Salibandyn Harrastetoiminta

OLS Leijonaliigatoiminta sisältää salibandyn kaupungiosatoiminnan, kerhot sekä Leijonaliiga -harrastesarjan

OLS harrastetoiminta on tarkoitettu 6 - 16 -vuotiaille lapsille. Tarkoituksena on tarjota helppo ja mielekäs tapa aloittaa salibandyn pelaaminen Oulun Luistinseurassa. 4 - 12 -vuotiaille lapsille tarjotaan myös kerhotoimintaa jossa on mahdollistuus harrastaa salibandya ilman aikaisempaa pelikokemusta.

Harrasteryhmille toimintaan tulee mukaan Leijonaliigan ottelutapahtumat ja harrastejoukkueet tunnetaan paremmin Leijonaliigajoukkueina.
Kerhoryhmät eivät pelaa Leijonaliigassa, mutta heille järjestetään pelitapahtumia kauden aikana.

OLS:lla on myös tytöillä omaa toimintaa. Tyttöjen toiminnasta löytyy lisää tietoa täältä.

Toiminta alkaa elokuussa ja loppuu Toukokuun lopulla ja se pyritään keskittämään mahdollisimman lähelle kotia. Kausi määräytyy aina sen mukaan, miten koulujen ja liikuntalaitosten salit tulevat käyttöön.

Eri kaupunginosiin perustetaan joukkueita, jotka harjoittelevat yhdessä oman alueen koulujen liikuntasaleissa tai Oulun kaupungin liikuntalaitoksissa. Joukkueet erotellaan eläintunnuksin.

Joukkueiden aluejako (aluejako on viitteellinen)

KARHUT (Kaakkuri, Oulunlahti, Metsokangas)  
SUDET (Knuutilankangas, Heikkilänkangas, Maikkula, Iinatti) 
TIIKERIT (Hintta, Myllyoja, Hiukkavaara, Saarela) 
HYEENAT (Haapalehto, Talvikangas, Höntämäki, Korvensuora) 
KOJOOTIT (Höyhtyä, Kaukovainio, Lintula, Hiironen)
KETUT (Keskusta, Tuira, Puolivälinkangas, Toppila)
LEOPARDIT (Ritaharju, Kuivasjärvi, Jylkynkangas, Linnanmaa) 
GEPARDIT (Ritaharju, Herukka, Pateniemi, Rajakylä) 
LEIJONAT (ylialueellinen harrastejoukkue)

Jos kyseisen alueen joukkueessa on tilaa, voitte ilmoittautua joukkueeseen mukaan. Joukkueen harjoitusajat ja -paikat, sekä ohjaajien yhteystiedot löytyvät joukkueiden omilta nettisivuilta. Ole aina ennen harjoituksiin menoa yhteydessä ryhmän ohjaajaan.

Kaikille uusille pelaajille tarjotaan kaksi maksutonta tutustumiskertaa joukkueen mukana.

Jos joukkue, johon ilmoittauduitte, ei ole vielä toiminnassa, pyrimme perustamaan uusia joukkueita eri alueille ja eri ikäluokkiin. Joukkueen aloittamisesta informoimme sähköpostilla kaikkia kyseiseen joukkueeseen ilmoittautuneita.

Kaikki uudet joukkueet pyritään muodostamaan mukaan ilmoittautuneista pelaajista kauden alussa elo-syyskuun aikana. Uuden joukkueen perustaminen ja toiminnan käyntiin saaminen vaatii, että joukkueeseen ilmoittautuneiden pelaajien vanhemmista saadaan ohjaajia tarvittava määrä. Jokaisella joukkueella tulisi olla 2 - 4 ohjaajaa, jotta toiminta on vakaalla pohjalla heti käynnistymisestä lähtien.

Joukkueiden koko määräytyy ohjaajien mukaan, mutta maksimissaan joukkueessa voi olla 20 pelaajaa.

Oulun luistinseura kouluttaa kaikki uudet ohjaajat toiminnan aloittamiseen ja on apuna koko kauden ajan. Kaikille uusille ohjaajille pidetään kauden alussa SSBL:n Säbämestarikoulutus. Tapahtumasta tulee kaikille ohjaajille sähköpostilla tiedote ennen koulutusta. 

Korvauksena työstä maksetaan vastuuohjaajalle kausimaksun suuruinen kulukorvaus sekä seuran valmentajapaita. Apuohjaajalle kulukorvaus on puolet kausimaksusta.


JOS OLET KIINNOSTUNUT TOIMIMAAN OHJAAJANA, LUE LISÄÄ ALTA LÖYTYVÄSTÄ "VANHEMPAIN ROOLI OLS HARRASTETOIMINNASSA" LINKISTÄ.
ilmoittautuminen joukkueisiin

Avaamme ilmoittautumisen kaikille mukanaoleville pelaajille huhtikuun aikana, jolloin kaikilla on mahdollista varata pelipaikka myös tulevale kaudelle. Tästä tulee infoa kaikille joukkueen valmentajille.

Kaikille avoin ilmoittautuminen avautuu touko-kesäkuun vaihteessa, ja ilmoittautuminen on mahdollista koko kauden ajan. Kesken kauden mukaan tulijoiden on ensin oltava yhteydessä joukkueen ohjaajiin. Ohjaajien yhteystiedot löytyvät joukkueiden nettisivuilta. Joukkueiden nettisivuille pääset tästä.

Leijonaliigajoukkueisiin ja kerhoihin pääsee ilmoittautumaan kaikki, joilla on kiinostusta tulla kokeilemaan salibandyä. Aikaisempaa pelikokemusta ei tarvitse olla. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä ilmoittautumislomakkeella.maksut

Kausimaksut Leijonaliigajoukkueisiin ja kerhoihin ovat seuraavat:

 • 2011 tai aikaisemmin syntyneet juniorit harrastejoukkueissa, 280€ 
 • 2012 - 2013 -syntyneet juniorit harrastejoukkueissa 220€
 • 2014 - 2015 -syntyneet kerhomaksu 160€
Kausimaksu sisältää:

 • pelipaidan painatuksineen
 • SSBL:n lisenssin
 • vakuutuksen
 • osallistumisen OLS Leijonaliigan pelitapahtumiin
 • joukkueen harjoitusvarustepaketin
 • ohjatut harjoitukset
 • valmentajien/ohjaajien koulutus
 • valmentajan/ohjaajan korvausyhteystiedot

OLS harrastetoiminnasta lisätietoja saat Harraste- ja Tyttösäbävastaavalta.


Harraste- ja tyttösalibandy:

Juice Mustonen
juice.mustonen@ols.fi
044 - 751 8774

Toimenkuva: Leijonaliiga, Harrastejoukkueet, Kerhotoiminta sekä Tyttösalibandy