Divarin tehopakki siirtyy Luistinseuraan

05.04.2019 10:00

tervetuloa_luistinseuraan.png

Useamman kauden ajan salibandyn Divarin tehokkaimpien puolustajien joukkoon kuulunut Eetu Sariola siirtyy Nurmon Jymystä Oulun Luistinseuran riveihin yksivuotisella sopimuksella. Kahdella edellisellä kaudella Jymyssä Divarin puolustajien pistepörssin nimiinsä vienyt Sariola odottaa mahdollisuutta haastaa itsensä liigakentillä vesi kielellä.

" Pitemmän aikaa tuossa olen mietiskellyt asiaa, että voisin pelata Oulussa. Nyt sain hyvän mahdollisuuden tarttua tarjoukseen. OLS on ollut aina omissa silmissä tosi urheilullinen joukkue ja näen, että pystyn OLS:ssa kehittymään pelaajana ja urheilijana paljon eteenpäin. Toivon mukaan pallollinen pelaaminen ja fysiikka menevät myös eteenpäin kauden aikana", Sariola kertoo.

OLS:n päävalmentaja Jani Lipsanen on tyytyväinen Sariolan kiinnitykseen.

"Eetu siirtyi aikanaan SB Vaasasta pois juuri ennen kuin aloitin valmentamisen Vaasassa. Silloin olisin kovasti halunnut saada hänet mukaan joukkueeseen ja keskusteluja käytiin jo viime kesänä, olisiko hän valmis haastamaan itsensä liigakentillä."

"Odotan Eetulta osaamista erikoistilanteisiin ja monipuolista pallollista pelaamista. Varmasti töitä riittää ihan kaikilla pelin osa-alueilla, mutta näen siirrossa meidän ja pelaajan kannalta ison mahdollisuuden. Meillä ei ole liikaa ollut puolustajia Wikstedtin (Ollin) lisäksi, joilta löytyy laukaisu-uhkaa vähän kauempaakin ja nyt Eetu varmasti saa aidon mahdollisuuden onnistua omien vahvuuksiensa kautta", Lipsanen uskoo.

Sariolan näkemys omista vahvuuksista istuu hyvin yhteen valmentajan kanssa.

"Kyllä omat vahvuudet ovat pallollisessa pelaamisessa, joten sen uskoisin ainakin olevan sellainen asia mikä auttaa joukkuetta. Ja kyllä tuo laukaus kuuluu vahvuuksiini."

Sariolalta löytyy vyöltä yksi liigaottelu Seinäjoen Peliveljien paidasta. Kaudella 2016-17 hän kuului SPV:n sopimuspelaajiin, mutta kausi meni pääasiassa farmijoukkue Nurmon Jymyn mukana. Puolustaja lähtee luottavaisin mielin hakemaan läpimurtoa liigatasolla.

"Sen (SPV-kauden) jälkeen olen saanut mielestäni pari hyvää Divari-kautta alle ja tiedostan, että tässä vaiheessa olen valmiimpi liigapelaaja mitä silloin muutama vuosi sitten olin. Töitä tehdään sen eteen paljon, että pystyn pelaamaan hyvän kauden liigatasolla", Sariola päättää.

Samalla OLS on tehnyt vuoden jatkosopimuksen kokeneen Niko Kvistin kanssa. Tällä kaudella puolustajaksi kotiutunut joukkueen monivuotinen kapteeni jatkaa kipuamistaan OLS:n kaikkien aikojen pelitilaston kärkeä kohti.

Eetu_Sariola.PNG

30.05.2019ILMOITTAUTUMINEN KAUDELLE 2019-2020 ALKAA 1.6.
06.08.2019Harjoituspelikausi starttasi voitolla ja tappiolla
01.08.2019OLS:n joukkue tulevalle kaudella valmis - kesä toi pieniä muutoksia
28.06.2019Otso Tornberg ei jatka Luistinseurassa
13.06.2019Matti Viitajylhä siirtyy Luistinseuraan
05.06.2019Tatu Kiipeli ei jatka keltasinisten riveissä
30.05.2019OLS ja SSRA:n sopivat farmiyhteistyön aloittamisesta
13.05.2019Kivilompo solmi sopimuksen - miesten kesäringissä mielenkiintoisia tuttavuuksia
08.05.2019OLS ja Selected Player järjestää yhdessä kesäleirin!
24.04.2019OLS LEIJONALIIGA SAATIIN PÄÄTÖKSEEN 14.4.

Siirry arkistoon »