Eetu Vehasen kanssa.  Sportello Fit laajentaa näin yhteistyötään kilpaurheilun puolella kestävyysurheilun ja jääkiekon lisäksi nyt myös salibandyyn. 

Sportello Fit tarjoaa joukkueelle asiantuntevan ohjaamisen lisäksi monipuoliset ja laadukkaat puitteet harjoitusten toteuttamiseen. Vehasen laatiman kausisuunnitelman pohjalta Sportello Fitin ammattitaitoiset Personal Trainerit ovat laatineet joukkueelle tavoitteita tukevat harjoitussuunnitelmat alkaneen kesän käynnistyttyä voimakestävyyskaudella. Joukkueen harjoituksiin kuuluu niin omatoimisia salitreenejä kuin myös Sportellon Trainereiden ohjauksessa tehtyjä yhteistreenejä.

Molemmat tahot uskovat yhteistyön tuovan omaan toimintaansa monipuolisuutta, uusia näkökulmia ja täydentävää osaamista. Sportello Fit tarjoaa urheilujoukkueille mahdollisuuden myös pienimuotoisempaan yhteistyöhön tilaustuntien tai edullisten saliasiakkuuksien muodossa. ”Uskomme omaan osaamiseemme ja ammattitaitoomme niin kuntoilijoiden kuin tavoitteellisten kilpaurheilijoidenkin valmennuksessa. Lisäksi monipuolisesti varustellut keskuksemme tarjoavat puitteet monenlaiseen harjoitteluun spinningistä toiminnalliseen treeniin ja perinteiseen voimaharjoitteluun”, kommentoi Marko Määttä, toinen Sportello Fitin yrittäjistä.

OLS:n toiminnanjohtaja Ville Oksa on tyytyväinen solmittuun yhteistyösopimukseen.

- Yhteistyö Sportellon kanssa on erittäin hieno asia. Heillä on tarjota alan ammattilaiset vastaamaan joukkueen harjoittelusta ja tilat ovat erinomaiset vaatimustemme mukaiseen fysiikkaharjoitteluun. Uskon, että yhteistyön hedelmät näkyvät ensi kaudella kentän puolella ja joukkue tulee olemaan huippukunnossa, kun kausi alkaa.

OLS_logo_pienempi.pngsportello_logo.png

18.08.2017Superlauantain lipunmyynti käynnissä
16.08.2017Superlauantai Oulun energia areenassa 28.10.2017
18.09.2017Salba vahvempi liiga-avauksessa
15.09.2017Salibandyliiga käyntiin sunnuntaina. OLS kohtaa avauskierroksella Rauman Salban.
14.09.2017Aloita salibandyharrastus Oulun Luistinseurassa
25.08.2017B-tyttöjen SM-karsinnat pelataan viikonloppuna Oulussa - C1-pojat jatkokarsinnoissa Lappeenrannassa
24.08.2017Kausikortit kaudelle 2017-2018 myynnissä
23.08.2017Miesten harjoitusottelut jatkuvat sunnuntaina - ennen kauden alkua vielä kolme harjoitusottelua
21.08.2017Kolme OLS-joukkuetta viikonloppuna junioreiden SM-sarjoihin
18.08.2017Junioreiden SM-karsinnat vauhtiin viikonloppuna

Siirry arkistoon »